פרק חדש!

fluppster

New member
פרק חדש!

ואו, אני בשוק! כתבתי כבר 12 פרקים, ו-23 עמודים! בחיים שלי לא כתבתי סיפור כזה ארוך, ואני עוד רק באמצע!!!! מגניב.....
חן

o.h

New member
ממש ממש יפה!

גם אני חושבת שהארי צריך לעבור מצ´ו. וחן, אפשר בקשה אחת קטנה: את יכולה לכתוב את הפרק הבא במסמך חדש? כי זה כבר מתחיל להיות מאוד ארוך או<פ>יר

fluppster

New member
אין בעיה.... ../images/Emo13.gif

נראה לי שאת הפרק הבא אני עדיין אפרסם עם כל הסיפור, כי אני עושה בו שינויים קלים, אבל אח"כ אני כבר אצרף במסמך חדש. חן

Mentos

New member
גוו פלאפסטר!!

זה הפאנפיק העברי ברמה הכי גבוהה שקראתי עד עכשיו כל הכבוד! -=MentoS=-

Mentos

New member
היי! היי! בלי פאניקה!!

קראתי את כל הסיפורים שלך (שפרסמת פה) והם ממש מצויינים אמרתי את זה כי הסיפור הזה ממש מצויין (למרות שאין עדיין מתח) אז בשבילך: הסיפורים שלך ממש מצויינים וברמה גבוהה אהבתי גם את התרגום לד"ד אז כל הכבוד וזה שנותנים מחמאות לאנשים אחרים לא אמור להעליב אותך... וחוצמזה קיבלתי כוויה באצבע מהמצית של האוטו היום ובגלל זה אני לא יכול להדפיס בצורה עיווורת וזה נורא מעצבן וגם קניתי את שר"ה: ההוביט, ואחוות הטבעות ואני הולך להוריד מהנט את רומח הדרקון אז תגידו לי איך קוראים לספרים אחד אחרי השני בבקשה -=MentoS=- "אני נשבע אמא, רק לחצתי על המצית לשנייה והוצאתי איך הייתי אמור לדעת שזה יתחמם ככה??" -מנטוס אחרי שהוא קיבל כוייה מהמציט

MadonnaFan

New member
רומח הדרקון!!!

*מוחה דמעה של אושר* אני כ"כ אוהבת את הסדרה הזאת!!! היא מעולהההההההה אז זה סדר הספרים: קודם כל הרשומות: 1-דרקונים של דמדומי הסתיו 2-דרקונים של --- (אני לא זוכרת) החורף 3- דרקונים של שחר האביב אחרי זה יש את האגדות: 1-עת התאומים 2-ממלחמת התאומים 3- *דופקת את הראש ברמקול* אוף, לעזאזל! עוד לא קראתי את זה ואני לא יודעת איך קוראים לו! אני אשאל את אח שלי עוד מעט ואומר (יותר נכון אכתוב) לך. ואחרי זה יש את "שישיית המפגשים, שזה כאילו "ההתחלה" של הכל, אבל תריך לקרוא את זה אחרי הכל. צ´או! @מעין@ דלוקה קשות על תניס חצי-עלף

Dudidud

New member
תקני אותי אם אני טועה...

אני לא טועה... יש עוד ספרים/טריולוגיה על התאומים... כבשן הנשמה, אחים-אחים לנשק ועוד משהו שאני לא זוכר... dudi

MadonnaFan

New member
צודק, דודי...

שכחתי לגמריי. אז כה- יש שני ספרים שצריך לקרוא אחרי שקוראים את השאר, לפחות את הרשומות, שמתמקדים בעיקר ברייסטלין, וגם בקרמון וקיטיארה (השולטת!!!) ויש עוד אחד שעוד לא קראתי, לא מצאתי אותו בספריה.... וכבר שאלתי את אחי, והוא לא זוכר... מצטערת... @מעין@ מנהלת פורום מדונה אין אסוסיאיישן וויד גדילן קוץ-רגל (לא נמאס לכם כבר מהחתימה הזאת? *כולם במקהלה* כן!!!!!!! *סוקלים את מעין*

Dudidud

New member
ואני שכחתי...

להוסיף שיש ברשומות גם משהו של קיץ, לא זוכר מה... זה הסוף, שם כולם מתים...
dudi *מזיל דמעה* כולם מתים.

Dudidud

New member
ואני שכחתי...

להוסיף שיש ברשומות גם משהו של קיץ, לא זוכר מה... זה הסוף, שם כולם מתים...
dudi *מזיל דמעה* כולם מתים. וגדילן אחרון...

אוה!

אני קראתי את הספר הראשון של המפגשים בלה בלה...הממ...משהו עם תניס או מה-שמו ואיזה גמד אחד...המ..."נשמות תאומות" או משהו כזה...בספריה לא מצאתי שומדבר בקשר לרומח הדרקון...רק את הרשומות והכל...אבל היו ספרים של איזה ספר אחר שהן כתבו...המ...משהו עם "מוות"...^-^ למה אמרת שכולם מתים?! *נזכרת בעצב בנספחים של שרהטבעות..."אז בא הקץ על חבורת הטבעת"...האו סאד...* -ליאת-

אוה!

