צבעי ג'ל של ווילטון
הם חזקים ויחסית לא מאבדים מהצבע שלהם. שינוי הצבע נגרם בגלל האפייה והחום. לא חושבת שיש צבע מיוחד שעמיד לגמרי בענייני חום ואפייה. אבל דבר שחשוב לדעת הוא שכדאי לחזק את הצבעים עם גוון שיחזק וישלים. כשלמדתי להכין מקארונים אמרו לנו שכדי שמקרון יישאר אדום למשל, צריך לשים גם קצת צבע צהוב, כי הוא יעזור לו להישאר אדום ולא להפוך לורוד חיוור. גם ירוק צריך לחזק עם קצת צהוב. לצבע חום יפה מוסיפים טיפה אדום. לסגול הייתי מוסיפה קצת אדום.