בואי אני אספק לך עוד כמה תאוריות
,קונספרציות שקראו בארצנו הקטנה ושמתקשרות לשאר הגלובוס שתחקרי בשבילי, אני אעריך את זה מאוד, בייחוד אם תפרטי כל דבר שתוכלי בהודעות ותתי הודעות וראיות והוכחות חותכות וחותרות: -האם ידעת שהכור בדימונה מנוהל על ידי חבורת חייזרים שהמוסד תפס לפני 20 שנה במבצע סודי בגבול לבנון-מצריים-טבריה? באותו מבצע נפל נאמר שנפל מטוס בשטח צבאי סגור ומוטט 5 אוהלים , במזל לא נפגעו חיילים כי הם בדיוק היו בשירותים, מה שאח"כ התברר שאותם "מטוסים" לא היו באמת "מטוסים" (אם את יודעת למה אני מתכוונת....) - על תרמית נתב"ג אלפיים שמעת? נכנסים למקום יפה ומפואר, חנויות, דיוטי פרי, בלאגנים מה לא, בודקים לך את התיק, נשק יש\אין, ארזת לבד, משחקים אותה ראש קטן, את נכנסת למטוס, מתרווחת כמו גדולה, מביטה מהחלון ורואה כמה אנשים למטה, האם חשבת פעם שאולי הטיסות הן תרמית אחת גדולה? האם חשבת אי פעם שחלונות המטוס אולי מתקשרים לזרובבל בן עזרה, בנו של עזרה הזגג שבשלהי שנות ה90 הצליח לזגג תררכובת מיוחד של זכוכית של מסכי פלזמה?? אז את משלמת על כרטיס טיסה 1000 דולר, יושבת במטוס 9 שעות, אבל האם ידעת שכל אותו זמן שבו ישבת 9 שעות על הכיסא היית עדיין באותו המקום ורק חשבת שאת באויר בגלל אותו יהודה בן עזרה בנו של עזרה הזגג שבנה מסכי פלזמה שגורמים לך לחשוב כשאת מביטה מהחלון שאת באויר כשבעצם מוקרן לך סרט רץ על המסך -חלון??? ואח"כ עם כל הכסף שאת משלמת להם, מהר מהר מזיזים את המטוס, שמים אותו פתאום בתוך שרוולונים יענו חו"ל "היי סוסיאטי" עושים לך רוח עם מאווררים שתרגישי שאת באמריקה, ממטרים עלייך ממטרות לאפקטים מיוחדים, שוכרים כמה פיליפניות שידברו בהודית כדי שתחשבי שאת בחו"ל, ומה קיבלת?? תגידי לי מה קיבלת?? בושה. פשוט בושה של אנשים בארץ הזאת. קונספירציה?? גניבה??? ביזבוז זמן?? שלא תגידי שלא סיפקתי לך מספיק מידע, ויש לי עוד הרבה שחבל לך על הזמן, רק תבקשי ואני אתן לך כי אני רואה שמשעמם לך ואת מחפשת הרבה תאוריות קשר שלא ממש מצליחות. ב-ה-צ-ל-ח-ה!