אני קראתי את הספר הראשון של המפגשים בלה בלה...הממ...משהו עם תניס או מה-שמו ואיזה גמד אחד...המ..."נשמות תאומות" או משהו כזה...בספריה לא מצאתי שומדבר בקשר לרומח הדרקון...רק את הרשומות והכל...אבל היו ספרים של איזה ספר אחר שהן כתבו...המ...משהו עם "מוות"...^-^ למה אמרת שכולם מתים?! *נזכרת בעצב בנספחים של שרהטבעות..."אז בא הקץ על חבורת הטבעת"...האו סאד...* -ליאת-

Mentos

New member
וואו! תודה, תודה! (בסרקסטיות)

אמרתי לכם (לכן) שאני הולך לקרוא את רומח הדרקון ואת שר"ה ואתם (אתן) פשוט ה-ו-ר-ס-י-ם (ה-ו-ר-ס-ו-ת) לי את הספרים!
-=MentoS=- שעכשיו יש לו כוייה בצורת ירח על האצבע

זה לא הורס!

את הסיפור! טוב...אולי רק קצת... הנספחים בסוף הם מה שקורה אחרי שמסתיים השיפור של שר"ה {ואני מניחה שזה ככה גם ברומח הדרקון} וכתוב שם על זה שפיפין מת, שמרי מת, שאראגורן מת...שכווולם מתים! ואז לגולאס שט עם גימלי אל עבר השקיעה ואז בא הקץ לחבורת הטבעת...לפחות לא כתבו על המוות של סאם... המ...אולי ג´קר תעשה רשומות על ה"פ...? ^-^ -ליאת-

Solinari

New member
רומח הדרקון! או קצת סדר בבלאגן.

רומח הדרקון היא סדרה גדולה של ספרים (גדולה מאוד) שכתבו אותה סופרים רבים-ויש בתוך המכלול של רומח הדרקון סדרות רבות-וישנם הרבה ספרים שלא תורגמו לעיברית. סדרת רומח הדרקון התחילה ממשחק התפקידים D & D (מבוכים ודרקונים)-מרגרט וויס וטרייסי היקמן הם אלו שהתחילו את הסדרה-כאשר הסדרה הראשונה שנכתבה היא "רשומות רומח הדרקון" ובה הספרים-"דרקונים של דמדומי הסתיו" "דרקונים של ליל החורף" ו-"דרקונים של שחר אביב"-ובה מסופר על מלחמת הרומח. לאחר מכן מרגרט וטיירסי חיברו את סדרת "אגדות התאומים" בה נמצאים הספרים- "עת התאומים" "מלחמת התאומים" ו-"מבחן התאומים". הסדרה מספרת על עלילותיהם של התאומים לאחר מלחמת הרומח. סדרת "שישית המפגשים" המספרת כיצד נפגשו כל בני החבורה והכירו אחד את השני לא נכתסה ע"י מרגרט וטרייסי, אלא ע"י חבריהם וסופרים אחרים, כל ספר נכתב ע"י מחבר אחר. הספרים בשישית המפגשים הינם- "נשמות אחיות" "תאוות נדודים" "לב אפל" "השבועה והמידה" "פלדה ואבן" ו-"החבורה". מומלץ לדעתי לקרוא קודם את שישית המפגשים כחומר רקע לרשומות,ורק אחר כך את הרשומות. (כיום את שישית המפגשים לא ניתן להשיג בחנויות-רק בסיפריות שרכשו אותם בעבר). "כבשן הנשמה" ו-"אחים לנשק" הם שני ספרים שמספרים את עלילותיהם של קרמון קיטיארה ורייסטלין, כאשר כבשן הנשמה מספר בעיקר על רייסטלין, טועל לימודי הקסמים שלו. "כבשן הנשמה ו-"אחים לנשק" נכללים בסדרה המכונה "רשומות רייסטלין" (שניהם יצאו בעיברית-"כבשן הנשמה" נכתב ע"י מרגרט וייס ו"אחים לנשק" נכתב ע"י מרגרט וומחבר נוסף). ע"פ האתר הרישמי של רומח הדרקון שכתובתו נמצאת למטה, אחרי אגדות התאומים מומלץ לקרוא את רשומות רייסטלין. ישנם עוד ספרים רבים בסדרה-רובם לא תורגמו לעיבריתפרטים עליהם, על סדר הקריאה המומלץ ע"י האתר הרישמי ועוד-תוכלו למצוא בקישורים למטה. "דרקונים של להבת קיץ" למיטב מספר על עלילותיהם של הדור הבא אחרי החבורה-בנו של סער, בניו של גדילן ועוד, ואינו קשור כלל לרשומות. הוא יצא בעיברית. לא כל הספרים בסדרה מומלצים-אבל כדאי לקרוא את הרשומות.

וואו! איזה יופי!

אבל באמת כל פעם תוסיפי רק פרק אחד, כי זה נהיה ממש ארוך... s@me @ne

היפ היפ הוריי!!!

האם ראיתי תקווה להארי וג´יני???? *מאושרת* הממ...אני קוראת די באיטיות...אין לי זמו וכו וכו....הארי&ג´יני פוראבאאאאאאאארררררר!!! היה ממש יפה! -ליאת-

S.Riddle

New member
אווו! סוף סוף!

אני חייבת לומר שרמת הכתיבה שלך ממש גבוהה, ורמת הדמיון שלך עוד יותר! תמשיכי כך, ומהר! אני כבר מחכה לפרק הבא!

למעלה