צהוב מקנאה

צהוב מקנאה

ניסיתי...רציתי...התחננתי... אבל היא לא מוכנה לחשוב על זוגיות פתוחה לא נשארה לי ברירה , רק לחפש בדיסקרטיות מהצד אולי יש לכם רעיונות איך אוכל לנסות ולשכנע ואני מזהיר אתכם - היא בכלל לא מוכנה לשמוע על זוגיות פתוחה עכשיו היא די שמרנית ומקובעת....

ברוך הבא../images/Emo140.gif

היא אולי צודקת. לא לכל אחד מתאים אורח החיים שלנו, לא כל זוג יכול לחיות בפרגון מלא ובלי רסיסי קינאה. למה ועל מה אתה מזהיא אותנו? אתה צריך לחיות איתה לא אנחנו

אוהדאדם

New member
אהם

אם היא לא יודעת שאתה שוכב עם אחרות, אז זו לא זוגיות פתוחה לא? הייתי שמח אם היית מרחיב - למה היא לא מוכנה לחשוב על זוגיות פתוחה? ולמה, "לא נשארה ברירה"? הרי לא לשכב עם אחרות זו ברירה...

sharoni378

New member
לא מבינה אותך ../images/Emo4.gif

אם היא לא מוכנה אפילו לשמוע על כך, היא שמרנית ומקובעת... אז רד מזה!!! , גם אם היא תסכים אי פעם זה יהיה כדי לרצות אותך ממש לא מתוך רצון לחוות חוויה אחרת. על מנת שיהיה אפשרי לזרום בכיוון הזה שני בני הזוג צריכים לרצות לנסות, צריכה להיות זוגיות חזקה ואהבה לא בלי גבולות... אגב, יש לי זוג חברים שהחליטו ללכת על זה וממש לפני המפגש עם זוג אחר החליטו לרדת מזה, כי לא היו סגורים על עצמם ב - 100% עצתי לך להכיר בת זוג מחוץ למסגרת ואולי איתה תוכל להנות מחוויות יוצאות דופן.

למעלה