צ'אנס לעבודה חוקית ל- H4?

doronf65

New member
מנהל
צ'אנס לעבודה חוקית ל- H4?

שאלה טפשית עבורי, כי אני אמור לדעת את התשובה, ואני יודע איך הייתי עונה לשאלה זו... מה שאני ייעצתי הוא להתחיל כמה שיותר מהר בהליכי GC. יש למישהו עוד רעיון?

doronf65

New member
מנהל
שכחתי לומר שהסיכוי נמוך

כי לבעל הבעיה אין מקצוע מבוקש.

haimico

New member
רעיון

אולי עבודה עם ויזה דיפלומטית ? עבודה פקידותית בשכרירות ישראל / קונסוליה ( נראה לי שצריך קשרים ) או עבודה באל על. בהצלחה

Deb12

New member
ואם אין קשרים? אנחנו בתחילת

התהליך לגרין קארד. המצב של בעלי מבחינת סטטוס של עבודה הוא ייחודי ולכן זה לוקח זמן. הוא על H1 ואני ממש מוכרחה להתחיל לעבוד. עד שנגיע ל-perm יקח לנו בין 3-6 חודשים. רק לאחר מכן ניתן יהיה לבקש אישור ל-EAD . נכון? האם אפשר לקבל האישור לפני ה-AOS? המון שאלות, מקווה שאני לא מטרידה יותר מדי
תודה

haimico

New member
בכיף

עד כמה שאני יודע, EAD אפשר לבקש רק אחרי AOS. כרגע, אם הקטגורית הגשה של ה PETITION ( השלב השני ) היא EB3, אז לא ניתן להמשיך ל AOS וצריך לחכות היות והתאריך שהוא CURRENT הוא הרחק בעבר. יכול להיות שהנשיא בוש יאשר תיקון לחוקים האלה שבתוכם האפשרות להגיש AOS גם אם התאריך לא CURRENT. כמובן בשביל ה GC יהיה צריך לחכות אז יהיה אפשר להגיש EAD. מה לעשות הוא כבר מזמן לא מתקשר לעדכן אותי.

Deb12

New member
טוב, אז כרגע אין מה לדבר

כי אנחנו באמת רק בהתחלה, היינו בתהליך בעבר (וקיבלנו דחיה), ועדיין חלק מהמושגים שאתה מזכיר לא מוכרים לי. יתכן שהדחקתי, יתכן שזה בגלל שעת הבוקר המוקדמת, ואולי זה בגלל שיש לי עבר בלונדיני ותאי מוח לא ניתנים לשיקום
אני אבדוק פרטים נוספים מאוחר יותר היום ואמשיך להטריד בשאלות. תודה

Ani15

New member
נסי לחפש עבודה במלכ"ר

כמו אוניברסיטה או עמותות למיניהן - הם לא כפופים למכסה של H1 ולכן יותר קל להם להנפיק ויזה זו גם למקצועות פחות מבוקשים.

Deb12

New member
גם אם מעולם לא עסקתי במקצוע

שלמדתי וגמרתי את התואר לפני 10 שנים? לא סביר שאצליח להוציא H1
כל כך חבל לי, אני ממש מיואשת וממש רוצה לעבוד.

us2canada

New member
Hummmm

| הקוד| 1099-Misc can cover a lot of skin a W2 can not. Question is – can one come to terms with himself or herself and understand that what differentiates "legal" from "illegal" is not the immigration status of a person but the nature of the work. Good luck.

למעלה