פשוט שוקעת......

קארן_@

New member
סימי יקירונת.....

תודה. עם כל הפסימיות והרצון לברוח עוד קיים חלקיקון של תקווה בתוכי. אולי בגלל זה אני כאן. ואולי בגלל זה אני יודעת שאת צודקת. אבל הגיון, מסתבר- הוא לא הצד החזק שלי בימים קשים. אני יודעת שאסור לי לזלזל בכל מה שעוד נשאר. אני לא. אני פשוט לא יודעת מה אני רוצה מעצמי, לא יודעת איך, אם בכלל להמשיך. משתדלת לקום שוב ושוב לשקם את עצמי, לדבר עם עצמי, זה קצת מתסכל כשלא רואים את הסוף. לא מרגישה חזקה יותר. איו טעם לשקר. לא לעצמי. תודה,על כל הדאגה סימי, מאחלת לך את מלוא ההצלחה בדרך להחלמה, אני יודעת שאת יכולה. אוהבת המון בחזרה. שלך, קארן

מייק 48

New member
קארן חומד...

אנחנו זורקים אלייך גלגל הצלה... אחזי בו חזק... לא !!! לא לשקוע !!! בבקשה, אני מתחנן !!! לא נוכל לתת לך לשקוע ולהעלם מאיתנו... את יותר מידי חשובה ויקרה להמון המון אנשים !!! אולי את לא יודעת ולא מודעת אבל את כה יקרה ואהובה... את יקרה מידי ואהובה מידי - מכדי שנרשה לעצמנו לוותר עלייך... לא ולא !!! בשום אופן לא !!!! וזה סופי ומוחלט - פשוט לא נסכים ולא ניתן לך לברוח... כולנו שולחים לך המון כוחות חדשים למילוי הסוללות החלשות... בדרך אלייך עם היונה (צריך נשר בשביל המשקל) שק חיבוקים ונשיקות... חיוכים מאיתנו ותפילה שהם ידבקו בך וירוממו את רוחך... והמון המון המון אהבה ענקית ומציפה... קארן חומד, אנחנו איתך באש ובמים בשלולית ובבוץ... שלך באהבה תמיד מייק (גם בשם כל הפורום) נ.ב. למה להמשיך ולשחק משחק ולשקר ולרמות ??? בעצם, את מי בדיוק את מרמה ??? האם הרמיה (נניח שתצליחי זמן מה) תשנה את עובדות המציאות ??? האם התכחשות והתעלמות מהבעיה תגרום לה להעלם ??? מה התכלית ומה התוחלת של כל משחק השקרים הזה ??? אם השקר והרמיה וההסתרה היו נותנים פתרון - אז אני הייתי בעד !!! אבל הם לא פותרים כלום... אם רוצים באמת להחלים מהמחלה חייבים להכיר בה ולעמוד מולה באומץ... להסתכל לה בפרצוף ולא לפחד !!! להעזר באנשים הקרובים ובחברים... לא להסתיר מהם... אם הם לא יודעים כי את מסתירה - אז בטוח שגם את מתכחשת למחלה ומסרבת להכיר בה... זה לא בושה להיות חולה ולהעזר באנשים הקרובים שאוהבים אותך כל-כך... זה אפילו חיוני עד מאד !!! קארן מתוקה, לא רוצה להמשיך בהרצאה - מספיק כואב וקשה לך גם כך ואת ממש לא צריכה כעת את מה שכתבתי... את צריכה תמיכה ואהבה יותר מכל... לא יכולתי להתאפק... אנא סילחי לי אם פגעתי בך... זה לא בכוונה רעה אלא בנסיון לתת לך זוית ראיה אחרת... בכל אופן, חמודה שלי, אוהב אותך מאד מאד מאד אני כאן לרשותך בכל מה שתרצי וגם מאיונת ושאר הפורום המופלא הזה היי חזקה וזיכרי שאת יקרה לנו מאד שלך באהבה תמיד מייק :)

קארן_@

New member
מייק יקר שלי....

יצאתי לרגע מהשיעור, להפשיר מהמזגן המקפיא. נכנסתי לכאן ונתקלתי בהודעתך המקסימה. צריכה לחזור לשיעור, לא יכולה להשיב לך על רגל אחת, כתבת עמוק מדי, לקחתי לי חומר למחשבה להמשך השיעור... רציתי רק להרגיע אותך, ולספר לך שאינני פגועה. זה בסדר, כתבת יפה. כתבת נכון. כתבת הכל מהלב וזה מה שחשוב. ותודה. רק רציתי שתדע.... אוהבת המון חזרה, חיממת לי את הלב עם המילים, מספיק חם לי עכשיו כדי לחזור לאיגלו שוב... קארן

קארן_@

New member
מייקי... חזרתי.

