פתיחת ספריות אריטית.

roylevy

New member
פתיחת ספריות אריטית.

בוקר טוב לכולם ושבת שלום. לפני יומיים שלושה התקנתי סוף סוף את ה Service Pack 2 ל XP שלי. ומאותו רגע פחות או יותר (אני לא בטוח לחלוטין) צצה לי בעיה דיי מעצבנת: כל פעם שאני נכנס או יוצא מספריות (גם אם הן ריקות) התהליך יכול לקחת משהו כמו 10 שניות. הבנתי שיכול להיות שזה אולי בגלל שלא עשיתי scandisk או Defrag, אז עשיתי את שנייהם אחרי שמחקתי דברים שאני לא צריך. למרות הכל הבעיה עדיין קיימת וכל כניסה ויציאה מספריות ממשיכה להיות איטית מאוד. אני אשמח אם יש מישהו שנתקל בבעיה הזאת ויודע איך אני יכול לפתור אותה. (יכול להיות שזה איכשהו קשור להגדרות של ה Security Center?) תודה מראש רועי

bobx

New member
אני לא ממש מאמין שזה קשור....

האם המחשב איטי במקרים אחרים? האם ה-CPU תקוע על Utilization גבוהה? כמה זיכרון וירטואלי מוגדר במחשב? על כמה ה-PF Usage עומד בזמן נתון? מה גודל קובץ ה-PF?

roylevy

New member
אם תגיד...

אם תגיד לי איך אני בודק את כל ההגדרות האלה אני אוכל להגיד לך אין לי מושג ככה סתם.

bobx

New member
בכונן C ישנו קובץ בשם pagefile.sys.

מה גודלו? במאמרי הפורום ישנו מאמר בשם "איך להגדיל זיכרון וירטואלי".. לך על פיו ואמור לנו על כמה עומד המינימום והמקסימום אצליך. ב Processes שבTask Manager מיין עפ"י CPU וחכה כמה שניות.. מלבד System Idle Process האם יש תהליך שתקוע שם זמן מסויים? מיין עפ"י Mem Usage אילו 3-4 אפליקציות לוקחות הכי הרבה זכרון? (וכמה כל אחת?) תוכל לתת לנו תמונות מסך אחרי המיונים במקום לרשום את הכל - אם תרצה...

roylevy

New member
הינה...

הוספתי את תמונות של מה שביקשת. אשמח אם תעיף מבט ותגיד לי אם יש מה לשנות פה וד"א האיטיות הזאת היא רק בכניסה לספריות ויציאה חזרה אחורה.

roylevy

New member
אז ככה...

CPU Usage -43 PF Usage - 375 MB ואין לי מושג מה הגודל של הקובץ ולא הבנתי את הקטע של כמה זיכרון וירטואלי מוגדר יש לי 512 מגה זיכרון פנימי

למעלה