פתיחת חשבון למסחר במניות

מצב
הנושא נעול.

murphy

New member
פתיחת חשבון למסחר במניות

פתיחת חשבון למסחר במניות
היי אני רוצה לפתוח חשבון להשקעה בבורסה בסכום של אלפי שקלים מועטים (בתור התחלה) כרגע, המקום היחיד שאני מכיר הוא גאון השקעות אילו עוד אתרים מספקים חשבון דומה + מידע אוןליין? מה הם הפרמטרים שכדאי לי להשוות בין האתרים הנ"ל? ומה ההמלצה שלכם? תודה

murphy

New member
אם לא פה אז איפה?

פתיחת חשבון למסחר במניות
היי אני רוצה לפתוח חשבון להשקעה בבורסה בסכום של אלפי שקלים מועטים (בתור התחלה) כרגע, המקום היחיד שאני מכיר הוא גאון השקעות אילו עוד אתרים מספקים חשבון דומה + מידע אוןליין? מה הם הפרמטרים שכדאי לי להשוות בין האתרים הנ"ל? ומה ההמלצה שלכם? תודה
אם לא פה אז איפה?
אם אני לא יכול לקבל תשובה פה אז איפה כן? אשמח לקבל הפניות

murphy

New member
דרך אתר הבנק?

פתיחת חשבון למסחר במניות
דרך אתר הבנק?
בכל האתרים שכן ראיתי (לא הרבה) רשום שמשלמים רק עמלת קניה ומכירה חבר שלי שעובד דרך אתר הבנק שלו טוען שגם הוא משלם רק את העמלות האלה אז לפי מה לבחור איפה ?

תיגש לבנק שלך, תברר

דרך אתר הבנק?
בכל האתרים שכן ראיתי (לא הרבה) רשום שמשלמים רק עמלת קניה ומכירה חבר שלי שעובד דרך אתר הבנק שלו טוען שגם הוא משלם רק את העמלות האלה אז לפי מה לבחור איפה ?
תיגש לבנק שלך, תברר
מהן העמלות הטובות ביותר שהוא מסוגל לתת לך על פעולות קנייה/מכירה של מניות/אופציות. אל תשכח שאתה משלם גם דמי ניהול על התיק שלך. המסחר עצמו יכול להתבצע על ידך באופן עצמאי בעזרת אתר האינטרנט של הבנק שלך (יש אתרים טובים יותר ופחות) קח את הנתונים שקיבלת מהבנק, ותשווה אותם לעמלות שתקבל בבנקים אחרים / ברוקרים פרטיים. תחליט מה הכי משתלם לך / נוח לך / מתאים לך וכו'... בגדול - הבנקים ידועים כמי שגובים עמלות גבוהות ביחס לברוקרים הפרטיים, רק שתדע.

dw2322

New member
העזר בלוח הקישורים

פתיחת חשבון למסחר במניות
העזר בלוח הקישורים
בקטיגוריה אחת תמצא רשימה ארוכה של בנקים וברוקרים. בקטיגוריה הראשית תמצא אתרי מידע אוןליין.

מצב
הנושא נעול.
למעלה