יש לי כ``כ הרבה לכתוב לך, אתה לא יכול אפילו לתאר. כתבת כ``כ הרבה דברים שנגעו לליבי וגרמו לי לחשוב. בטח לא יצא לי כמו שהלב רוצה, אנסה בכל זאת. הסיפור שבעצם עומד מאחורי המחלה הזאת שלי הוא טעון ומורכב מן הסתם, רוב הזמן גם לא מובן לאחרים אבל זה בסדר מבחינתי. הרמיה הזאת שהזכרת היא המשחק שלי. אני יודעת שאתה מגנה אותו אבל קשה לי להתנתק מהצורך הזה להשקיט את הדאגה שסביבי. בבית, במשפחה, עם חברים, בלימודים, רק שלא יראו. רק להסתיר. התכלית והתוחלת של כל המשחק והשקרים הם למעשה אלה שמנהלים את חיי. בשלב מסויים בחיי החלטתי שאני רוצה להיות מישהי מאוד מסויימת בעקבות מקרה שאליו התוודעתי. לא היה מי שיעצור אותי. בדיעבד עכשיו, אולי היה, אבל לא ראיתי אף אחד. כולם עברו לידי, לא מולי. לידי. הנחישות להיות מה שאני לא- נצצה בעיני. הכמיהה הציפה אותי וכעת, אני משליכה אותה על מה שאני היום. אני גם יכולה לספר לך מייק שהשקר, והרמייה וההסתרה נותנים לי פתרון. הם הפתרון האידאלי בשבילי. הם פתרון אידאלי בשביל כל מי שלא רוצה להחלים. ואני כנראה לא. וזה לא שנכנעתי... כנראה שמעולם לא באמת נלחמתי. כי אני פה מתוך אידיאל. מתוך בחירה כי אני עדיין לא שלמה עם עצמי. טרם הצלחתי להכריז שאני מי שרציתי להיות... ואני יודעת כמה זה נשמע מטופש, ואני יודעת כמה זה נשמע לא נורמלי אבל זה באמת מה שאני מרגישה. אני לא מתביישת במחלה, ואני לא חושבת שזו בושה להיות חולה בה. אני פשוט לא רוצה שידעו כדי לא לקבל טיפול וזאת מהסיבה הפשוטה עליה אני חוזרת שוב- אני עוד לא מה שאני צריכה להיות. קשה לי עם זה שאנשים שמכירים אותי יידעו עלי. קשה לי להגיע למצב עם אנשים בו הם מייעצים לי כמה חשוב שאחלים. מחינתי, מה שחשוב הוא שאשלים עם עצמי קודם כל. לא יודעת מתי זה יקרה. לא משלה את עצמי. אבל גם לא מוכנה עוד לוותר עליה. נשמע אדיוטי.... אבל זו האמת. אולי כדי להבין, אצטרך לספר לך את סיפורי. קצת קשה לי עם זה. ותודה שאתה כאן, מחבק ואוהב זה עוזר פלאים... שולחת בחזרה- חיבוק ונשיקה ותמשיך לכתוב, כל מה שאתה רק חושב ומרגיש אין חשוב מזה. לי לפחות, זה עזר ועל כך- תודה. שלך, קארן

מייק 48

New member
קארן מתוקה ואהובה שלנו...

אני קורא את מה שאת כותבת וממש בא לי לבכות... את מתארת את המצב בצורה כה מדהימה, למרות המורכבות והעומק והסיבוך... ועדיין יש לי המון המון מה ללמוד כדי להבין יותר לעומק... אבל את פשוט מדהימה !!! אני לא מגנה שום דבר ממה שאת עושה... כתבתי בכאב את דעתי (שנסמכת על נסיון רב שנים והבנה מסויימת) שבסופו של דבר נשף המסכות יסתיים... האנשים האוהבים אותך היו קרוב לודאי תומכים בך מאד ומסייעים לך (וגם לא היית מבזבזת כוחות על המשחקים), אם רק היו מודעים... חומד, שמח שכתבת לי והסברת יותר - אני לא מגנה שום פעולה שאת עושה ואני גם יכול להבין את המניעים.... אני רק מביע אהבה ענקית ורצון לתמוך ולסייע במידת האפשר... אבל כמו שציינת - זה תלוי קודם כל בך ואת צריכה להחליט מה ברצונך לעשות... אני צריך לצאת כעת אבל אחזור אלייך בקרוב מאד... שולח לך המון חיבוקים ונשיקות המון חיוכים ועוד חיוכים שלך באהבה גדולה מייק :)

מייק 48

New member
קארן חומד...

