צהריים טובים, המלצות למקומות בבקשה

מ י ק י 30

New member
צהריים טובים, המלצות למקומות בבקשה

היי, אנחנו מתכננים להתחתן בתחילת יוני ומתכננים להתחיל לחפש מקומות לאחר החגים ולכן אשמח להמלצות למקום ל250-300 מוזמנים, חופה וקבלת פנים בחוץ ושאר האירוע באולם באיזור בין ת"א-ראשל"צ-רחובות. אה ו.. מחיר של עד 200 ש"ח למנה בערב. מממ..שכחתי משהו? תודה

etza

New member
שמיים כחולים ברחובות! ללא ספק בכלל!

התחתנו שם ביוני האחרון חפשנו גם אחרי ראש השנה שעבר.. ממליצה בכל כך הרבה חום.... את יכולה לראות בקרדיטים שלי מה כתבתי עליהם..

אם אתם רוצים טיפה יותר דרומה...

יש את כל האולמות כמו חצר המלכה גני רימונים שהם נהדרים... ואם בא לכם עוד 10 דקות דרומה... יש את הגן המקסים מכולם "גני סגולה"... אין על המקום הזה - אנחנו נשואים חצי שנה ועדיין מקבלים על המקום והאוכל מחמאות חמות!!!

etza

New member
ואת לילות קסומים בחפץ חים. גם אחלה

הייתי שם בחתונה לפני שבוע היה מעולה

מ י ק י 30

New member
תודה. אולי מישהו יודע לגבי אווניו"?

באיירפורט סיטי. הם יקרים מאוד?

AURORA28

New member
מאוד מאוד מאוד יקר

אין ספק ששווים הרבה מאוד- הקייטרינג שלהם פשוט עוצר נשימה, היינו שם בטעימות (סה"כ סיקרנו שם שלוש פעמים). אוכל שלא מהעולם הזה, שנכלל בתפריט הרגיל שלהם (לא כאקסטרה)- כבד אווז, פילה, ברווז, כבש- דברים שבמקומות אחרים את משלמת עליהם המון אקסטרה. מבחינת מראה- עם המעצב הנכון- ראיתי שם דברים מדהימים, עשו שם חתונה שנראתה כמו ארמון קרח, כמו מקדש יווני, דברים פשוט מטריפים...(האולם לכשעצמו מאוד מרשים, אבל מחייב עיצוב כי אחת הוא נראה קצת ערום). מע' ההגברה שלהם היא משהו מטורף- עבדו שם קשה מאוד על האקוסטיקה, אין מצב שמישהו יתחרש לך ולא משנה כמה הד'יג'יי מגביר..והתאורה שלהם מטריפה, ספוטים ולדים ותאורה על כל שולחן בנפרד...שלא לדבר על זה שאין כזה דבר כבלים משתרבבים בכל מקום, הכל מוחבא בתוך הקירות ובתקרה- אין מה לאמר- פשוט חתונת פנטזיות. אין מילה אחרת להגדיר אותה. אליה וקוץ בה- אירוע חורף, מקום+קייטרינג בלבד, בלי אקסטרות (הגברה+תאורה=9000 ש"ח בערך, ובלי עיצוב כמובן- המקום מגיע חשוף כמו שהוא, מפות ומפיות לבנות/שמנת וזה הכל, הם כוללים רק עיצוב חופה אפשר לבחור מתוך שלושה) עלה לנו 300 ש"ח למנה
. כן כן קראתן טוב. וזה עוד לפני שבכלל מתחילים לדבר על ה"מסביב"ים. האמת? כמעט סגרנו שם, כי כלכך התלהבנו, אבל המחיר...הוי המחיר.

SIVANPA

New member
ממש ליד חצר מלכה

זה צומת כנות, תתקנו אותי אם אני טועה...

למעלה