צביעה או חיפוי של מקרר... אובד עצות

sa333

New member
צביעה או חיפוי של מקרר... אובד עצות

שנה טובה לכולם.. בשעה טובה ומוצלחת אני עוברלדירה מושכרת משלי, בדירה מקרר פועל, אך שהצבע שלו כאילו מישהו צבע בזילזול עם ספריי לבן.. אני מחפש שיטות לצבוע את המקרר, בצבע יין (אדום-בורדו עמוק) או לכסותו בטפט נדבק. שמעתי על צבעי אמייל, אך לא בטוח שאשיג בצבע המבוקש (לא מוצא באינטרנט היצע כלל של צבעי אמייל וגווניהם, לראות שקיים כזה צבע) וחוצמזה, צביעה בספרי אמייל ביתי היא מסובכת ודורשת השקעה רבה (שאין לי בעיה לתת) ומיומנות. מלבד זה צריך לקחת בחשבון שזה לא הפרויקט היחיד בדירה, לכן לא רוצה שיגזול את כל האנרגיות והזמן. צבעי אמייל הם יקרים מידי בכדי לבצע "ניסוי וטעייה".. וגם העבודה איתם אינה פשוטה. יש אפשרות שאם אעטוף את המקרר בטפט זה ייצא אסטתי אחיד ונעים לעיין, והכי חשוב-- עמיד? למישהו יש הצעות טובות יותר?? רעיונות מקוריים? (הגוונים הרצוייםלמקרר הם חום -דובדבן-כהה..) מת כבר לסיים עם זה ולהתחיל משהו חדש, תודה :)

ku harel

New member
מדבריך אני מבין שהמקרר שייך

לבעל הדירה ולא לך.. בדוק איתו את העניין שלא תאלץ לפצותו בתום תקופת השכירות על השינוי שעשית ברכושו (גם אם שיפרת אותו). טפט שקוף הוא רעיון מצויין ובהחלט יכול להחזיק לאורך זמן.

miromiro

New member
ראיתי מקררים שצופו

בטפט דמוי נירוסטה, התוצאה היתה בהתאם לידיים ולסבלנות של המצפה. אם אתה טוב בשניהם יצא יפה.

RubberDucky

New member
אני צבעתי מקרר ישן של אמקור

בצבע שמןאדום רגיל בגימור מבריק, ויצא מצויין, רק תוודא שאתה מכין את המשטח לפי ההוראות, ומדלל את הצבע כמו שצריך. לצערי אין לי תמונות כי אני לא גר שם כבר...

sa333

New member
אין בעיה עם זה.. :)

בעל הדירה הוא במקרה אח שלי... והוא דווקא בעד שדברים ישתפרו בדירה..

למעלה