פתיחה או סגירה

סי 17

New member
פתיחה או סגירה

אני בהתלבטויות רבות בימים האחרונים. מצד אחד אני סגורה על 8 ויכולה לאכול רק דברים די נוזלים, לדוגמא מרק סמיך טחון, פירה, ותלוי במצב רוח של הטבעת אולי קציצה רכה מאוד, ברנפלקס עם חלב חמים עד שנהיה דסייתי – כן אלו הדברים שאנו אוכלת ודיי נהנית. אתמול, לא הבאתי אוכל לעבודה כי הייתי רוב היום בחוץ אז קניתי מנה חמה של ספגטי בולונז ואחרי 3 כפיות לא יכולתי להכניס כלום – נתקע לגמרי ונאלצתי "להוציא". מאידך, אני מייצרת המון רוק ולא נעים לי בפה, אני "שומעת" את הטבעת וכל הרעשים מפריעים לי מאוד, במיוחד לא נעים לי בחברת אנשים. בשיחה עם סיגל היא הציעה שאני אבוא לפתוח קצת "כי ככה לא חיים". אבל, וכמובן ה"אבל" גדול – הירידה נעצרה עוד הפעם ובא לי לסגור עוד רבע שימשך הירידה – אחרי סגירה כזאת אני מניחה שעוד פעם לא אוכל להכניס אוכל ועוד פעם "צום" של שבועיים שלוש עד שמשתחרר קצת. מתחילה לאהוב את עצמי בטירוף קלייר

רוייקו

New member
בשלב זה לא כדאי לך לסגור עוד

קודם תתרגלי במשך חודשיים-שלושה לסגירה האחרונה שעברת. תני לוושט להתרגל להתנגדות שיוצרת הטבעת. הרוק הממלא את הוושט יוצר גודש. זה לא שאת מייצרת יותר רוק. הרוק עוצר מעל הטבעת וגודש את הקיבה הקטנה והוושט. אלה גורמים לגיהוקים, שיהוקים, מעברי אויר כאלה ואחרים מהקיבה אל הוושט ואליה חזרה. כל אלה יוצרים אי נוחות. את צריכה לדעת איך לרוקן את עודפי הרוק האלה כדי להקל על האי נוחות (לומדים לפלוט ריור מיותר..) וכן לשתות הרבה שתיה צלולה (ועדיף דלת קלוריות) על מנת להוריד שאריות מזון וריר שעומדים מעל הטבעת. רצוי גם לישון עם שתי כריות כדי להקל על אי הנוחות בלילה וכן להפסיק את האכילה מוקדם ככל האפשר, לשתות כמה כוסות שתיה לפני השינה ושוב לרוקן את הוושט מנוזלים לקראת השינה. זה ניראה סידרה של מטלות אבל מהר מאוד לומדים שזה עוזר להעביר את התקופה הראשונה. אחר כך משתפר המצב וכמעט ונעלמת התופעה של וושט סגורה למעבר נוזלים. כעת לא לסגור

סי 17

New member
רוייקו

וואלה תודה, אבל.... הרוק בפה, לא בוושט. כשאני צריכה לרוקן את הוושט אין לי בעיה לרוקן גם ממזונות ש"לא עוברים". לא שותה שום דבר שאינו צלול (תה, מים, וודקה
). לא מתקרבת למוגזים ופעם בחודש אולי קונה 2-3 בקבוקי מיץ לילדים שאולי כוס מהם אני שותה. אין לי אי נוחות בלילה ולא אוכלת לפני השינה, ואם כן ממתינה שזה יירד לפני השכיבה. anyway, - או שאני ממש צמאה או שאני מלאה רוק בפה. כשאני צריכה משהו מתוק בפה אני לוקחת חצי כפית ריבה או ממרח נוטלה (פעם ב....) החטא היחידי שלי זה שקדי מרק כשבא לי לנשנש ואז כמה חופנים בערב. (שנה וחודשיים, מ- 93 ק"ג ל-64.4 ק"ג)

למעלה