פשוט - רציתי כינוי חדש, אז ביקשתי מכל החברים שלי (די קירצצתי להם) שייתנו לי כינויים. והיו לי מלא קטגוריות. מה כן ומה לא. אז חברה שלי נתנה לי את הכינויי "נאגה-בום" וזה נשמע נחמד, אבל נאג-בום יותר יפה
וול, פעם, אי שם בכיתה ו' הרחוקה, הייתי לי בבית הספר היסודי באו כמה ילדים מכיתה ה' בצרחות טירוף של "צב!!!!11" ובכן, אני(
) הלכתי לבדוק כמובן מה מו ומי. ואז, ראיתי פלא מדהים שלא יחזור כמותו-... הצב רץ!!!1 ובכן, כמובן שזה היה רק יחסית לצב, אבל הצב אכן רץ. ובכן, אם צב רץ- הוא צב אתלטי
לגולאס- האלף היחיד באחוות הטבעת(באחווה, לא בסרט הראשון). בלונדיני, עיניים כחולות, אוזניים מחודדות.. (אורלנדו בלום) האדם שאת מדברת עליו הוא בטח ארארגורן, שיער חום ושפם-זקן (טוב זה לא עוזר, כולם נראים ככה X_X). נו, ויגו מורטנסן
מילקי. אין הרבה סיפור- אני אוהבת מילקי והכינוי הקודם (בעל החיים הקצרצרים) היה מטומטם אז חיפשתי כינוי חדש. מילקי בעברית היה תפוס, מילקי באנגלית היה תפוס עוד כל מיני כינויים שניסיתי היו תפוסים אז מילקי עברית+אנגלית...
Bleeding Roses לאחר שהייתי עם 2 כינויים שונים, ומי שעדיין לא יודע!!! אני Punked princessa!! (ויש הרבה שלא יודעים!
) אז הנני נטשתי את הפורום בגללה תקופה די אממ, רעה? גרועה? מעפנה? שהייתה לי שאולי עדיין קצת נמצאת כאן ולא עברה כ"כ עד הסוף
אז סתם התחלתי לכתוב בפורום משוררים צעירים ובלה וזה ורציתי כינוי חדש, אז היו לי רק כינויים אממ פסימיים? בראש ואני פשוט ממש אבל ממש אוהבת ורדים (לשם ההדגמה: Roses) ולא כ"כ רציתי שיקראו לי Rose כי זה היה קצת סתמי לטעמי אז ניסיתי למצוא תיאורים כמובן שהתיאור הכי יפה שהצלחתי לעלות עליו בתקופה הזאתי היה: מדמם (לשם ההדגמה: Bleeding) אז חיברתי בין השניים וזה מה שיצא