פשטידת פסטה מומלצת

efratzo1

New member
פשטידת פסטה מומלצת

אתמול בצהריים הכנתי פסטה (קמח מלא) והשארתי קצת בצד בלי רוטב. בערב שמתי את הפסטה עם גביע אחד של גבינה לבנה, קצת בולגרית וקצת צהובה מגורדות, חצי מיכל שמנת מתוקה וביצה ערבבתי הכל ושלחתי לתנור לחצי שעה יצא טעים טעים וכנראה לא עתיר בפחממות, נותן הרגשה יותר "שבעה" מהפסטה לבד בגלל התוספות של הגבינות והביצה ואפילו ילדים אוהבים..

efratzo1

New member
ועכשיו עוגת גבינה יצאה מהתנור..

אני מתכננת בערך חצי שנה להכין אותה בחרתי במתכון פה בפורום של גמדולפינה נראה ממש טוב! השתמשתי בסוכר במקום תחליף סוכר כי בכל מקרה אני רואה שגם בתחליף הרבה פחממות אז לטובת שאר בני המשפחה אני מעדיפה שלא נצרוך את כל התחליפים האלה (לא שסוכר זו מציאה גדולה.. ) הריח פה בבית מדהים! וזה לקח 10 דקות להכין

efratzo1

New member
העוגה נלקחה ממתכוני הפורום!

יש תחת "מאמרים" מתכונים רבים ושווים, לקחתי את המתכון של עוגת גבינה של גמדולפינה והוספתי לו תחתית מעוגיות מרוסקות (אני פשוט לא אוכל את התחתית אבל זה לשאר המשפחה) הפשטידה היא די פשוטה: כוס וחצי פסטה מבושלת- שתיים ביצה גביע גבינה לבנה קצת גבינות מגורדות שמנת מתוקה- אופציה לערבב הכל ולתנור.. סליחה שאין לי כמויות מדויקות אבל זה כל היופי, מאלתרים עם מה שיש אפשר עם קוטג', אפשר בולגרית, צהובה קשקבל- מה שיש הולך!

תודה...

למעלה