צביעה לאופנועGpz

GpZ 1

New member
צביעה לאופנועGpz

שלום לכולם אני רוצה ליצבוע את החרב והמסיכה של ה gpz מישהו יודע איפה וכמה זה עולה...הכוונה לפסים עם השפיץ...

r2m

Member
אני מחפש חרב ל GPZ מישהו מוכר?

אם אתה הולך למישהו, קח את התמונה הזו ותגיד לו "ככה תעשה לי"
כמה אמורה לעלות צביעה כזו אצל יניב גולן? במטרו רוצים על המדבקות האלה 200 ומשהו שקל לכל צד רק לחרב...

bike55

New member
../images/Emo31.gif ממש לא מספר 1.

חכה עוד שנה כישתחיל להתקלף הצבע. נראה אם גם אז הוא מספר 1....

RaananC

New member
צודק, הצביעה גם לוקחת

זמן אינסופי, האיכות בסופו של דבר ירודה והמחיר יחסית גבוה. ממליץ על DCD איתם היה לי ניסיון מוצלח בעבר והייתי מרוצה מאוד מהתוצאה.

Ducati999

New member
ארז דרור שולתת

צבע לי את האופנוע ככה שאף אחד לא יודע שמשהו קרה. רוצה טלפון שלו - שלח מסר.

GpZ 1

New member
צבע לgpz

כן אני רוצה לימצוא מישהו שלא יקח הרבה כף האופנוע צבוע אצל יניב גולן רק החרב והמסיכה.מישקף צבועים חפר

Mr BIG Biker

New member
../images/Emo67.gif

דרך אגב ducati999 אני החייל שהיתעניין במונסטר ואמר לך שלום על הדרך...

למקום קוראים "סטודיו לשלטים"

קוראים לבעלת המקום איריס באבו. טל: 03-9043881 רח' בר כוכבא 27, פתח תקוה (דקה הליכה מהתחנה המרכזית בפ"ת). אני אישית ממליץ בחום, יחס אדיב. אני ואבא שלי שיפצנו דיטי, ובמסגרת השיפוץ החלטנו גם לצבוע את הפלסטיקים בנוסף לשאר הדברים, ומכיוון שקשה להשיג סט מדבקות לדיטי שנת 96 החלטנו להזמין. אחד מפורום פול-גז עזר לי בשרטוט (Free-Hand) ולאירים יש פלוטר חיתוך שממש חותך את הטפט לפי הדוגמא במחשב. הבאתי לה וישבנו ובחרנו צבעים, גדלים. חזרתי כמה פעמים, התאמנו, והכל בסבלנות מדהימה. אני הדפסתי שני מדבקות לשני הצדדים של המיכל דלק ו2 מספרים של 68 (4 ספרות) ב60 שקלים אם אני לא טועה, המחיר כולל הדבקה מקצועית שלה אבל המיכל שלי לא היה גמור אז אני הדבקתי אבל היא הסבירה לי והדגימה לי ואפילו הביאה לי דגם קטן של הדיטי להדביק על הקסדה חח.. את התמונות של המיכל היה קשה למצוא אבל אני מאמין שהדגמים של ה500 ויותר, יותר נפוצים ברשת וככה תגיעו לדיוק מירבי. הנה כמה תמונות להמחשה: אגב, שאתם מתקשרים תגידו לה שנדב עם הדיטי הכחולה שלח אותכם. אני חייב לה המון תודה על המבטים ברחוב חח

למעלה