פתיחה או סגירה
אני בהתלבטויות רבות בימים האחרונים. מצד אחד אני סגורה על 8 ויכולה לאכול רק דברים די נוזלים, לדוגמא מרק סמיך טחון, פירה, ותלוי במצב רוח של הטבעת אולי קציצה רכה מאוד, ברנפלקס עם חלב חמים עד שנהיה דסייתי – כן אלו הדברים שאנו אוכלת ודיי נהנית. אתמול, לא הבאתי אוכל לעבודה כי הייתי רוב היום בחוץ אז קניתי מנה חמה של ספגטי בולונז ואחרי 3 כפיות לא יכולתי להכניס כלום – נתקע לגמרי ונאלצתי "להוציא". מאידך, אני מייצרת המון רוק ולא נעים לי בפה, אני "שומעת" את הטבעת וכל הרעשים מפריעים לי מאוד, במיוחד לא נעים לי בחברת אנשים. בשיחה עם סיגל היא הציעה שאני אבוא לפתוח קצת "כי ככה לא חיים". אבל, וכמובן ה"אבל" גדול – הירידה נעצרה עוד הפעם ובא לי לסגור עוד רבע שימשך הירידה – אחרי סגירה כזאת אני מניחה שעוד פעם לא אוכל להכניס אוכל ועוד פעם "צום" של שבועיים שלוש עד שמשתחרר קצת. מתחילה לאהוב את עצמי בטירוף קלייר
אני בהתלבטויות רבות בימים האחרונים. מצד אחד אני סגורה על 8 ויכולה לאכול רק דברים די נוזלים, לדוגמא מרק סמיך טחון, פירה, ותלוי במצב רוח של הטבעת אולי קציצה רכה מאוד, ברנפלקס עם חלב חמים עד שנהיה דסייתי – כן אלו הדברים שאנו אוכלת ודיי נהנית. אתמול, לא הבאתי אוכל לעבודה כי הייתי רוב היום בחוץ אז קניתי מנה חמה של ספגטי בולונז ואחרי 3 כפיות לא יכולתי להכניס כלום – נתקע לגמרי ונאלצתי "להוציא". מאידך, אני מייצרת המון רוק ולא נעים לי בפה, אני "שומעת" את הטבעת וכל הרעשים מפריעים לי מאוד, במיוחד לא נעים לי בחברת אנשים. בשיחה עם סיגל היא הציעה שאני אבוא לפתוח קצת "כי ככה לא חיים". אבל, וכמובן ה"אבל" גדול – הירידה נעצרה עוד הפעם ובא לי לסגור עוד רבע שימשך הירידה – אחרי סגירה כזאת אני מניחה שעוד פעם לא אוכל להכניס אוכל ועוד פעם "צום" של שבועיים שלוש עד שמשתחרר קצת. מתחילה לאהוב את עצמי בטירוף קלייר