צביעת כנפיים..

Nazgulm

New member
צביעת כנפיים..

אני רוצה לצבוע את הכנפיים..בסכמה מסויימת..הבעיה היא שהכנף היא רק פרופילים.. אך אני עושה את זה? אני חשבתי על לצפות בנייר אורז או משהו יותר חזק אך גם קליל..ולצבוע פשוט.. יש לכם הצעות?

ci

New member
כנפיים של איזה טיסן ?

ואיזה מבנה יש לכנף ? פרופילים מצופה בלזה או לא מצופה בכלל ? תצפה במונוקוט ואם אתה ממש רוצה להתלכלך אז תצבע עליו, עדיפות למונוקוק לבן ככה הצבעים שתצבע יראו טוב, אלא אם כן יש לך צבע אחר שולט בסכמה אז תצפה בצבע השולט ותצבע את השאר.

kugar

New member
עם איזה צבעים אפשר לצבוע על ציפוי?

חוץ מהטוש של טופ פלייט

Nazgulm

New member
אלו כנפיים

אלו כנפיים..פרופילים ..וקורה..ז"א פתוח לגמרי...אני חשבתי לקחת משהו קל..ציפוי של חופשיים..ולצבוע עם ספריי רגיל איפה שאני צריך... ז"א..אני רוצה לצפות עם אורקאבר שני שליש מהכנף..ולצפות אולי בחומר אחר..ואז לרסס אותו.. אגב..פעם שניה שאני קונה ציפוי לטיסן..אורקאבר..הבעיה היא שהציפוי אמור להימכר מטר על מטר..וזה לא ככה...זה מטר לאורך והגובה הוא משהו כמו 10-20 ס"מ פחות ממטר.. ככה שאני מרגיש שדפקו אותי..וזה לא לרוחי.. מה עושים?

MOTTI ROCHLITZ

New member
../images/Emo10.gif למה כל הזמן מתלוננים?...../images/Emo5.gif

למה אתה חושב שדופקים אותך? מי החליט שהציפוי חייב להמכר בגודל של 1 מטר על 1 מטר? יש מדיניות של יצרן בחו"ל והוא קובע. לא מתאים לך תנסה ליצר לבד. "אוראקוור" ניתן לקנות בגליל של 2 מטר (ארוז ע"י היצרן), או לפי מטרים, מגיע גליל של 10 מטר ואתה קונה כמה שאתה צריך. הרוחב הוא רוחב סטנדרטי של כל החברות בעולם, ולפי זה מחשבים כמה "חומר" אתה צריך בקנית קיט נגריה. מוטי.

Nazgulm

New member
מוטי..

הממ..בפעם הראשונה שקניתי זה היה מטר על מטר... עכשיו זה לא . למשל..איקראקס מוכרים מטר על 96 ס"מ..לא בידיוק מטר..אבל מתקרב..ככה שזה לא ממש נורא..אבל 10 ס"מ! תחשוב! אפשר לצפות כבר צד אחד של הגוף פלוס ישאר עוד לתיקונים!

Flat spin

New member
למה לחשוב שלילי?

אפשר היה אולי להבין את תלונתך אם המוכר היה גוזר מעט מהגליל שהוא מוכר לך, אבל הרי אתה מקבל ממנו גליל חתום באריזה, או שהוא חותך עבורך אורך מסוים מחבילה שרוחבה קבוע. אז מה? היצרן הוא זה שדופק אותך? ואולי המידות שאתה מדבר עליהן הן מידות בשיטה הבריטית/אמריקאית? ורוחב הגליל הוא במקרה 3 יארד שהם 91.2 ס"מ? קח נשימה לפני שאתה מתלונן ובדוק את עצמך. התחל לחשוב חיובי ותראה כמה החיים יפים

Nazgulm

New member
כמו שאמרתי.