אנחנו זורקים אלייך גלגל הצלה... אחזי בו חזק... לא !!! לא לשקוע !!! בבקשה, אני מתחנן !!! לא נוכל לתת לך לשקוע ולהעלם מאיתנו... את יותר מידי חשובה ויקרה להמון המון אנשים !!! אולי את לא יודעת ולא מודעת אבל את כה יקרה ואהובה... את יקרה מידי ואהובה מידי - מכדי שנרשה לעצמנו לוותר עלייך... לא ולא !!! בשום אופן לא !!!! וזה סופי ומוחלט - פשוט לא נסכים ולא ניתן לך לברוח... כולנו שולחים לך המון כוחות חדשים למילוי הסוללות החלשות... בדרך אלייך עם היונה (צריך נשר בשביל המשקל) שק חיבוקים ונשיקות... חיוכים מאיתנו ותפילה שהם ידבקו בך וירוממו את רוחך... והמון המון המון אהבה ענקית ומציפה... קארן חומד, אנחנו איתך באש ובמים בשלולית ובבוץ... שלך באהבה תמיד מייק (גם בשם כל הפורום) נ.ב. למה להמשיך ולשחק משחק ולשקר ולרמות ??? בעצם, את מי בדיוק את מרמה ??? האם הרמיה (נניח שתצליחי זמן מה) תשנה את עובדות המציאות ??? האם התכחשות והתעלמות מהבעיה תגרום לה להעלם ??? מה התכלית ומה התוחלת של כל משחק השקרים הזה ??? אם השקר והרמיה וההסתרה היו נותנים פתרון - אז אני הייתי בעד !!! אבל הם לא פותרים כלום... אם רוצים באמת להחלים מהמחלה חייבים להכיר בה ולעמוד מולה באומץ... להסתכל לה בפרצוף ולא לפחד !!! להעזר באנשים הקרובים ובחברים... לא להסתיר מהם... אם הם לא יודעים כי את מסתירה - אז בטוח שגם את מתכחשת למחלה ומסרבת להכיר בה... זה לא בושה להיות חולה ולהעזר באנשים הקרובים שאוהבים אותך כל-כך... זה אפילו חיוני עד מאד !!! קארן מתוקה, לא רוצה להמשיך בהרצאה - מספיק כואב וקשה לך גם כך ואת ממש לא צריכה כעת את מה שכתבתי... את צריכה תמיכה ואהבה יותר מכל... לא יכולתי להתאפק... אנא סילחי לי אם פגעתי בך... זה לא בכוונה רעה אלא בנסיון לתת לך זוית ראיה אחרת... בכל אופן, חמודה שלי, אוהב אותך מאד מאד מאד אני כאן לרשותך בכל מה שתרצי וגם מאיונת ושאר הפורום המופלא הזה היי חזקה וזיכרי שאת יקרה לנו מאד שלך באהבה תמיד מייק :)

מייק 48

New member
קארן חומד...

אנחנו זורקים אלייך גלגל הצלה... אחזי בו חזק... לא !!! לא לשקוע !!! בבקשה, אני מתחנן !!! לא נוכל לתת לך לשקוע ולהעלם מאיתנו... את יותר מידי חשובה ויקרה להמון המון אנשים !!! אולי את לא יודעת ולא מודעת אבל את כה יקרה ואהובה... את יקרה מידי ואהובה מידי - מכדי שנרשה לעצמנו לוותר עלייך... לא ולא !!! בשום אופן לא !!!! וזה סופי ומוחלט - פשוט לא נסכים ולא ניתן לך לברוח... כולנו שולחים לך המון כוחות חדשים למילוי הסוללות החלשות... בדרך אלייך עם היונה (צריך נשר בשביל המשקל) שק חיבוקים ונשיקות... חיוכים מאיתנו ותפילה שהם ידבקו בך וירוממו את רוחך... והמון המון המון אהבה ענקית ומציפה... קארן חומד, אנחנו איתך באש ובמים בשלולית ובבוץ... שלך באהבה תמיד מייק (גם בשם כל הפורום) נ.ב. הנה חיוך אחד לדוגמה... :)

ספירו^ש

New member
קארן שלי..

