פרצופי רוגז - בן 7 חודשים

imagali

New member
פרצופי רוגז - בן 7 חודשים

בני בן 7 חודשים, יחסית מתפתח יפה. הוא מתהפך בטן-גב-בטן, זוחל בכל הבית ומתקשר עם הסביבה, מחייך המון, צוחק ומתוק. הוא יודע איפה האור ונראה כי מבין מה שמדברים איתו. לאחרונה הוא החל לעשות פרצופים מרוגזים בהם הוא מותח את צווארו ומעקל את זוויות הפה לצדדים (-) קופץ אגרופים וממש משתמש בכל השרירים העליונים (צוואר, חזה, פנים ) כאילו שמאוד מתאמץ לעשות להגיד משהו ולא מצליח.
הפרצופים נעשים בתדירות גבוהה והאמת שאני דווקא צחקתי מזה אבל את בעלי זה קצת מדאיג... (הוא תוהה האם אלו התקפי זעם...) האם זוהי דרכו להביע תסכול או שמא אני צריכה לדאוג....

לא יודעת מה זה, אבל מכאן ועד התקפי זעם הדרך מאוד מאוד מאוד ארוכה, וכשאלו יגיעו אליכם יום אחד ובשעה טובה ../images/Emo8.gif תדעו שזה זה וממש לא תתהו ../images/Emo6.gif

imagali

New member
פרצוף רוגז - תמונה

לא זה ממש לא זה זה כאילו שהוא רוצה להתבטא אבל לא כ"כ מצליח. אני מצרפת תמונה שמראה את הקטנציק עושה פרצוף כזה... אני חושבת שזה הכי שובבי בעולם ושזה מעין הדרך שלו לבטא או הקושי שלו מאחר ולא מצליח להתבטא. אבל הוא עושה את זה די הרבה... שכפי שאמרתי אותי זה באופן אישי מאוד משעשע.

double pass

New member
מתבטא. תקין ורגיל...

כככה הם מתבטאים לפעמים הקטנטנים שלנו...

Hash31

New member
מאוד אופייני לגילו

גם לפיצי שלנו היתה תקופה כזו בערך באותו גיל (כעת בן תשעה חודשים). אותי זה נורא הצחיק. כנראה גילוי של שימוש נוסף בגוף ובשרירים.

מומחה בפרצופים

היי ראשית תיארת חוץ מפרצוף כועס גם מתח של שרירים ושל זוית הפה ,הייתי ממליצה להגיע לרופא שיבדוק שהכל תקין ולאחר מכן ,להבין שכל מה שהקטנטן עושה ואתם תתלהבו הוא ימשיך לעשות. ייתכן שבאמת הוא מנסה לומר משהו וקשה לו ,חבקי אותו ולטפי ותאמרי לו אני יודעת שאתה רוצה להגיד לי משהו אל תדאג אני מבינה באופן כזה הוא ילמד לא לעשות יותר פרצוף כועס , בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים.

למעלה