פרק 610

ZספוילרZ 610

פרק טוב. אהבתי איך שג'ק תופס את מרילין מהגרון ומתעמת איתה שנתנה כתובת לא נכונה, בכלל כל היחסים בין השניים מעניינים, מעניין לאן זה יגיע בסוף. חמוד ג'ק שהסתובב כשהיא התפשטה-שומר על צניעותה. בגלל שעוד אין כתוביות לא ממש הבנתי איך לוגן קשור, בטח מחר כבר יהיה תרגום אז אראה שוב את הפרק ואבין הכל. במיוחד מעניין מה בדיוק אמר ג'ק לאביו, כשהוא חיכה שירה בו.

Nino Schibetta

New member
610../images/Emo58.gif

פרק נחמד ולא יותר מזה. ההתלבטות שלי כל הפרק הייתה מה יהיה לנו בסיום... ג'ק הורג את אבא שלו ? או המתנקש הורג את הנשיא ? הימרתי על המתנקש... וקיבלנו נשיא אחר. אגב, אני שמח שלוגאן חוזר, השחקן שמשחק אותו הוא פשוט מצויין ! חוץ מזה, הקטע היחיד בפרק שגרם לי התרגשות היה שג'ק היה על הברכיים וחיכה שאבא שלו יירה בו. לא יודע אם שמתם לב, אבל המוזיקה ברקע הייתה בדיוק מהסצנה שג'ק מוציא להורג את שאפל. זה החזיר אותי כמה שנים אחורה לאותה סצנה בלתי נשכחת. חוץ מזה, אני מאוהב במרילין !!! או בשמה היהודי, רנה סופר. כבוד !! אחת משלנו
(ואפילו אבא שלה היה רב)

CANDY MAN

New member
לפחות מילה טובה על המתח ../images/Emo58.gif

ברגע שאבא של ג'ק עמד לירות בו כבר אמרתי לעצמי שהנה... שנייה לפני שהוא יירה בו אשתו של גראהם תופיע ותירה בו עם האקדח שג'ק נתן לה... ואז הפוך על הפוך קרה מה שקרה והכל פתאום השתנה ופתאום גם נכנס לוגאן לתמונה... הסידרה הזו לא שפויה... אמרתי כבר?

The Human

New member
מסכים ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

סדרה לא שפוייה... וטוב שכך. היה עוד רגע שאמרתי לעצמי.. לא יכול להיות.. כשפיליפ אמר למרילין וג'ק שהם לא הותירו לו שום ברירה... ואז מרילין מסתכלת החוצה ופתאום מקבלת את השוק של החיים שלה.. הייתי בטוח לרגע שהוא הרג את הנכד שלו.. לסיכום.. פרק טוב.. מחכה בכליון עיניים לפרק הבא.

Y. Welis

New member
בדיוק גם מה שחשבתי

וכן הצטערתי שג'ק חילץ את מיילו מהר כ"כ ואת המידע ממארלין. אפשר היה למשוך עוד קצת. בכלל משאלת המוות של ג'ק מתחילה קצת לעייף: לא רוצה לחיות? אין עוד 3 פצצות שצריך לנטרל? כבר לא עובד עבור CTU? ('הפעם זה אישי'... כמו סרטי האקשן הישנים על שוטר שהופך ל'רוג' ויוצא בעצמו אחרי הפושע). לא עשוי בחכמה, אלא אם ג'ק ידע משהו (וברור שהמפגש הסופי בינהם רק נדחה למועד יותר דרמטי). מה שכן, לא טעיתי לגבי לנוקס (פוקיפסי) - אכן עשה את הדבר הנכון ברגע הנכון, אבל מצער שלא פירט יותר. קצת מזכיר דברים קלאסיים. כאן המתח נשאר כמו שצריך ונבנה נכון. *זה* היה באמת מוצלח.

Tinty

New member
אוי ואבוי../images/Emo58.gif610

מרילין היא הדמות הראשונה ב24 שגורמת לי לחכות לחזרה של קים. היא פשוט דמות מעצבנת, עם לחץ מוגזם בזמן האקשן, ורוב ההופעות שלה בסצנות גרמו לי לייחל לכך שתחטוף כדור בראש (או שתשבור את המפרקת בזמן שג'ק תופס אותה בגרון ומטיח אותה לקיר. היא גם ככה לא עזרה לו לתפוס את גרדנקו...). אולי הפרקים הבאים ויתנו לנו קצת שלווה ממנה, אבל זה רק עניין של זמן עד שהיא תחזור לתמונה (כמו גם אודרי. היא היתה הרבה פחות מעצבנת בעונה 4, אבל בשנה שעברה שיחקה אותה והשנה זה רק עניין של זמן עד שהיא תבוא לאיזה קוויקי עם ג'ק). אגב, אם יש משהו שאפשר לזקוף לזכותה זה את הפרצוף הכי מצחיק שראיתי אי פעם ב24. נינו, אני באמת מקווה שזה לא מגרה אותך...

RYaniv

New member
לפי דעתי היא אמינה ../images/Emo58.gif

ואני לא רואה סיבה להשוות אותה לקים. בכלל, אני לא רואה סיבה לאזכר את השם המקולל עד שסוף סוף אנחנו מקבלים עונה בלעדיה. אולי טרף אותה נמר או משהו. בעצם, למי אכפת.

Nino Schibetta

New member
עם כל הכבוד...

אין... אבל פשוט אין ב"24" פרצוף יותר מצחיק מזה שג'ק עשה בעונה 4 כאשר קלואי אמרה לו : "אם אתה צריך לדבר, אני כאן בשבילך" רק צריך לראות שוב את הפרצוף ההמום שהוא עשה לה.

RYaniv

New member
כמו כולנו ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

טוב שבעונה הזאת היא לא היתה העוף הכי מוזר שהיה אי פעם על המסך. מאז היא עברה תהליך של ביות שבעונה הזאת מגיע כמעט לסיומו.

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif הדמות המעצבנת

אין ספק שכשאני צופה בעונות הקודמות (DVD כמובן) ומגיע לקטעים עם קים, אני מריץ קדימה. הדמות הזו הביאה אותי לרמות עצבים חדשות. מרילין לא עד-כדי-כך מעצבנת, אני רק מחכה לדעת מה באמת היה בינה לבין ג'ק, ולדעת האם ג'וש הוא בן של ג'ק או משו כזה.

../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

באמת חשבתי שמרילין תכנס ותירה באבא של ג'ק - אבל הוא ברח!
חחחחחחחחחחח... וואו. לוגאן חוזר. מעולה!!! =] אני אוהב איך שהוא משחק, הוא משחק ממש מדליק ואמין!

RoyBO

New member
פרק מדהים

פשוט כל כך מותח ושוב דבר לא צפוי כמו בפרקים הקודמים.

למעלה