צאר תשובה עינינית מידית לשאלה חשובה

צאר תשובה עינינית מידית לשאלה חשובה

מהי הודעה נבחרת מי מחליט ???.האם לא שואלים את כל באי הפורום?? והאם הודעה נבחרת זו החלטה שרירותית מלמעלה?? מוזר מה שהולך בחטאים וזימה כל אחד שם כוכב.. לדעתי היו שם המון דברים נחמדים ומעניינים אבל לא ראויים בכלל להודעה נבחרת אלא העברת דיעות או בכלל הרגעת רוחות.. רוצה תשובה ברורה ומדוייקת... האם גם בזה יש פרוטקציות .......

zar

New member
לציבור הגולשים ../images/Emo40.gif

בחירת הודעה נבחרת נעשית על ידי הנהלת הפורומים. מכיוון שבימים אלה נושקת מערכת ההודעות של תפוז ל- 10000 הודעות ביממה, אין לצפות שהנהלת תפוז תשקוד ותקרא את כולן. אי לכן, ממליץ כל מנהל פורום, (זו אינה חובה), על הודעה או הודעות שלדעתו ראוייה להתנוסס כהודעה נבחרת ואשר אמורה להיות מעניינת לכל ציבור הגולשים ולאו דווקא על אלה שבו היא הופיעה. פורום לא יזכה ביותר מהודעה נבחרת אחת באותו היום. ההחלטה הסופית לבחירה הינה של מנהלת הפורומים!!! מקווה שהארתי ולו במעט את המסתתר מאחורי הבחירה. צאר

ומה שיותר חמור.... ../images/Emo3.gif

אתה המלצת את עצמך להודעה נבחרת.. כדי להוריד מהר את שלי מהרשימה.. חמור מאד.. יש לכונן ועדץת בדיקה,ומיד !!!! מרק.

zar

New member
לו רק פורום מנהלים היה גלוי..... ../images/Emo3.gif

מרקי שים עינך בזו ההודעה ../images/Emo16.gif

למה נר לא יודעת אבל זה לא חשוב..עכשיו הסכת ושמע האם ידעת שבאתרנו הנבחר היום חטאים ומעשי זימה טפו יעני שירי זימה..מהי ההודעה הנבחרת?? אגלה לך מתכון מדהים למרק עוף..מה דעתך להכין שם מתכון מדהים לקקטוסים או חצילים ..מתה על חצילים אז חבר´ה היידה רוצה לראות פה מתכונים טעימים מי יודע אולי מנהלי הפורומים רעבים...
דרך אגב צאר אכלת??ועוד דבר חשוב מה הקשר בין מרק עוף לאתר זימה ?????????????

על לוח המודעות במתנ"ס כמובן

ורגע לפני שחובשת כובע פלדה, מעיזה לשאול בתמיהה: למה זה כ"כ חשוב, ה"הודעה הנבחרת" אותי (ועימכם הסליחה מתחת לקסדה) זה ממש לא מרשים. או שאוהבים או שלא, זה אפ טו כל אחד ואחד. האם החלטת מינהלת הפורומים הנכבדת בהינף אצבעה, הופכת משהו למשובח? אין ספק שהודעה זו לא תהפוך לנבחרת, כמה חבל

לוקה

New member
"הודעה נבחרת"

ההודעה הנבחרת ניקי, נועדה לדרבן חסרי כשרון כתיבת שירים לחרטט משהו וזה לא משנה אם זה מובן או לא, יפה או מבולבל, משהו עם שמץ אוננות וירטואלית ופריקת תיסכולים. נו טוב, כל המשוררים הגדולים עשו כך, אבל הם היו ג ד ו ל י ם. פרט לכך רוב השירים נכתבים למטרות ליקוקים הדדיים..."יופי", "נהדר", "מקסים", "וואו", "חיבוק", "נשיקות", בנוסח "לקק לי ואלקק לך" וכך גם ההודעה הנבחרת ע"י המומחים המלומדים במנהלת הפורומים שגם הוא כשלעצמו"מוסד נכבד" מאד. אבל נעים היה לקרוא את הסיפור של מיכאלה, בין המיית הגלים ורוחות המדבר הצורבות...קרן אור באפילה. אבל מה לעשות ניקי והדפים הוירטואלים "סובלים" הכלללל. לוקה - הוועדה לחלוקת פרסים וליקוקים, משרד ראש הממשלה

zar

New member
לוקה............... ../images/Emo31.gif

מהרהר ביני לבין עצמי, האם להגיב? האם הדברים נאמרו בלשון סגי נהור? ואף אם כך הם פני הדברים, הרי יש מי שיפרשן ככתבן וכלשונן, וחבל. כגולש חדש בפורום זה, הרי שמצאת ובחרת מן הסתם לשכון בו בזכות אותם "חיבוקים" "ליקוקים" ושאר מיני מרעין בישין. "ליטוף" גולש והכרה בכשר התבטאותו ולא משנה על מה ולמה, שכן הפורום פתוח לכל נושא, אינו בהכרח "לקק", אלא באמת שמחה על כתיבה יפה. כאמור, לא בא לבקר את דעתך, אלא חושב לעצמי על פני הוירטואלית ש"סובלת" הכל. צאר - שנשאר עם לשון ורודה

