צבעים מוזרים במדפסת

צבעים מוזרים במדפסת../images/Emo35.gif

לפני כשבוע התקנתי ווינדוס XP, והיום ניסיתי להדפיס בצבע, אבל משום מה הכל יצא בהיר יותר. לא ייתכן שהבעיה נובעת כתוצאה מחוסר דיו, כי המחסניות יחסית חדשות. בדקתי בהגדרות של המדפסת, אבל הכל נראה ת'ין (מצורף צילום מסך). המדפסת היא של HP 840. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?

Trole

New member
אין לי מושג.. אבל

תנסה להדפיס עמוד עם המון צבעים... לראות את התוצאה! ואל תשלול את האפשרות שהמחסניות עומדות להיגמר, אולי קנית מחסניות של חֲברָה לא ממש טובה והמחסניות פשוט נגמרו!

ניסיתי

אבל הצבעים עדיין יוצאים מוזרים. את המחסנית דיו קניתי מאותה חנות שאני תמיד קונה ושל אותה חברה.

ericcartman1

New member
נסה להדפיס עמוד בדיקה...

מהמדפסת עצמה (כדי לדעת אם הבעייה היא במדפסת או בדרייבר שלה). יש לך הוראות בחוברת של המדפסת איך להדפיס עמוד בדיקה מה "ROM" שלה.

mikledet

New member
תריץ

ניקוי ראשי דיו - יש לך בטוח אפשרות כזו בתוכנה של המדפסת - ותראה אז. יתכן שדיו התיבש קצת על החורים שמהם יוצא הדיו - ולכן יותר יותר "בהיר" (פחות צבע).

אולי זה מהדרייבר...

למרות שלא התקנתי שום דרייבר למדפסת, ה XP זיהה אותה לבד.

ערן צור

New member
יש מצב שאלוהים התעסק לך..

בהגדרות הדפסה.. (או לא אלוהים.. אבל גורם בלתי ידוע אחר...) תנסה באפשרויות הדפסה אם אני לא טועה יש אפשרות שהוא ישים יותר צבע מכל צבע... אני זוכר שקרה לי משהו דומה רק עם צבע אחד ואמרתי לו שישים יותר מזה... והוא שם
חוצמזה... תנסה להדפיס תמונה כמו שהוספתי... לראות איך זה יוצא...

למעלה