פרסמו את המערכת שלכם

• פותח הנושא botxf
  • פורסם בתאריך

botxf

New member
פרסמו את המערכת שלכם

בכותרת תרשמו חוג וסמסטר\שנה.

jhracham

New member
מדעי המחשב מורחב שנה ראשונה סמסטר א

הנה המערכת שלי...

Rus Almighty

New member
הנדסת חשמל ופיסיקה שנה א סמסטר א

וזה לא כולל 7 שעות של אלגברה ליניארית, פשוט מפחיד איך שזה נראה. יהיה מבאס לקום בבוקר

SomeGirl1

New member
פיזיקה ופסיכולוגיה - שנה א', תואר ראשון

המערכת ללא אנגלית (כי אני בונה על מבחן אמי"ר בדצמבר) ושיעור סטטיסטיקה (את זה אלמד בבית). גיהנום עלי אדמות
אולי אאריך את זה ל-4 שנים. אני עדיין שוקלת. קדימה, אנשים! תעלו לפה עוד מערכות שלכם...

roigr

New member
לא נורא - סמסטר אחד נורא עמוס. השאר יהיו יותר

נוחים בהרבה.

roigr

New member
וקחי עיצה לגבי פסיכולוגיה -

גם בתורות האישיות וגם במבוא לפסיכולוגיה את תקבלי סילבוס. אל תטרחי לקרוא אותו מראש. בתורות האישיות - הוא מקביל לחומר הקורסים, ולכן, כשתגיעי אליו לפני המבחן (ואולי שווה לדחות למועד ב'), ותקראי אותו אז - גם ככה תדעי את הרוב וכל מה שתצטרכי זה לשים לב לכל הדברים הקטנים שלא נלמדו בכיתה. לגבי מבוא לפסיכולוגיה - המרה הוא חדש, אבל גם שם הסילבוס הרבה פעמים חופף לחומר הלימודים, ולכן - גם אותו ייתי דוחה. גם ככה לא זוכרים כלום לפני המבחן וצריך לקרוא שוב. כך זה אצלי.

SomeGirl1

New member
תודה על הטיפים! ועוד משו קטנטן אליך...

בהודעה כאן אמרת שאני יכולה ללמוד סטטיסטיקה משרת הוידאו. איך עושים את זה? המרצים לא יעשו בעיות? האם עשית את זה בשנתך הראשונה? ועוד לא גילית מה אתה הולך ללמוד...

roigr

New member
שרת וידאו:

http://video.tau.ac.il/courses.html כאן יש כל מיני הרצאות (את צריכה להכנס עם הסיסמא שקיבלת). זה מסודר לפי פקולטות (פסיכולוגיה זה מדעי החברה, אם לא ידעת). המרצה שיש שם הוא אותו אחד שיעביר את הקורס בפועל. לא יעשו לך בעיות פשוט משום שלאף אחד לא אכפת. היתרון בסטטיסיקה הוא שהחומר לא משתנה (גם משום שזה אותו מרצה), וגם שגם ככה תלכי לתרגולים ותעשי את המטלות השבועיות, כך שאת תשמרי על קשר עם הקורס בפועל. אני לא עשיתי את זה בסמסטר הראשון. אני ילד טוב (ולחוץ לפעמים) והשתדלתי לא להבריז. בסמסטר השני כבר התחלתי להבריז פה ושם (גם מסטטיסטיקה), והסתדרתי יפה מאוד. הממוצע בסמסטר השני היה אפילו מעט יותר גבוה. יכול להיות שזה נראה לך מפחיד (משום שזו אוניברסיטה ולא תיכון) - אבל כאמור - את תהיי בקשר עם הקורס עצמו כל הזמן דרך דברים אחרים (יש אנשים שלא מגיעים בכלל להרצאות, אלא רק לתרגולים).

SomeGirl1

New member
אתה ממש בסדר, אתה

ובהצלחה בשנה"ל הקרובה, אם לא אמרתי זאת קודם.

Musi© Gi®l

New member
אגב , כל הדו חוגיים, איך אתם רואים את המערכת

שלכם ביחד ב2 החוגים? כי אצלי זה מופרד.

SomeGirl1

New member
תודה, חומד |4u| וכנ"ל... לגבי המערכת -

לקחתי את המערכת הידועה של פיזיקה והמערכת המשוערת של פסיכולוגיה, וחיברתי אותן בתוכנת ה"צייר" בדרך הפרימיטיבית ביותר. ומה את הולכת ללמוד, אם יותר לי לשאול?

Musi© Gi®l

New member
הבנתי,

אני - מדמ"ח+מתמטיקה שנה א' סמסטר א'- עם סבירות גבוהה שאמרח את התואר ואוריד קורס כרגע בשביל להקל. [את תצטרכי להשקיע המון בשביל לשרוד, ולהשקיע את הכל בשביל להצליח יפה, להערכתי. כי יש לך כמות שעות מטורפת...]

איך יש לך מערכת שהבידינג לא הסתיים?

מקצה 1 של מדעי החברה מסתיים ב9.9 אז איך יש לך מערכת בפסיכולוגיה?

SomeGirl1

New member
ובכן

זאת המערכת שבחרתי לי, כלומר המערכת המשוערת, והיחידה שמסתדרת בלו"ז. אם לא אקבל את השעות שרציתי, לא תהיה לי ברירה אלא לפנות לוועדת ההוראה...

למעלה