חמין של סילבי
הפעם, ערכתי כמה שינויים:- במקום גרון הודו הכנסתי לסיר חתיכת בשר לאסאדו, עצמות ברך בקר, 4 חתיכות גידים (שהרתחתי, לפי המלצה, כשעה בנפרד ורק אחר כך הכנסתי לסיר.) הגידים מגיעים קפואים ומנוקים מפאראגווי, של חברת לאטי. חבל שלא שמתי עוד. כולם רצו לנסות ביחוד הגברים ששתו אלכוהול...
. במקום גרגרי חומוס שמתי שעועית אדומה. הוספתי גם קישקע קנוי של חברת בלדי. אל תתפתו
תכינו לבד את הקישקה של WAN
איך שהכנסתי אותו לסיר עם ניקוב חורים ונקיטת צעדי זהירות מירביים, יצאה כמעט כל התכולה החוצה לסיר דרך הפתחים שנסגרו בבנדרולת מתכת. ממש אסון
עד היום אני מחפשת עוד אחד שלא מצאנו. עלול לגרום לאסון...לבליעה ולחנק... וחוץ מזה יצא טעים טעים.