גם כשנדמה שהכל אבוד ושחור.. גם כשאת חושבת ששקעת.. בתוך ים שחור וסוער.. את קמה בבוקר לזריחה מחודשת.. לנסיון חדש וגם כשאת אומרת שניסית.. שבאמת ניסית, באמת התאמצת - ונכשלת.. הנסיון עצמו הוא ההצלחה שלך.. יש לך עוד טיפה.. עוד טיפה.. ותצליחי.. בכל ירידה יש גם עלייה.. ובכל שקיעה.. יש זריחה מחודשת.. אני מאמינה בך קארן שלי.. אני מאמינה בך שאת מסוגלת.. ועכשיו זהו תורך להאמין בעצמך.. אוהבת אותך המון.. ספירו`ש

קארן_@

New member
ילדה שלי....

כמה יפה את כותבת. עושה לי טוב. הזריחה המחודשת הזו בבוקר, לה אני מייחלת בכל לילה שוב ושוב. רוב הזמן מתאכזבת... דבר לא זז והכל באשמתי. אני יודעת שהמצב לא טוב. אין לי טעם להכחיש. האמונה שלך בי ספירו`ש מכניסה בי המון כוחות. זה תורי להאמין בעצמי את אומרת, זו לא עוד סתם עצה. זו דרך חיים. כנראה שקשה לי לנהוג כך. כנראה שדרך החיים הזו לא נמצאת במחוזותיי. תודה על הכל יקירתי שלי, אוהבת אותך המון קארן

ספירו^ש

New member
קארן..

אם את באמת מייחלת לאותה זריחה.. את צריכה להתאמץ בשבילה.. היא לא תבוא לבד במן מג קסם שכזה.. את צריכה לקום בבוקר.. מלאת כוחות.. ולהגיד לעצמך ``היום אני הולכת לעשות משהו! היום אני הולכת לעשות צעד קטן (אך גדול) כדי לנצח את המחלה!`` את צריכה להיות בטוחה בעצמך! אני אוהבת אותך המון המון המון.. ואני מממאאאוודדד מאאוודדד רוצה ומקווה שתעשי את הצעד הזה להשגת המטרה שלך.. לנצח את המחלה.. :) איתך תמיד תמיד תמיד ילדונת.. ספירו`ש

קארן_@

New member
ספירו`ש שלי...

תודה וסליחה. תודה שאת כ``כ רוצה בשבילי, תודה שאת מקשיבה ומבינה, תודה שאת תומכת. סליחה שאין לי כבר כח לשנות סליחה שאזלו תקוותי סליחה שאני לא מיישמת בלב שלם את שכתבת לי. מרגישה כ``כ רע לכתוב את זה כאן. כ``כ לא בסדר אבל- אני אינני רוצה לנצח אותה. זו מעולם לא היתה מטרתי ואולי זו הסיבה לנפילותיי החוזרות ונשנות. יש לי חלום. יום אחד אגשים אותו. יום אחד. ותודה שלמרות הכל, את תמיד איתי. קארן שלך.

ספירו^ש

New member
ואני?

אני בנתיים פה.. פה איתך.. תומכת בך לכל אורך הדרך.. בכל דרך שתבחרי ללכת בה.. אני אהיה שם.. ואני מחכה עד שתגיעי להחלטה.. עד שתחליטי שאת רוצה את השינוי הזה... אוהבת אותך, ספירו`ש.. נ.ב בקשה אחת אפשר לבקש ממך?.. אממ.. אפשר לראות חיוך? אני בטוחה שיש לך חיוך ממש מקסים.. :) אוהבת..

קארן_@

New member
ממממ........

תודה ספירו`ש... מחייכת אלייך ובשבילך בזה הרגע. לא בטוחה שהוא מקסים, תחליטי לבד... ומעריכה את נכונותך לחכות איתי, מעריכה את הסובלנות וההבנה. אוהבת אותך ילדתי, קארן שלך.

רוני/ה

New member
קארן כל כך כואב לי לשמוע את זה אני

מקווה שכן תהיי חזקה וכן תחשבי על דרך להתחזק ולצאת מזה. כל כך נעצבתי עכשיו כשקראתי את מה שרשמת...

קארן_@

New member
רוני שלי...

תודה שאיכפת לך סליחה שכאב. אני מרגישה בוערת מבפנים, רוצה לצעוק אבל מבחוץ כבר כ``כ כבויה. תודה רוני. שמחה שאת כאן. אוהבת מאוד, קארן

רוני/ה

New member
קארן

תוציאי הכול לכן כולנו כאן להיות לקרוא להקשיב למילים לתמוך לדעת לדאוג לשפוך את הלב לחבק לאהוב אוהבת אותך רוני/ה

למעלה