"פרסים" לילדי הגן ליומולדת

"פרסים" לילדי הגן ליומולדת ../images/Emo35.gif

היו פה פעם רעיונות ממש מקוריים, ונורא בא לי להשקיע. יש למישהו רעיון? ילדי הגן נעים בין 2.5 בערך (אולי קצת יותר) עד 4.5, בר תהיה בת 4. אמא אחת עכשיו הכינה כוסות שתייה שקופות עם קשים, בפנים קורנפלקס, מתנה קטנה ושני שוקולדים, ועל הקש פרח עשוי ממרשמלו וסוכריית גומי. היה כל כך יפה שעשה לי חשק להיות יצירתית....

Adi 2606

New member
קרוב לטו בשבט - עציצון פטוניה.

זה מה שהבאנו בשנה שעברה - היומולדת היה בשבוע של טובשבט. אפשר לבקש באותו היום מההורים לשלוח חולצה נוספת עם הילד (חלקה "להשחתה") ולקנות מספר טושים לבדים (מתנפחים כאלה) וליצור לכל ילד ברכה/ציור [בזה הרגע נתתילעצמי רעיון לשנה זו, צריך רק לבדוק מה מחיר לחולצות פושטיות בשוק]. הכנת פלייסמטים = מכשיר למינציה, עם ברכה מהיומולדת..

Adi 2606

New member
אפשר גם גרניום../images/Emo3.gif

ואתה לא עציצון, אלא עציץ...

../images/Emo13.gifעציצון זה חמוד

אבל לא.... והכנת חולצות זה רעיון מדהים רק ש אני לא כזו מוכשרת...

אפשר לאפות בעציצי חרס אבל השאלה

כמה זמן את רוצה להשקיע אם יש לך סבלנות וזמן אלמד אותך פנינה

ככה לקחת עציצי חרס אפשר קטנים

לשטוף אותם היטב להכין תערובת של עוגת שוקולד טובה (אם תרצי אקליד לך כאן) למלא את העציצים עד לגובה 3/4 ולאפות להוציא מהתנור לקרר ולצפות בקרם עדיין רצוי של שוקולד לפזר או פולי שוקולד (שנראים כמו פולי קקאו או שוקולד ציפס ) זה נותן מראה של כאילו טוף על עציץ זהו להניח בצד בנפרד לאפות עוגיות מבצק פריך ולהשתמש בחותכן פרח אבל לפני האפיה "לתקוע"" בכל עוגיה קיסם (יש כאלו מיוחדים לא למנגל) ולאפות אחרי האפיה לצבוע באבקת סוכר שמומסת במעט מים וצבועה בצבעי מאכל (אם תחליטי ותרצי אסביר כאן יותר) והנה לך עציץ אכיל מתנה לכל ילד ניתן כמובן גם לקנות סוכריה על מקל שנראית כמו פרח ופשוט לשים בעצץ/עוגה את השולחן את יכולה לקשר במפת לבד בצבע צועק כתום או אדום ומלבד נוסף לגזור עלים ועלי כותרת ולסדר פרחים (אם תתפרי בתכים גדולים אז תוכלי לשנות את פני המפה הזו לפי הארוע בעתיד) רוצה עוד? פנינה

מה עם להכין עם הילדים שיפודי ממתקים

זה מאד קל להכנה וכייף לכולם. ואם היום הולדת היא בגן ואין לך אפשרות לשיפודי ממתקים, אפשר ללכת על יצירה של עציצים קטנים מחרס שאפשר לצבוע ולקשט כל ילד איך שהוא רוצה ובסוף שמים לו אמנון ותמר בפנים או משהו דומה והוא לוקח הביתה.

עם 28 ילדים בגילאים שונים

זה נראה לי קשה, אבל הרעיון של קישוט עציצים חמוד. למרות שחשבתי על משהו שאינו הפעלה אלא שאני אכין, אני לא בטוחה שאני בנויה להפעלות..

Adi 2606

New member
אפשר להכין עוגיות מבצק סוכר

תבדקי עם שירי ל. ועוד כמה הכינו לבד - מכינים, מקשטים, אורזים יפה וזו גם מתנה וגם ממתק

ענבל30

New member
אני מנדבת את הרעיון שלי - חופשי../images/Emo8.gif

היתרונות - מאוד חסכוני. החסרונות - דורש הכרות מינימלית עם ילדי הגן וקצת יותר זמן והשקעה מהרגיל. מה עשיתי? לכל ילד מגנט עם התמונה שלו וכיתוב: "מזכרת מיום ההולדת של רומי". אפשר גם להוסיף איור או קישוט קטן. איך עשיתי? צילמתי את ילדי הגן במצלמה דיגיטלית (10-15 דק', בחיי!) בתכנת וורד ערכתי כ-6 תמונות בדף, עם מסגרת צבעונית ואיור קטן לכל תמונה, והוספתי את הכיתוב הנ"ל. הכל בוורד, בלי להסתבך עם תוכנות גרפיקה רציניות. הדפסתי את הדפים (6 תמונות בדף, בערך 5-6 דפים) ונתתי שעשו ציפוי למינציה קשיחה בחנות לכלי כתיבה. גזרתי את התמונות המצופות והדבקתי מאחורי כל אחת מגנט. אופציה נוספת למאותגרים גרפית - לצלם תמונות רגילות, לגזור, להדביק על קרטון ולצפות בטפט שקוף. התגובות היו מדהימות עד כדי כך שהשנה אני אחזור על העניין (הרוב המוחלט של הילדים בגן לא היו בשנה שעברה).

ענבל30

New member
ועל הדרך: מתנה אישית לילד שחוגג

כיוון שבגן של רומי קיים המנהג המעצבן לתת לכל ילד ביום ההולדת מתנה מכל אחד ואחד מילדי הגן (מה שיוצר ערימת פיצ'יפקעס, רובם ממוחזרים - ניתנו כהפתעות בימי הולדת קודמים וחלקם מועברים מילד לילד וחלקם פשוט מעליב בעליבותם) שברתי את הראש ומצאתי דרך מכובדת וחסכונית להתמודד עם העניין. לכל ילד שחוגג אני מדפיסה "ספרון צביעה" אישי. על 3-4 דפים אני מדפיסה ציורים לצביעה שהורדתי מהאינטרנט, ולחלקם הוספתי כיתוב כמו: "אני ממהר ליום ההולדת של..." או "אני כל כך מתרגש לקראת יום ההולדת של..." בתוספת שם הילד כמובן. "כריכה" חיצונית קבועה: ציור צבעוני יפה של פו הדב עם הכיתוב "מזל טוב ל..." ומאחור תמונה קטנה של רומי וברכה ממנה. וגם כאן, התגובות הן נרגשות במיוחד, גם בגלל שהמתנה אישית, הילדים מתלהבים מהדמויות ש"מדברות עליהם" ונהנים לצבוע אותן - וכל זה במקום איזה שמונצעס מ"הכל בדולר" שמתפרק תוך 2 דקות.

למעלה