צבעי מאכל שטובים לאפייה בתנור

sshimshon

New member
צבעי מאכל שטובים לאפייה בתנור

שלום לכולם. עד היום,כל צבעי המאכל שבהם השתמשתי לא היו מיועדים במיוחד לאפיה בתנור. המשמעות היא שבחלק מהמקרים - עוגיה נכנסה סגולה ויצאה...סוג של אפור.. האם מישהו מכיר חברת של צבעים שהם מיועדים לאפייה בתנור ושאינם מאבדים את הצבע מהחום?
 

bali

New member
מנהל
צבעי ג'ל של ווילטון

הם חזקים ויחסית לא מאבדים מהצבע שלהם. שינוי הצבע נגרם בגלל האפייה והחום. לא חושבת שיש צבע מיוחד שעמיד לגמרי בענייני חום ואפייה. אבל דבר שחשוב לדעת הוא שכדאי לחזק את הצבעים עם גוון שיחזק וישלים. כשלמדתי להכין מקארונים אמרו לנו שכדי שמקרון יישאר אדום למשל, צריך לשים גם קצת צבע צהוב, כי הוא יעזור לו להישאר אדום ולא להפוך לורוד חיוור. גם ירוק צריך לחזק עם קצת צהוב. לצבע חום יפה מוסיפים טיפה אדום. לסגול הייתי מוסיפה קצת אדום.
 

sshimshon

New member
הם היו הראשונים שבהם השתמשתי

הם היו הראשונים שבהם השתמשתי, וכולם איבדו את הצבע. במקרה של הסגול זה היה הכי נורא כי הוא ממש הפך לאפור. אף פעם לא שמעתי אל הטיפ של הוספת צבע אחר כדי לחזק,אני אנסה את זה.. תודה.
 

bali

New member
מנהל
גם טמפרטורת האפייה משפיעה על הצבע

ככל שהטמפרטורה גבוהה יותר הצבע ילך לאיבוד כי המאפה ישחים. מה אתה רוצה לצבוע, מקארונים?
 

sshimshon

New member
כן מקרונים

כן מקרונים , והם בטמפ' שלא עולה על 150 מעלות. זה נקרא גבוה?...
 

bali

New member
מנהל
לא, 150 מעלות זה לא גבוה.

לדעתי העניין הוא אכן להוסיף עוד גוון, ולשים מספיק צבע.
 
למעלה