צהריים טובים, חייכו מצלמים

• פותח הנושא r2m
  • פורסם בתאריך

r2m

Member
צהריים טובים, חייכו מצלמים ../images/Emo13.gif

מל"ב
כל הנאמר הוא פרי המצאה של הכותב
קילומטר דרומית לסיירים לנוסעים צפונה מצלמה עובדת אופנוע מהירות תלת ספרתית עם 5 באמצע (לא אין לי R6 ולא CBR, רק GPZ ) האם בתמונה חייב להיות בבירור מספר הרישוי? כלומר, אם נגיד יש משהו על המספר ששתי ספרות יכולות להראות: 00 או 08 או 80 או 88 האם יכולים לבדוק ולראות ששלוש אפשרויות לא קיימות אז הרביעית זה בהכרח הכלי המצולם? או שהם חייבים צילום חלק?

Moo Moo

New member
דווקא מישהו פה מהפורום סיפר..

שהוא הסתיר סיפרה אחת או 2 והמשטרה עשתה הצלבה או משהו ושלחו לו הביתה, זה באמת נכון הסיפור?

r2m

Member
סחתיין על ההקפצות ../images/Emo13.gif אבל איפה

מתלמדו של דר מוצלחי?
אגב, שיעשו הצלבה וישלחו הביתה זה לא מפריע לרוכב כל עוד יש עו"ד שיכול להוציא אותו מזה בגלל חוסר הבהירות בתמונה....

r2m

Member
אני כבר אתפוס אותו פנים אל פנים ../images/Emo13.gif

M O R M

New member
אין צורך אני פה- צריך צילום מדוייק!

ללא קשר אתה מוזמן לקפה. המשטרה לא יכולה (לצערה הרב) לנסות לנחש מספרים חסרים או לא ברורים מכמה טעמים. א. אין כח אדם. ב. גם כך הצילום בעיתי משהוא מאחר והם נאלצים לבצע עיבוד דיגיטלי לתמונה.( בעניין הזה אני ממליץ למצולמים לדרוש תמונה לפני עיבוד דיגיטלי ולעבד אותה בפוטושופ עם מספר הרכב של השופט ולצרפה כראיה למשפט.). ג. מאחר וניתן לטעון שאפילו "שאין מספר כזה" עדיין יש ספק - ובדיני משפט יצירת ספק = זיכוי (למרות שלפעמים צריך "להזכיר" זאת קלות לשופטי התעבורה) . בהצלחה.

SCOOTERMAN

New member
הד"ר צודק

המשטרה יכולה לנסות בשיטת מצליח ולשלוח לך את הדו"ח אבל זה לא מספיק בכדי לבסס הרשעה בבית משפט. מנגד אתה תמיד יכול להתנדב ולשלם את הדו"ח שהמשטרה שולחת, בתור בונוס תקבול נקודות של חבר מועדון.

M O R M

New member
כן המשטרה מבצעת עיבוד דיגיטלי !!

ובהחלט רצוי לדרוש את התמונה לפני עיבוד,אחרי עיבוד ותעודת עובד ציבור(תצ"א). באופן כללי אני ממליץ לכל רוכב אופנוע ללמוד את נושא הרפורטים לעמקו. לפני שרצים לשלם אפילו קנס קטן יחסית , לחשוב פעמיים מאחר ותשלום קנס פרושו הודאה באשמה , רישום עברה ברקורד , נקודות לשיטת הניקוד החדשה (והמעצבנת.) וכולי וכולי. לפעמים עצם דרישת התמונה עשויה לגרום לביטול הד"וח. לפעמים מבט מיומן בתצ"א יכול להציל שלילה ארוכה. ולעיתים צריך לפנות לבית המשפט עם תותחים כבדים כמו עורך דין מומחה מהענף בתוספת לעדים מומחים בתחום כגון דורון טל ועמיקם לוין. מאידך גיסא יש לשם לב לעובדה שניתן להעביר אחריות לתמונה לסבתא בבית אבות או לדוד יוסף שחי בארה"ב בעשרים שנה האחרונות - לפעמים זה קריטי לרשיון...

למעלה