לוקה

New member
צאר ידידי

ובכן, לא בחרתי לשכון בפורום בגלל החיבוקים והליקוקים, זאת היא דעתי וזכותי להביעה גם אם אינה מוצאת חן בעיני מי שלא יהיה, הבעת דעתי לא נועדה לשם פולמוס בנושא כי הוא גם חשוב לי כל כך מהיותו של המקום מפגש וירטואלי בלבד. אמת, "הוירטואליות" סובלת הכל, לכן לפעמים היא גם קצת "צורמת", וכשזה מוגזם, מעירים, לא נעים לשמוע? תתעלמו, אבל זאת כאמור דעתי. אין שום ספק שנכתבים גם שירים יפים, המינון הוא שמפריע, זה נראה קצת מגוחך כשכל הודעה שניה היא שיר, אתם אולי הורגלתם לכך אך אני מוצא זאת לפגם, אתה יודע צאר, כשאוכלים הרבה שוקולד מקיאים בסוף, וכשאוכלים גם שוקולד מריר וגם חלב מאבדים את חוש הטעם והכל מקבל טעם זהה. לוקה בידידות - על טעם וריח

zar

New member
הדיון לא היה על התכן אלא....

על מהות ההודעה הנבחרת. ולראייה, הודעה נבחרת אחרונה הייתה על פרוזה, וכך גם הודעות קודמות יותר ולא צריך לפשפש רחוק........אלה שמתחילת שבוע זה. עוד תתגעגע לשוקולד לאחר הסברס של מרקי
מקווה שהנושא הובן לובן ולא נוסיף לפשפש בו. יום נפלא לכולם
צאר

טבעו של דיון או שיח

שהוא מתפתח לכל מיני כיוונים, זה מה שהופך אותו למעניין. לא מתאים שתסתום ככה למישהו ת´פה צאר, למה בכלל שלא תמחוק הודעה שאינה לרוחך? ניקי-שאינה מקבלת שכר כדי להביע דיעה.

zar

New member
סתימת פיות לבטח שאין כאן ../images/Emo40.gif

הנחתי שהנושא מוצה ולכן את האנרגיות והזמן אפשר להקדיש לנושא אחר. אשמח להתחיל עימך שירשור על כל נושא שתעלי אשר אמצא בו עניין. ואל תכניסי לי רעיונות לראש
אני עוד עלול לאמץ
צאר - שלא רואה גרוש

לוקה

New member
צאר ../images/Emo8.gif

ההערה בקשר למרקי היתה מיותרת משתי סיבות: אחת, אם יש לך מה לאמר תאמר בעצמך ולא ע"י שליח, ישירות, כי יש רושם לפעמים שהוא(מרקי) עושה את העבודה ה"שחורה" עבורך, תקן אותי אם אני טועה, אבל זאת ההתרשמות לא רק שלי. בכל מקרה, אם אתם נהנים מכך יבושם לכם. השניה, והחשובה מכל, לא אוכל סברס, זה עושה לי עצירות, וכשיש עצירות מקבלים טחורים, וכשיש טחורים וזה כואב בועטים לכל הכיוונים. ובגילי ואחרי שדיגדגתי למלאך המוות בביצים לפחות פעמיים בחיי, אי אפשר להפחיד אותי. לוקה...שנועל את הדיון

אישה50

New member
לוקה, משום מה, סגנון הכתיבה שלך

נשמע לי מוכר .... אישה - תוהה, נוברת בעברה

Tusha

New member
לוקה,

חייבת לציין שמסכימה עם הערתך לגבי מינון השירים והניסיון לייצר חרוזים בכתיבתנו..... לא פעם כשהמוזה לא שורה, אני חשה שאם אין חרוז אין כתיבה, מה שמקשה את הכניסה לפורום לכתיבה סתמית, התחושה היא "תחרות כתיבה".... צאר סיפר באחד מהודעותיו על ימיו הראשונים בפורום, ימים שהרגיש ירוק מקנאה.... מה שמלמד שזה נוגע כמעט בכולם. להיות, או לא להיות זאת השאלה? Tusha

למעלה