פרק 3
פרק 3
תומס: לפדה צריכה להיות מישהי כמוה. את לא רואה שמתי שהוא איתה הוא שמח . דלפינה: מי שמח? מה יש שם שאתה מציצים? תנו לי גם לראות! תומס: (צועק כדי שפדה ופלור ישמעו) כלום אנחנו סתם מסתכלים על החדר של פלור הוא יפה לא?! דלפינה: למה אתה צועק?! ממש הוא מה זה מהמם טוב זוז מה אני מדברת איתך בכלל תן לי לראות |פדה ופלור התחבאו בתוך הארון כדי שדלפינה לא תראה אותם.| פלור: למה אנחנו מתחבאים ממנה? פדה: כי אם היא תראה אותנו ביחד היא תדע שאני אוהב.. אה.. שאני הייתי פה. פלור
היא חייכה כי היא הבינה מה הוא רוצה להגיד) אה.. ואז היא תהייה היסטרית כמו תמיד. פדה: היא לה היסטרית היא פשוט כועסת אולי תפסיקי להעיר הערות כאלה. טוב בואי נצא נראה לי שהיא הלכה. ---בסמטת הנשיקות--- פצ'ה: מה קורה בטה אתה לא רוצה חברה או משהו. בטה: בטח שאני רוצה אתה חושב שאני לא מנסה לתפוס מישהי אבל אף אחת לא שמה עלי. לך יש מישהי שאתה אוהב? פצ'ה: כן יש מישהי אבל היא תפוסה. מילי: אה.. אתה אוהב מישהי? פצ'ה: אמ.. כן אבל אין לי סיכוי איתה . בטה: טוב אני חוזר לעבוד ביי פצ'ה ביי מילי. מילי ופצ'ה: בהה ביי מילי: תגיד לי מי אני יוכל לסדר לך אותה אל תדאג היא תיהי שלך בשניות. פצ'ה: לא אני מעדיף לא לערב בזה אף אחד. מיה ראתה את מילי ופצ'ה מדברים התעצבנה ואמרה לעצמה אני לא יכולה לעשות את זה לפרנקו הוא אח שלי אני הולכת לספר לו שקורה ביניהם משהו. ---בחדר של פרנקו--- מיה: פרנקו אני צריכה לספר לך משהו. פנקו: בטח בואי שבי שפכי את הלב מה שאת רוצה. מיה: לא זה בנוגע אליך ולמילי. פרנקו: מה קרה?? מיה: אני חושבת שהיא בוגדת בך היא דיברה איתי על פצ'ה. ולפני רבע שעה הייתי בסמטת הנשיקות וראיתי אותם מדברים אני לא יודעת ממש מה לחושב אבל נראה לי שהיא בוגדת בך. פרנקו: לא.. זה לא יכול להיות.. אני יברר את זה תודה בכל זאת. ---בחדר של דלפינה--- דלפינה: אמא אני לא רוצה להתחתן עם פדה. אני יודעת שבסוף אני יצטרך לסבול את המשפחה הזאת. מללה:חמודה שלי מצדי תתחתני ותתגרשי העיקר שנקבל אגורה. דלפינה: גם לי חשוב הכסף הזה אבל אני לא יודעת עדיין.. מללה: שמעי תבטיחי לי שאת מתחתנת איתו אנחנו חייבים את הכסף! דלפינה: טוב אבל אני יתחתן איתו רק בשבילך, בשביל הכסף. פדה: מהההה?! המשך יבוא...
פרק 3