צהריים טובים ומצויינים לכל הנוכחים
P pep New member 19/5/02 #3 תודה לך חמודה ברצוני לתקן לך את החתימה... ברשותך כמובן.. There is always sunshine where I go
P pep New member 19/5/02 #6 מממ... במה אפשר להתחיל שמעי ה - שלך השאירה לי סימן.. חחח אפשר להסתכל אחורנית ולראות מה שעברתי, ולא מעט, או את ישבן או לעומת זאת את העתיד שיותר מעניין. כמו לכל אחד היו אכזבות והיו הצלחות. יש עוד מה לעבור, אראה זאת בדרך של ניסיון חיים מאשר אוף נורא.
מממ... במה אפשר להתחיל שמעי ה - שלך השאירה לי סימן.. חחח אפשר להסתכל אחורנית ולראות מה שעברתי, ולא מעט, או את ישבן או לעומת זאת את העתיד שיותר מעניין. כמו לכל אחד היו אכזבות והיו הצלחות. יש עוד מה לעבור, אראה זאת בדרך של ניסיון חיים מאשר אוף נורא.
J jess ועוד New member 19/5/02 #5 ברוך הבא בצל פורומנו איזה כיף שיש אורחים וחברים חדשים ספר קצת על עצמך
@ @@ New member 19/5/02 #9 האם זה פאול שאני חושבת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
Y your engel New member 19/5/02 #16 ברוך הבא...../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif
M mariana New member 19/5/02 #10 שלום וברוך הבא../images/Emo24.gif מאחלת לך היתעקלמות מהירה. אז כמו שריקי שאלה אם יש לך מה לספר אנחנו כאן בשבילך. שבוע טוב
שלום וברוך הבא../images/Emo24.gif מאחלת לך היתעקלמות מהירה. אז כמו שריקי שאלה אם יש לך מה לספר אנחנו כאן בשבילך. שבוע טוב