בפעם שעברה שקניתי...זה היה מטר על מטר..הפעם זה לא..בגלל זה התחושה שדפקו אותי.

ci

New member
אתה משקיע כל כך הרבה

על ציפוי ORACOVER אז מה יש לך להתלכלך בצבע ולהשתמש בדברים אקזוטיים כמו נייר אורז שאתה בכלל לא ידע איך הוא יגיב לשמן של טיסנים לא עדיף לשים את הכסף של הצבע בכמה מדבקות לקישוט וזהו?!

noam weissman

New member
שלום בן

תראה ציפוי ברמה, עדיין זה נייר סינטטי וצבע. מה לעשות אבל זה הטוב ביותר. הבעיה שזה הרבה מאוד עבודה ורוב האנשים לא רק שלא יודעים כיצד פשוט מוותרים. רוב החברה שמטיסים כבלים למשל מצפים את גוף הטיסן בנייר ציפוי + לכה. את הכנף מצפים ב ORACOVER ולאחר מכן צובעים סכימה כלשהיא ולקינוח צובעים הכל בשקוף. נקודה חשובה, על מנת שהצבע יתפוס יש ללטש קלות את ה ORACOVER עם נייר מיים 600. לא ממש לשפשף, רק לגרום לברק מט שהצבע יתפוס. ההבדל ביין ORACOVER כבסיס ונייר זה שעם השנים ה ORACOVER יכול להתרומם בפינות (גם אם יש צבע) ונייר לא. קשה יותר להכין שטח טוב לצביעה עם נייר ציפוי. בכל מקרה מומלץ להשתמש בצבעי מכוניות ובריסוס בלבד. בברכה, נועם.

Nazgulm

New member
ה יי נועם

קודם כול..זה דאון צוקים..אני מתכוון לעשות שני שליש מהכנף מצופה באורקאבר ואת השליש לצפות בניר סינטטי (כמובן לאטום אותו עם צפונלק) ולרסס..לא משהו מיוחד..אבל אם אני אצפה את כול הכנף באורקאבר..לא ישאר לי מספיק ציפוי לגוף..או לפחות להגאים..אני ממש בבעיה בזה..אז זה מה שחלטתי לעשות..אני כנראה אקנה מפחחות רכב..שהוא ימלא לי ספריי ריסוס בצבע של מכוניות ואני אצבע..

noam weissman

New member
סליחה על השאלה המטומטמת

אבל מה הבעיה לקנות עוד קצת ציפוי. אני מניח שאתה מנסה לחסוך אבל קשה לי להאמין שלמערכת ולטיסן יש כסף, לקנות צבע מפחח יש אבל עוד כמה עשרות שקלים לציפוי איין ?. אני בדעה שחסכן משלם פעמיים (לפחות). פעם כאשר הוא קונה בזול, ופעם שניה כאשר אין לא ברירה והוא קונה משהו טוב יותר כי הזול היה _____. הצעתי לצפות את הגוף בנייר ולכה ואת ההגאים והכנף באוראכובר. ואם חסר תקנה עוד מטר !. בהצלחה, נועם.

Nazgulm

New member
אין לי ממש..

אין לי ממש כסף עכשיו לקנות אורקאבר נוסף. את הספריי אני יכול להשיג בזול. לגוף..אתה מציע לצפות בנייר ולכה ואז לצבוע .. אמרתי..שלהגאים אפילו לא יספיק..אלא אם כן אני אחסוך...

ci

New member
נועם הדברים שלך

רק חיזקו את מה שאמרתי שהעדיפות היא לציפוי בORACOVER וזהו, הן מהידע הנדרש והן מהעלות. ודרך אגב מונוקט גם מצויין וגם יותר זול.. רק מה הבחור לא יודע שמחיר של ליטר צבע עומד על 180 שקל וזה במקרה הסביר. אז נכון שרבע ליטר מספיק לצבוע רכב שלם ועדיין יש את הלקה המקשה ועוד.. שלא לדבר על מדלל ועל לנקות וכו' וכו'. אני בטוח שהבחור הזה יוכל לגייס עוד 30 שקלים לרכוש עוד קצת ציפוי.

Nazgulm

New member
אני יכול להשיג כמות שמספיקה בישבילי

30 ס"מ לריסוס..ב10 ש"ח.. לא זקוק ליותר..אני אבחן את הברירות..אולי באמת אני אקנה מונוקוט..שלאשר אין לפי מה שהבנתי..

למעלה