פרק 302!!!

Queen From Mars

New member
לאחר צפייה בפרק 302

אני מוכרחה לציין ש....... היה משעמם...התאכזבתי קשות
חוץ מכמה קטעים שהיו שווים(עם בריאן וג'סטין) בכל השאר ממש השתעממתי

netaK

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

היה באמת משעמם, ארוך ודביקי יותר מדי טד ואמט יותר מדי מל ולינז יותר מדי מייקל בכיין ובקושי היה אית'ן

רינת4

New member
פרק 302!!!

אני עכשיו עומדת לראות אותו, הוא סיים לרדת, אני לא מאמינה!!! אני אראה אותו ואגיד לכם מה קורה בו ומהי חוות דעתי...

Queen From Mars

New member
אכן...

פינקי את חייבת לעשות משהו! הפורום לגמריי מת! שמישהו יחיה אותו...או שאני עוברת ל-E.R!

lolly1

New member
אני אוהבת את עדי!!!

הלכתי..חזרתי ראיתי רק 10 דקות..אז לא לספר כלום!! מחר מחר לילה גייל!!

ayaliar

Well-known member
אני אישית אוהבת את נטע

לא שיש לי בעיה עם עדי
עוד 17 דק' אני אהיה מאושרת ואלך לי לצפות בפרק! נטע מה זה המילים הפושטקיות האלה בחתימה שלך?

lolly1

New member
ייייאאאאאייי!!!!

ראיתי!! וואו!! זה ממש לא משעמם!!...טוב נו יש פה ושם..אבל בעיקרון זה פרק ממש יפה!!! וגייל..בסוף..אני מתחילה שוב לדבר אל המסך..ולהשתחוות...אוי לי..

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gif 302

אני לא יודעת מה שעמם אתכן...לדעתי אחלה פרק אבל אמט וטדי...פשוט לא. כאילו עם כל האהבה... זה פשוט קטע מיותר ודבילי. לא אוהבת בכלל. שימו לב שימו לב זו פעם אחרונה שתשמעו אותי אומרת את זה: *תופים* ג'סטין נראה סוף הדרך בפרק הזה. זהו אני לא אמרתי את זה. איפה? זה לא אני
רוצה לנחם את בריאן כ"כ...רוצה רוצה. אולי כדאי גם שמייקל יסע לבקר את דיויד איפה שהוא לא נמצא. לאיזה 10 פרקים או משהו. לא יזיק - לא לו, לא לבן ולא לי

רינת4

New member
טוב, זה היה ברור לי שיקרה משהו...

או שהפרק לא הורד במלואו או שלא יודעת, היה רק חצי פרק: אמט וטד שמוצי פוצי, בריאן משועמם ולא יודע מה לעשות עם עצמו, ודווקא כשהגעתי לחלק המעניין-אין יותר! אני עוד שנייה בוכה אבל שיהיה. כנראהשאני אראה את זה רק בסוף השבוע. אני נוסעת לי לאילת, ולא-עכשיו אני בטח לא אצליח ליהנות עם כל הדיכאון הזה. אני חוזרת יום חמישי בערב. אז שיהיה לכולם המשך שבוע נעים, מקווה שתצליחו לראות את הפרק, וביי בינתיים...

kantush1

New member
אם אין לי אינטרינט מהיר?

אם אין לי אינטרנט מהיר, אפשר להוריד את הפרקים?

תגידו....

לא הולכים להקרין את הפרקים האלה מתישהו בטלויזיה?? כאילו מה זה החוסר צדק הזה??? אני רוצה גםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!

S

sexyגירל

Guest
רינת!!!

איך כבר יש לך את הפרק?! איפה הורדת? אם בק*** אז מה שם הקובץ? אני מתההה לראות אותו כבר...

shiri4886

New member
רינת !!!!!!!!!!!!!!11

תגידי מאיפה הורדת את הפרק... בק*** אני לא מוצאת !!!! אז תגידי מאיפה... פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה