פתרתי את בעיית עוגת השוקולד ../images/Emo9.gif
אחרי שניסיתי כמה וכמה מתכונים ושום דבר לא מצא חן בעיניי ולא היה לי טעים, התייאשתי ותקופה ארוכה לא הכנתי עוגה. עד ש... (אני מצטערת שזה ישמע כך אבל זו לא פרסומת), קניתי תערובת מוכנה לעוגה בגלוטן פרי והכנתי אתמול. יצא מעולה!!! אין גושים, אין טעם לוואי והכי חשוב העוגה תופחת כמו שצריך ואמצע העוגה לא נשאר צמיגי. הטעם מאוד מאוד דומה לעוגה רגילה (היא קצת יותר מתפוררת) והיא ממש מתאימה כעוגת יום הולדת. אני מצטרפת למה שכתבה בישולה באחת ההודעות שלה, אנחנו התחלנו עם תזונה נ"ג (ועוד כמה איסורים) לפני שנה, בהתחלה אפיתי לחם לבד, הכנתי עוגיות לבד ובעצם כמעט ולא קניתי שום דבר מוכן. כיום - רק שנה אחרי קרו כ"כ הרבה שינויים - פתאום אפשר להשיג לחם ופיתות מצויינים, אפשר למצוא עוגיות מעולות ועכשיו השלמתי את החסר עם העוגה הזו. היום הרבה יותר קל ממה שהיה רק לפני שנה.
אחרי שניסיתי כמה וכמה מתכונים ושום דבר לא מצא חן בעיניי ולא היה לי טעים, התייאשתי ותקופה ארוכה לא הכנתי עוגה. עד ש... (אני מצטערת שזה ישמע כך אבל זו לא פרסומת), קניתי תערובת מוכנה לעוגה בגלוטן פרי והכנתי אתמול. יצא מעולה!!! אין גושים, אין טעם לוואי והכי חשוב העוגה תופחת כמו שצריך ואמצע העוגה לא נשאר צמיגי. הטעם מאוד מאוד דומה לעוגה רגילה (היא קצת יותר מתפוררת) והיא ממש מתאימה כעוגת יום הולדת. אני מצטרפת למה שכתבה בישולה באחת ההודעות שלה, אנחנו התחלנו עם תזונה נ"ג (ועוד כמה איסורים) לפני שנה, בהתחלה אפיתי לחם לבד, הכנתי עוגיות לבד ובעצם כמעט ולא קניתי שום דבר מוכן. כיום - רק שנה אחרי קרו כ"כ הרבה שינויים - פתאום אפשר להשיג לחם ופיתות מצויינים, אפשר למצוא עוגיות מעולות ועכשיו השלמתי את החסר עם העוגה הזו. היום הרבה יותר קל ממה שהיה רק לפני שנה.