פרק היום -19.7

פרק היום -19.7

היה פרק מוצלח נכון??....איזה חמודים פייפר ודן!!
וגם בקטע שפיבי אמרה לכולם לשבת על הספה זה היה נראה כאילו היא אומרת להם: "ארצה!! ילדים רעים!!" חחחח ........

חחחח ../images/Emo13.gif

אהבתי את הפרק.. אבל אני לא אוהבת את פייפר עם דן! היא וליאו הכי מתאימים! דן חתיך וצריך להיות לבד.. חחח ומסכנה פיבס רק היא לבד.. טוב אם היא היתה יודעת מה יקרה לה בעונה הבאה עם קול היא היתה מעדיפה לא להתאהב.. חחח

«daniel»

New member
כן,גם אני מעדיפה אותה עם ליאו

אבל מן הסתם זה כי כבר ראיתי את כל העונות שאחר כך,ועוד משהו שחשבתי עליו למה גם ליאו וגם דן עבדו כשיפוצניקים כאילו לא יכלו לתת לדן קריירה אחרת.

Nitzan122

New member
לא אהבתי את הפרק

הפרק הראשון של מכושפות שממש לא אהבתי זה היה כל כך מטומטם.. עם קופידון והשד שלוקח לאנשים את האהבה זה היה ממש מפגר... וג'ק הזה מעצבן אותי שפרו כבר תיפרד ממנו!

nati 911

New member
פרק ממש חמוד...

אהבתי תקטע שהקופידון שואל את פיבי אם היא מתאהבת בו...חחחחחחח זה היה מצחיק! שאלת
אם אני לא טועה באחת העונות הבאות יש גם קופידון אבל הוא לבוש אחרת עם חיתול, לא?.... (זה ממש מוזר)

15 Cutie

New member
../images/Emo140.gifפרק יפה...

אני לא חושבת שזה אחד מהפרקים הכי יפים של הסידרה אבל הוא אחד החמודים... ואני אישית חושבת שג'ק חמוד ואני לא זוכרת למה הוא ופרו נפרדו...וזה חבל כי לפרו לא היה אף אחד רציני...חוץ מאנדי וגם זה לא היה ממש מישהו יודע באיזה פרק ליאו חוזר?

אני אהבתי את הפרק..

אבל באמת דן ופייפר ממש לא מתאימים.. לדעתי דן צריך להיות עם פיבי
וכמובן שפייפר עם ליאו.

ganitav1

New member
נכון!../images/Emo85.gif

דן ופייפר לא מתאימים וברור שפייפר וליאו כן! בקשר לדן ולפיבי לא בטוחה...נראה לי מוזר כזה!

Evil Beast

New member
נ"ש ../images/Emo53.gif

1. איך קוראים ובאיזה עונה הפרק שבו לראשונה רואים את פייג ? 2.איך קוראים לפרק שבו שפייג הופכת להיות מלכת הערפדים? והיא רעה כזו תקנו אותי אם אני טועה ...

T nager

New member
תשובה..

1. הפרק הראשון לעונה ה-4 charmed again פרק כפול 2. bite me פרק 18 לעונה ה-4 (4X18)

dawn 14

New member
לא ראיתי נירדמתי

כאילו הלכתי לישון ב-6 בבוקר....וישנתי עד 3 ורבע..... איזה באסה

xander55

New member
לזה את או אתה קורא או קוראת פרק

מוצלח? אוקיי... אחד הפרקים הכי גרועים של הסדרה, לא להאמין שאני אומר את זה אבל אפילו פייפר שיחקה גרוע, שלא לדבר על קופידון ודרסי. הזוועה... הסדרה נעה בין גאונות לסברינה, חבל. מחר הקטע של הגאונות קיקס אין, כלומר פרק 212, פרק מדהים, אחד הטובים בסדרה לדעתי.

xander55

New member
אמור להיות הפוך...שיהיה../images/Emo21.gif

את או אתה קוראת או קורא...

למעלה