פשוט מזעזע!!!!!!!

יצורה

New member
תמונה קשה לצפייה בלינק

קריסטה

New member
מה יש שם?

אני שונאת שנותנים קישור בלי הסבר. מרגיש לי כל כך צהוב.

elinoket

New member
אוי סורי

לא ידעתי שאתם מקפידים על הסבר מראש
יש תמונה של גור חתולים שנפטר בגלל שמישהו בעט בו כי הוא לא בא לו בטוב
ממש סליחה
פשוט הסיפור ממש מזעזע, אישה טיפלה בגורים וזה הפריע לשכנה אז היא הביאה מישהו שיטפל בהם....
ושוב סליחה

קריסטה

New member
אה אני מכירה את זה...

לפי מה שהיא כתבה לפני שבוע הגור חי והולך. אני מקווה שהוא התאושש.

elinoket

New member
2 סיבות שקשורות זו לזו

הסיבה הראשונה זה להגביר את המודעות על ההתעללות ולנסות להחמיר את הענישה
הסיבה השניה היא להצטרף לדף הפייסבוק של "החמרת ענישה בבע"ח" וליצור ביחד קהל חזק עם קול חזק שינסה להביא לשינוי.

עד כמה זה יעבוד, לא יודעת

אבל ראיתי איך כולם פה "מתאבדים" (בקטע טוב) על כל גורון נטוש ומפצירים לנסות לטפל בו ולמצוא לו בית, אז חשבתי שיהיו כאלה שחשוב להם לדעת ו/או להפיץ/להצטרף

מפיצים גורים כי יש מטרה מוגדרת

שקהל היעד יכול לעזור בה - למצוא בית/אומנה
המטרה גם היא נמצאת בתוך קהל היעד.

המודעות להתעללות היא רק חלק קטן מכמה שהתעללויות לא נתפסות ברצינות, והמטרה לא נמצאת אצל קהל היעד.
מעבר לזה - השיטה, לעניות דעתי, אינה יעילה: בפורום הזה אנשים מודעים למקרים כאלה, בפייסבוק מבטיחה לך שרוב מי שמפרסם הרבה בע"ח בכלל (כמו כל נושא אחר שהוא בווליום גבוה) ובפרט תמונות כאלה - נמצא על ידי חלק ניכר מחבריו בהייד. ז"א שהמודעות כל הזמן נעה בעיקר בין אותם אנשים.

ואם זה כבר מגיע לעיניים חדשות, לדעתי יש בשיתוף של התמונות האלה משהו אלים בפייסבוק. פה את יכולה לשים כותרת מזהירה, אפשר לכתוב תמונה קשה לצפייה, בפייסבוק לשתף לינק כזה זה פשוט להכריח אנשים לראות תמונות כאלה. לי זה לא עושה טוב לראות את זה (וגם ממש מיותר כי אני מכירה את הנושא ולא צריכה להזדעזע כל יום מחדש ממנו) לחתול זה לא עוזר, ושמח וטוב על הלב זה לא יעשה גם למי שיראה את זה, ומלבד כאב וחוסר אונים - לא יצא מזה שום דבר, בטח שלא טוב.זה לא שהצטרפות לעמוד תשנה פה משהו, זה לא עמוד מהיום.

ודבר אחרון, מקרים שכן זכו בעבר לעזרה מהציבור, כמו האישה שזרקה את הכלבים שלה מהחלון טשיתפו את המקרה כדי להחמיר את הענישה שלה, עברו באמצעות מילים מדויקות, מטרה ברורה (למשל: כתובות למשלוח מכתב וטקסט מוכן) וללא תמונה מחרידה.
אני באמת מאמינה שהדרך להגיע לאנשים ולטפל בנושא הזה לעומק היא לנסות לגשת אליו מהכיוון החיובי - של להראות כמה נפלאים הם בעלי חים, כמה הם תלויים בנו במצב הקיים, כמה נהיה חברה טובה יותר כשנדע להתנהג באהבה וכבוד גם לחסרי ישע שבינינו. ככה אפשר לרתום גם כאלה שהנושא רחוק מליבם, מבלי שיברחו רק בשם הזעזוע.

elinoket

New member
אז קודם כל

אני לא יודעת אם נכנסת ללינק או לא אבל בסוף הסיפור יש לינק לדף של האגודה בפייסבוק
דבר שני, אני אישית מאוד מאמינה בכוחה של הרשת לעורר שינוי (היו לא מעט מחאות שהחלו דרך הפייסבוק והביאו שינוי)
ולגבי התמונות הקשות, יש כאלה שזה מה שהם צריכים כדי להבין ולא לחיות בבועה שלהם.
לי היה חשוב לשתף כי חשבתי שחלק ירצו לדעת.
ושוב סליחה שלא ציינתי שהתמונה קשה לצפיה, אקפיד על כך במידה ואפרסם משהו בעתיד.

למעלה