פתאום בגיל 30 שמתי לב

פתאום בגיל 30 שמתי לב

שאני חריגה :) עד גיל 4 הייתי אוכלת ה-כ-ל ואז בגיל 4 משהו השתבש.. אני מאוד בררנית באוכל. אם יש משהו שאני ממש לא אוהבת זה ללכת לארוחות אצל משפחה "רחוקה" או אצל אנשים שלא מכירים אותי טוב (במשפחה שלי מכירים אותי מתמיד ויודעים על הסטייה שלי). אני אוכלת כל יום בצהרים שניצל וצ'יפס (וכל יום במשך ה 26 שנים הללו אני שמחה מחדש שמגיע הצהריים ויש לי שניצל וצ'יפס למרות שלפעמים אני מגוונת עם פתיתים או אורז). לארוחת ערב אני יכולה לאכול טוסט עם גבינה צהובה (מותכת), חביתה, מלוואח או טונה.. לארוחת בוקר זה שוקו ועוגיות. אני לא אוכלת שום סוג של רוטב ואני אוהבת הכל יבש או כמו שבעלי אומר "חנק"..שלא נדבר על פירות וירקות :) חשבתי שזה יחלוף עם השנים אבל אני עדיין ככה.. הבעיה היא שלפעמים אני רואה אנשים אוכלים משהו ואני אומרת "ואי איך בא לי" אבל רק מהמחשבה שאני צריכה להכניס את זה לפה שלי אני יכולה להקיא
מה עושים? איזו בחורה מוזרה אני.. (ואם אתם שואלים אתם עצמכם, אני עושה בדיקות דם כל הזמן והכל תקין)

תתחילי לאכול דברים בריאים יותר

כמו פירות וירקות תכניסי לפה תתחילי ללעוס ואם יש בעיות אז תעשי את זה עוד כמה פעמים עד שתתרגלי ,רצוי לא לבוא מראש עם דעה קדומה על האוכל שתכניסי לפה.

ואם זה קשה מידי יש אסטרטגיה מתונה יותר

לשלב משהו שלא אוהבים ביחד עם אוכל שאוהבים ככה שלא מרגישים אותו יותר מידי אבל מרגילים את הניורונים במוח לקבל את הטעם , זה עובד אחרי כמה פעמים .

תודה!

ניסיתי לפני כמה ימים גזר..היה לי ממש קשה עם זה ובשלב כלשהו ממש קיבלתי בחילה אבל אולי זה נכון..צריך לאט לאט ולא יותר מדיי על הפעם הראשונה.. תודה בכל אופן:)

מתעוררת שאלה קטנה, קטנטנה, פיצית

האוכל המגוון והטעים שאת אוכלת לא מכיל חומרים שונים שהגוף זקוק להם ולפעמים אפילו בודקים אותם בבדיקות דם. השאלה הקטנה שעולה: איך הם מופיעים בבדיקות הדם הטובות שלך?

זו שאלה מצויינת../images/Emo6.gif

בת דודה שלי רצתה לעשות עליי עבודות מחקר (תזונאית). היא גם לא מבינה מה קורה שם ואיך זה הגיוני.

great minds think alike../images/Emo13.gif

אי שם בהשכלה שלי מסתתרים תארים של ביולוגיה וגם של הנדסת מזון כך שהסתקרנתי והייתי מצטרפת למחקר בשמחה ובסקרנות
בתאבון וכשיתחשק לך לשנות הרגלים מזמינה אותך אלי

למעלה