צהריים טובים לכולם

צהריים טובים לכולם ../images/Emo19.gif

שלום לכולם, אני חדש פה בפורום ואני חייב לציין שאת השעה האחרונה ביליתי בקריאה ארוכה של המאמארים ושל הדפים האחרונים של הפורום, וזה היה מאוד מעניין ומאוד משכיל. אני דייג חדש, עם ציוד דייג חדש למתחילים, אך בחכת רולר ולא בוס. ד"א דייג חדש אבל עם ניסיון של כמה וכמה פעמים של דייג עם חכות שלא שלי. אני לא אשאל לגבי פתיונות ושאר מיני דברים זה חבר שלי אחראי שאבא שלו והוא דיי מקצועים בעסק אז אני משתמש ממנו. השאלה שלי זה למקום דייג, הלכנו לדוג כמה וכמה פעמים בכנרת ובים והכל עשינו בעמידה. עכשיו אני בן אדם קצת עצלן ורציתי לדעת איפה יש מקום שאפשר ממש לשבת ולדוג, הכי טוב כמובן זה מקום עם מזח, אך אם אתם מכירים מקומות אחרים שאפשר לשבת ולדוג מהכסא, כמובן עד שיש אכילה ואז כל האדרנלין מתפרץ, אבל עד אז לשבת ולנוח. בברכת חג סוכות שמח לכולם ודייג מוצלח בחג

fish en zone

New member
צהריים טובים גם לך. ^_^

ובכן, יש הרבה מקומות שאפשר לשבת, וכמעט תמיד אפשר להביא כיסא מתקפל ולדוג. אבל אם את לא רוצה כיסא אז אני יודע שאיפה שיש שוברי גלים מסולעים, אפשר להתמקם ולשבת על סלע. וגם בחוף דור-טנטורה יש סלעים ואפשר לדוג מישיבע עליהם רק עם רולר. ראה תמונה בכמה נושאים למטה.

בשרטי

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

שמח שהצטרפת אלינו! עקרונית כל חוף ים מתאים.. אתה זורק חכה למים ויושב על כסא(מהבית..)שותה קפה וכו'... דייג בישיבה ללא כסא מהבית יש לך בנמל תל אביב ליד המסעדות.אומרים שהבורים שם חוגגים...

נראה לי קצת מעפן שם ליד המסעדות

ז"א זה נראה נוח אבל לא אותנטי בו נגיד...

yniss

New member
יש שם עוד אפשרויות

במעגן הפנימי הרבה דייגי בוס שמוציאים בורים. לפעמים יש גם מרמירים בפנים. על השובר עצמו (שיוצא לכיוון מערב - כמו שביל גישה לסירות) אפשר לעמוד עם בוס או להציב את הרולר ואפשר לדוג עם רולר מהטיילת הקטנה הזו שיש שם.

זה נקרא לחיות טוב ../images/Emo66.gif

חחחח ברוכים הנמצאים, נראה לי הולך להיות מעניין פה, אני כל רגע לומד דברים חדשים, ממש כיף!

למעלה