צהריים טובים
אני המארחת בשבועות

צהריים טובים ../images/Emo172.gifאני המארחת בשבועות../images/Emo158.gif

חשבתי שאולי כל אחת תגיד מה היא מכינה לחג ומה המתכון הכי שווה שלה..אבל את האמת.. אז מה אתן אומרות? אני מכינה פשטידת פטריות קלה במיוחד וגם שווה יודו אלה שהיו במפגש שבוע שעבר אבל מתכון אני אצרף אח"כ י אני בעבודה

../images/Emo6.gifrרק מודה ? תני מתכון..חחח שעה אני מנסה להכ

להכין תפריט במקום לעבוד זה יפה.?

אני לא מכינה כלום../images/Emo3.gif

אולי האיש יכין זה התפקיד שלו בשבועות הוא בד"כ עושה לנו לזניה חלבית מדהימה !

rulios

New member
אני בשבועות בתפקיד שף ראשי

התפריט: פשטידת דלעת פשטידת חצילים מאפה גבינות מאפה תפוחי אדמה פטוציני ברוטב אלפרדו סלט לבבות דקל סלט עגבניות חריף סלט גבינת עזים בלינצי'ס גבינה וצימוקים עוגת גבינה נראה לכן שיהיה מספיק אוכל?

חלי 11

New member
רוליוס הכל זה בשבילי,מה יאכלו השאר?חחחחח../images/Emo6.gif

נראה כאילו את מכינה אוכל לגדוד ואפילו לפלוגה שלמה .שיהיה לכם לבריאות וחג שמח

רוליוס מתכונים ... מה זה לא משתפת? חברות לא?

פשטידת דלעת נשמע יאמי רוצה מתכון ושל הבליצ'נס כמובן שנשמע יאמי יאמי מה את אומרת?

כן, שף ! ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אלוהים, אני כל כך בדרך אלייך ....
דרך אגב - ביום שישי עברתי את השלט "ארקדיה" וכמעט כמעט נכנסתי לראות אם הוא שם חחח

תחיה מתוקה, גם אני מארחת ובגדול אז אני מכינה

קודם כל את פשטידת הפטריות לפי המתכון שנתת לי כי הכי טעים וקל להכנה, אני מכינה בלינצ'ס עם גבינה מתוקה ובלינצ'ס עם תפוחי אדמה בערך 70 מכל סוג, מכינה פשטידה מיוחדת של ההונגרים מתפוחי אדמה וביצים קשות עם הרבה שמנת דיאטטית כמובן
ומרק חמוץ מתוק משעועית אדומה שזה גם אוכל של ההונגרים, ופשטידה מברוקולי וכרובית, ופשטידה מתירס, 2-3 מכל סוג וכמובן סלטים חצילים, פלפלים צלויים, כרוב בכמה וריאציות, חסה עם דברים טובים, ולקינוח עוגות שהפעם לא אני עושה אלא הזמנתי אצל קונדיטורית וכמובן פירות וגלידה ולא להבהל מהכמויות זה לכ 60 אורחים שיהיו אצלי, זה ריטואל של כל שנה כי אנחנו חוגגים לאמא שלי יום הולדת וכל שנה באיחם כל האחיינים שלה עם ילדיהם ונכדיהם רק שיהיהו בריאים השנה אנחנו חוגגים לאמא יום הולדת 93

למעלה