צהריים טובים!!!!!!!

• פותח הנושא maal
  • פורסם בתאריך

maal

New member
צהריים טובים!!!!!!!

חזרתי עכשיו מטיול בת"א לאיזו חברה שממש עושה רושם טוב - אבל הם יחזירו תשובה רק מחר! עוד חצי שעה אני שוב נוטשת אותכן לאיזה ראיון. הפחד הכי גדול שלי הוא לא למצוא משהו.....זה קצת מתחיל להציק להסתובב כל היום בראיונות......! וחוץ מזה שאני מנסה לצרף את התמונה של האחיין החדש שלי ולא הולך לי כי הגודל של התמונה גדול מ- 250 kb מה שלום כולכן הבוקר?

ayush

New member
מלו´ש !!!!! לא להתייאש מתוקה !!!!

אני מקווה שיחזרו אליך עם תשובה חיובית, ואם לא, לא נורא - תמשיכי לחפש !! אני רוצה להגיד לך שאת במצב טוב, כי את הולכת לראיונות.. אני מכירה הרבה שמחפשים עבודה ואפילו לא מזמנים אותם לראיון.. נורא מתסכל...

maal

New member
../images/Emo13.gifאני במצב רוח טוב

כי הפעם אני יכולה לתת את התנאים שלי - כמובן עם גבולות. גם אני לא כ"כ צריכה להלחץ ולקחת כל עבודה כי החתונה עוד רחוקה! אז לאט לאט!
היום גם מחפשים הרבה מאוד אנגלית שפת אם אז חשבתי לקחת אולי קורס אנגלית יותר משופרת מהבסיס... נראה כבר.... מה שלומך איוש?

ayush

New member
שלומי מצויין ../images/Emo24.gif אתמול היינו

בפגישה אצל הלהקה שלנו.. היה ממש מצויין !!! בחרנו שיר כניסה ויציאה מהחופה וגם סלואו ראשון.. כמו שסיפרתי, החלטתי להעביר את הטיפול בעיצוב לחמותי לעתיד.. אין כח להתעסק עם זה... ומסתבר שזו היתה החלטה חכמה !! מסתבר שהיא כבר סגרה את הכל - בלונים, נרות וכו´... זהו, הזמן הולך ואוזל..

ayush

New member
האמת שאין צבע מיוחד ששולט...

על השולחנות יהיה נר גדול בצבע טבעי, עם עלי פוטפורי בצבע בורדו-אדום. בבריכה יהיו בלונים בגוונים פסטלים ( ורוד, תכלת, סגול ולבן)+ נרות צפים בתוך הבריכה ולפידים מסביב..

הדר לו

New member
מה?????? היית בת"א ולא באת לבקר

אותי?????? מה חדש? אל תתיאשי מתוקה...עבודה בטוח תמצאי אין ספק בכך! אבל הפעם תבדקי טוב טוב לאיזה חברה את נכנסת ולא לאידיוט כמו שעבדת אצלו

maal

New member
זה בדיוק מה שרשמתי למטה

לגבי העבודה שעכשיו אני יכולה גם לסנן. דווקא חשבתי לבקר אותך אבל הייתי ברחוב ריב"ל (ליד המסגר) ויש לי עוד ראיון ב- 12:30 אז חשבתי שאני לא אספיק........ אבל אל תדאגי.....עוד ניפגש.....(ברגע שיהיה לך קצת אוויר לנשום)

bagal

New member
הי מלו´ש המתוקה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה כיף לראות אותך כאן !!!!! התגעגענו ממש .... אל תהיי מוטרדת לגבי עבודה - אמרתי לך ...בסוף תמצאי את המשרה הכי הכי טובה
בינתיים , תהני מהחופש
, מהשמש
, ומהפרחים שבחוץ
.... מה קורה ???

maal

New member
גלוששששששששש../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מה שלומך ?????????
גם אני מתגעגעת !!!! כ"כ טוב להכנס לרחרח כמה דקות!!!
מה איתך?

למעלה