פרק 5 - ספויילר

OmerMikolizki

New member
פרק 5 - ספויילר

היי כולם,
לכל המקטרגים על הפרק הקודם, אני רוצה לומר לכם שהפרק הזה, ממש רע!
הפרק עם דורותי היה מעולה ברמות מבחינתי!
נכון הוא היה יותר פנטזיה ממה שאנחנו מורגלים - אבל נהנתי מאוד לצפות בו.
לגבי הפרק האחרון:
איך פתאום דין מחבב כלבים? הרי ראינו אותו בפרקים שסם ואמיליה אימצו את הכלב שהוא דרס, ודין כל הזמן
חשש לריח ברכב שלו....
ככל שהפרק התקדם, היה יותר סביר, אבל בגדול, פרק לא משהו בכלל.
תהנו.

אני דווקא נהנתי

היו המון קטעים שממש ממש הצחיקו אותי (הקטע עם היונה היה פשוט נהדר)
ובאופן כללי הפרק עשה לי נוסטלגיה לפרקים האפיזודים של העונות הראשונות.
2 דברים שכן הפריעו לי -
א. ציפיתי שיתיחסו לזה שדין לא אוהב כלבים בתחילת הפרק (בהמשך הוא היה בהשפעת הלחש אז ברור למה הוא היה סבבה עם הכלבים)
ב. הקולות של החיות, וההתנהגות של הכלב הראשי היו לא מה שציפיתי (ולא בקטע טוב). ההתחלה נתנה תחושה שהכלב פחדן/לא מאוד דומיננטי, וזה לא הסתדר לי עם הסגנון דיבור והתנהגות שלו אחרי שהוא התחיל לדבר. והקולות של שאר החיות פשוט לא התאימו לדעתי.

אבל באופן כללי כן נהנתי מהפרק, אפילו יותר מהפרק הקודם, אז בקטנה.

משי22

New member
איילתתת!!!

יש בפרק הזה בינה (the Wit)

(טוב, לא ממש. אבל די קרוב!)

Ayelet 363

New member

היי! לא שמתי לב לזה
איזה מגניב!!!!
לא מזמן התחלתי לקרוא שוב את ההתחלה (אבל רק את המשפטים הראשונים) של הספר ובכל זאת לא קישרתי.

רק אתמול ממש מאוחר ראיתי את הפרק, אבל את הכותרת ראיתי כבר... אז הייתי בטח למה הכותרת ואפילו חלמתי על זה בלילה (אבל בחלום אני וידיד שבאמת קיים ואוהב על טבעי- זה לא נפוץ בחלומות שלי- ניחש משהו לא קשור, על פי מה שהוא ראה בפרק כמו שהוא קיים בחלום שלי ולא במציאות) מרוב שהייתי במתח וגם התחלתי לפתח תיאוריות.

משי22

New member
ולתגובה עם הספוילרים:

אז אני דווקא ממש אהבתי את הפרק הזה. קודם כל, כמו שכתבתי קודם, זה ממש זרק אותי לתקופה שקראתי את "הרואים למרחק" וכל כך רציתי שגם אני אוכל לדבר עם הכלב שלי ולדעת מה הוא חושב... אם לחש כזה היה קיים, הייתי לוקחת אותו כל יום. זה נראה לי מדהים.

לא מבינה מה כל כך הפריע לכם בהתנהגות של דין. ברוב הפרק דין המשיך להיות אדיש לכלבים. הוא התייחס לכלב ההוא רק כעד בחקירה, באופן מאוד ענייני ולא ידידותי בכלל. גם שהוא תחקר את הכלבים יותר מאוחר הוא לא היה סימפתי אליהם יותר מידי. אם זאת הייתי אני כבר הייתי נמסה לשלולית מרוב שהכלבים היו חמודים. אם כבר, הפריע לי שסאם, בתור אוהב כלבים, לא התייחס לכלבים יותר.
ואחר כך, שדין שחרר את הכלבים או נפרד יפה מהכלב שליווה אותו? אני באמת חושבת שזה ממש ברור מאליו. הם כבר לא יצורים זרים. הוא היה בתוך המחשבות שלהם. הוא לא יכול להמשיך להתייחס אליהם באותו אופן. בקיצור, הנקודה הזאת ממש לא הפריעה לי.

חוץ מזה, הפרק היה מצחיק, וכמה פעמים אפילו צחקתי בקול. דין שמתווכח עם היונה היה ממש משעשע

אם הייתי רוצה להתפלסף, הייתי אומרת שמפריע לי כמה אנושיות ומתחכמות היו המחשבות של החיות, ואיך זה משליך על היחסים שאמורים להיות בין בני אדם וחיות... אבל מכיוון שזאת לא סדרה עד כדי כך עמוקה וברור שזה נעשה בעיקר כדי להצחיק, אני לא אכנס לזה.

סוף הפרק השאיר אותי בעיקר תוהה כמה זמן עוד סאם יקנה את השקרים העלובים של דין. הוא הרי לא עד כדי כך טיפש, ועד עכשיו עוד לא היה פרק שהוא לא תהה בו על משהו מוזר שקרה. עוד כמה זמן עד שהוא ימתח קווים בין הנקודות?

Ayelet 363

New member

פרק מאוד משעשע לדעתי. לא מאוד אהבתי, אבל אהבתי. קולונל היה ממש משעשע. כמו דין, התאכזבתי שהקשר נותק אז. רציתי לשמוע את המשך המשפט.

למעלה