פתורין אישה בהריון

מצב
הנושא נעול.

damiansup

New member
פתורין אישה בהריון

פתורין אישה בהריון
אשתי בהריון בחודש 7 והבוסית החליטה שרוצה לפטר אותה. ביקשה מאשתי להסכים על חודש פיצויים ולא הסכמנו. עכשיו היא פנתה למשרד התעסוקה וקיבלנו הזמנה לעדוד במשרד התעסוקה. מישהו מכיר מה קורה בעדוד הזאת? הבוסית גם תיהיה שם? מה שואלים? מה עלינו לעשות? מישהו מכיר מקום ליעוץ משפטי חינם? לצערי אין לי כסף לעורך דין. אשתי עובדת במקום הזה כבר שנה. תודה!!!!

Oיון

New member
אם אני לא טועה,

פתורין אישה בהריון
אשתי בהריון בחודש 7 והבוסית החליטה שרוצה לפטר אותה. ביקשה מאשתי להסכים על חודש פיצויים ולא הסכמנו. עכשיו היא פנתה למשרד התעסוקה וקיבלנו הזמנה לעדוד במשרד התעסוקה. מישהו מכיר מה קורה בעדוד הזאת? הבוסית גם תיהיה שם? מה שואלים? מה עלינו לעשות? מישהו מכיר מקום ליעוץ משפטי חינם? לצערי אין לי כסף לעורך דין. אשתי עובדת במקום הזה כבר שנה. תודה!!!!
אם אני לא טועה,
מחודש 5 יש חובה לבקש אישור ממשרד התעסוקה לפיטורין.. ובד"כ זה לא מאושר. בגדול, אסור לפטר אישה מסיבת הריון.

gal06

New member
תפנה דחוף ל ש.י.ל שרות ידע לאזרח

פתורין אישה בהריון
תפנה דחוף ל ש.י.ל שרות ידע לאזרח
הם נותנים עזרה משפטית ויעוץ משפטי חינם יש להם סניפים בכל הארץ בהצלחה

שיר ורד

New member
תגובה

פתורין אישה בהריון
תגובה
תחילה מוזמן המעסיק לשימוע ואחר כך העובדת מוזמנת . העובדת זכאית לראות את הטענות והנימוקים שהשמיע המעסיק. ככלל הפיטורים יאושרו אם יוכח שאין קשר בען סיבת פהיטורים להריון, ולא יאושרו אם יוכח ההפך. מאחר ולא פרטת מה נימוקי הבוסית לפיטורים קשה ליעץ לכם מעבר לכך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה