פשוט שוקעת......

קארן_@

New member
פשוט שוקעת......

לא רוצה להגמר לי היום הזה... לא מצליחה להרדם. הכאב ראש הקבוע. היה לי יום מדאיג. עד הצהריים הכל היה בסדר, דיפרסיה שיגרתית.... אבל הרגשתי טוב יותר. רק בזכותכם. חשבתי שאני הולכת לצאת מזה ושתחושת האובדן הולכת ונעלמת. או אולי היה זה רק אוטוסוגסטיה. תיאבון כמובן שלא היה לי ורק רציתי לנוח. אחרי שלמדתי רוב היום אצל חברה, בדרך הביתה עברתי אצל חברה אחרת שלא ראיתי כמה חודשים. היא אמרה שאני לא נראית לה.... ....כשרון המשחק שלי הולך ונעלם... כמה עצוב. כשנפרדתי ממנה לשלום בחיבוק, באופן מביך ביותר נפלתי בזרועותיה שלא מרצון.. לקחו לה כמה שניות להבין שמדובר בעילפון ולא בהשתפכות על מר גורלי... שתי סטירות העירו אותי כשפקחתי את עיני. התייבשתי מסתבר... או מה שזה לא יהיה. אני כבר לא יודעת. משכנעת את עצמי שזה רק השרב שהקשה עלי. איכשהו... שכנעתי גם אותה. אף מילה - השבעתי אותה. וחוץ מזה... זה שום דבר... הוספתי. הזמינה לי מונית. את לא נוהגת עכשיו היא אמרה. יושבת בבית... פתאום קר לי. לא יכולה לחזור לדירה עכשיו. מפחדת לנהוג. ההורים מתקשרים. מודיעים שהם בדרך הביתה- חוזרים מהטיול. יופי להם... מכבה את החימום, שלא יבהלו. נכנסת מהר למיטה לפני שיגיעו, שרק לא יכנסו ויראו אותי ככה. ורק עכשיו... כשעלו לישון, העזתי לצאת. מחר בבוקר, רעננה, אחרי מקלחת, אדביק להם נשיקת בוקר טוב ואחייך חיוך מאושר, אתנצל במתיקות כמה ממהרת אני ללימודים. נדבר בטלפון, אני אצעק בדרכי החוצה. שלפחות לא יביטו בי כשאשקר ואספר איך וכמה ביליתי כשהם לא היו פה... קארן שלכם... כבר לא חזקה, כבר לא חושבת על איך לצאת מזה. פשוט שוקעת.

אביטל23

New member
קארן חמודה

הרבה מילים אין לי, אני לא יודעת אם זו השעה או שהמוח כבר התרוקן. רק אל תתני לעצמך לשקוע קארן, תנסי לשמור על אי אילו כוחות, אל תוותרי. אם את צריכה לדבר עם מישהו, אני בנתיים כאן, רק תתני לי איזה אות/סימן מקוה שאת מחזיקה מעמד ומחר תקומי ליום חדש ומעודד יותר שלך אביטל

קארן_@

New member
אביטלי שלי....

חשבתי שאני פה לבד.... אני כ``כ מנסה. זה כנראה כבר לא עוזר. מחר אני אכן אקום ליום חדש (?) השאלה היא- איך אעבור אותו... כמה מפחיד זה לדעת שאין לי שליטה על מה שקורה, שהרצון כבר לא ממש עוזר. לא מוותרת, אבל מנגד, חוששת להמשיך. אוהבת, קארן

אביטל23

New member
קארן מקסימה

לא, את לא לבד אני כאן איתך, חושבת עליך. שמחה שאת מנסה ואת חייבת להיות אופטימית ולקוות שזה יעזור, לא לפסול מראש. לקחת כול פעם צעד אחד קדימה לאט לאט, לא יותר מדי מהר. ועל כול צעד לברך, הנה עברנו עוד שלב. כמו שכבר אמרתי, אם בא לך לדבר, בצט או בכלל, אני עוד כאן, בנתיים, עד שקורי השינה יכריעו, רק תתני לי סימן שולחת לך חיבוק ענק שלך אביטל

קארן_@

New member
מלאכית....

תודה שאת כאן... תודה שאת מקשיבה כי אני כ``כ מבולבלת עכשיו. מתה לחזור לכוך שלי... שונאת להיות בבית של ההורים במצב כזה... חרדה לשלוותם. הייתי רוצה לצ`וטט איתך פשוט הצ`אט שלי לא עובד... את החיבוק קיבלתי, שולחת אחד גדול בחזרה... קארן

אביטל23

New member
מקסימה שכמוך :)

אין צורך להודות לי על שאני כאן, יום אחד זה אני בשבילך, ומי יודע, מחר את למעני. זה מה שאני אוהבת כאן, הנתינה חסרת הגבולות של הבנות. חבל שאת לא יכולה לצ`וטט, אולי היית מורידה קצת מהמעמסה אשר שורה עליך עכשיו, אבל לא נורא, את מוזמנת לשלוח לי מייל ולשפוך הכולללל שמחה שקיבלת את החיבוק, קבלי עוד אחד, ככה סתם, עלי (0: ושוב, תזכרי, מחר יום חדש וניקח אותו לאט לאט, צעד אחר צעד, והכי חשוב, אל תשכחי, ביחד, כי את לא לבד!!! אוהבת, שלך לתמיד אביטל

קארן_@

New member
תודה אביטלי שלי....

יש לי אייסי אם יש לך במקרה... אזכור את הבטחתך למחר החדש, אם אעצום עיניים היום, אנסה לחשוב ולתכנן אותו כדי שיעבור בצורה הכי קלה. אין לי כח לעוד יום כזה.... אוהבת מאוד, החיבוקים שלך פה, מחממים לי את הלב... תודה, קארן

אביטל23

New member
מקסימונת

לא, אין לי איי.סי בדיוק מקודם השארתי הודעה לדודי כדי לשאול אותו איך מורידים כי אני גם רוצה. אני חושבת שאני אפרוש, אנסה לחפש איזה קור שינה כי אחרת מחר אתמוטט מעייפות. שולחת לך עוד מטען חדש וענק, עצום למעשה , של חיבוקים כדי שיהיה לך לכול הלילה שבו אני אשן, הלואי והייתי לצידך כדי לתת לך חיבוקים אמיתיים עם חום לבבי, אבל בנתיים ``תאלצי`` להסתפק בחיבוקים וירטואלים. קארן יקירה, אולי תכתבי לי איזה מייל ותספרי לי קצת יותר על עצמך?? (תזכרי, צעד - צעד) ונעבור כול יום לאט ובטוח שוב , אוהבת, שלך אביטל

קארן_@

New member
אביטלי יקירה....

מקווה שתשני טוב, שוב אלף תודות שהיית כאן איתי, עזרת לי להרגיש טוב יותר. מטען החיבוקים שלך הגיע אלי, אין מתנה יפה יותר ביום שכזה. אכתוב לך מייל בקרוב, צריכה למצוא את המילים המתאימות לכך, לכתוב על עצמי, את יודעת, פרוייקט לא פשוט... אבל זה יקרה. ותודה שכ``כ איכפת לך. שולחת לך חיבוקים ונשיקות, והמון המון אהבה. קארן

יעל.פ.

New member
קארן, חכי!!!

אל תשקעי, בבקשה? אני כאן, דברי איתי, ספרי לי מה, איך ולמה, אני אקשיב ואנסה להבין. תני לי להבין, ותני לי להגיב כי מילים יכולות לעזור, מאוד. את עדיין כאן?

קארן_@

New member
יעל שלי... את פה?...

אני לא יודעת מה קורה לי... באמת שלא. אני כ``כ מפחדת מהרגעים האלה שאין לי דרך לדעת מתי ואיפה זה יבוא. וזה כ``כ לא נעים להדאיג, וזה כ``כ קשה להמשיך ככה הלאה, ואני לא יודעת אם אני רוצה בכלל. מחכה כבר למחר, לחזור מהלימודים ולנעול את עצמי בדירה החשוכה שלי. לא לשמוע כלום. רק את השקט הזה. זה שמבטיח לי כ``כ הרבה ולא מקיים.... אוהבת אותך יפתי... התגעגעתי מאוד. אני.

יעל.פ.

New member
אני כאן , תמיד איתך...

חמודה, אני מסכימה איתך ובטח שאת מפחדת, הייתי שואלת אותך למה להמשיך עם הסבל ולמה להיות תלויה בה ובחוקים המטופשים שלה אבל אני יודעת שזה לא פשוט... אני מניחה שאם הייתה לך הבחירה היית בוחרת בלעדיה, אני בטוחה שאם לפני שהכל התחיל מישהו היה ``מוכר`` לך אותה- מספר על ה-כ-ל, כל החסרונות ועל מעט היתרונות לא הייתי מוכנה ``לקנות``... (זה כמו להציע למישהו לחלות בסרטן...) הייתי אומרת לך- תתפסי את המושכות ותראי לה מי הבוס, כך תוכלי למנוע את המצבים וכל המקרים הבלתי צפויים, אני יודעת שזה קשה. וזה כמו שרשמתי לסתוי- את לא רוצה למות, להרוג את עצמך, את רוצה להרוג אותה. רק אחרי שתהרגי אותה תוכלי להשתחרר ולחיות! את מחכה למחר? מה יש מחר? אותו הדבר בדיוק, כמעט שכלום אוכל, התבודדות והסתגרות בתוך עצמך עם רעב ומחשבות מכלות, לזה את כ``כ מצפה? תצפי ותקווי למחר חדש, מחר שבו תמשיכי את החיים שלך לפני 10 שנים (10 אם אני לא טועה, נכון?), להתעלם ממה שהיה אבל לזכור ולדעת מתי לתפוס אותה בזמן. אני אוהבת אותך המון, וכשלך כואב גם לי, יעל

קארן_@

New member
אז זהו... שפה מתחילה הבעיה....

עם כמה שקשה להגיד את זה וזה לא חדש לך לשמוע זאת ממני- ואת יודעת יעל שלי שזו אני שלא מוכנה לוותר עדיין. אין בי את הרצון הזה שקיים באחרים,איכשהו הצד המזוכיסטי שבי מחליט מה טוב בשבילי. אני עוד לא מרגישה שיש בי את היכולת להיפרד ממנה. אני פה בגלל כמיהתי אליה. זה מסובך ולא מובן. אני יודעת. ואני לא רוצה להרוג אותה, ואני לא כועסת שהיא רוצה להרוג אותי. זה בסדר. שתהרוג. אני לא אמורה להיות ממילא. ..... אני.

יעל.פ.

New member
קארן, רוצה מכות???

אהובתי- את כן אמורה להיות. אם לא היית אמורה להיות לא היית כאן, תהיי בטוחה... אני מצטערת, יש לי המון מילים שמתרוצצות בראש, לא ממש קשורות אחת לשנייה או לנושא, אני פשוט נורא עייפה ולא הכי שמה לב מה אני כותבצת, מה שיוצא... בכל מקרה חשוב לי שלא תוותרי, שתכעסי ושתאמיני שיש מהות לקיוומך ושתביני שאת אדם נפלא. אני אגיב על9 ההודעה האחרונה שרשמת לי מחר בערב, עכשיו אני הולכת לישון מצטערת לילה טוב

קארן_@

New member
מאחר ואני כנראה לוקה במאזו-

אשמח לקבל ממך מכות... אבל מהות לקיומי.... נשמע מעניין ומרתק אבל הייתי שוללת השערה זו על הסף. וזה שאני כאן, לא מעיד מבחינתי על העובדה שכך צריך להיות. מחכה לשמוע ממך יפתי, סליחה אם עייפתי אותך.... (אגב, מקווה שקיבלת את המייל שלי) אוהבת המון, בלי סוף- קארן

יעל.פ.

New member
קארן....

אם את כאן אני נורא מצטערת להודיע לך שאני חייבת להתנתק, יש לי המון דברים לעשות מחר ולא נראה לי שיהיה לי רגע פנוי, אולי בלילה אז כנראה נתכתב בערב... אני מאמינה בך קארן, את תעברי את הלילה ומחר תקומי ליום חדש. אל תשכחי שאני אוהבת מאוד יעל

קארן_@

New member
זה בסדר יפתי....

היית פה בשבילי די והותר, תשני טוב, אחשוב עלייך הרבה. אוהבת המון בחזרה... קארן שלך

קארן_@

New member
לא מרשה לך להצטער.

ואף לא לרגע. את מתוקה אמיתית ואני מקווה לשמוע ממך בקרוב מאוד. קארן שלך.

***סימי***

New member
קארן יקירה את חייבת לדאוג לעצמך

כולנו כאן נלחמות יום יום עם המחלה הנוראית הזאת ואני חייבת להגיד לך שגם לי לא קל וגם אני מאבדת הכול ואת עצמי לפעמים אבל אין ברירה ואת חייבת בשביל עצמך לשרוד עם כל הקושי. קארן חמודה תאמיני לי שאני באמת חוץ מהמחלה הזאת עוברת הרבה קשיים בחיים אבל מנסה בכל הכוח לא לוותר לעצמי כי החיים חשובים ואסור לי לזלזל בהם אני חייבת להיות חזקה ומודה שלפעמים קשה לי ואין לי כבר כוח אבל אני ממשיכה כי ככה זה לימדו אותי דבר אחד בחיים להמשיך קדימה וגם אם נופלים לקום ולהמשיך ללכת גם אם קשה אז קארן שלי תנסי לקחת לתשומת ליבך מה שכתבתי כאן כי זה באמת מכל הלב היקר שלי. אוהבת אותך מאוד שלך תמיד סימי

למעלה