פרסים ולהיטים

פרסים ולהיטים ../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif ../images/Emo175.gif

אנחנו שמחים להציג בפניכם את הגירסה המעודכנת של "הקופסא"- מצעד הלהיטים הלועזיים הגדול ביותר באינטרנט. מהיום גם אתם יכולים להשפיע בקביעת הלהיטים החמים, וכמובן ... לזכות בפרסים. השבוע 5 זוכים מאושרים יזכו בסינגל החדש של דניאל בדינגפילד!!
פורום דתיים וחילוניים מארגן ראיון עם רב הראשי לצה"ל, תא"ל ישראל וייס, שיענה לשאלות במרוכז בתחילת חודש ספטמבר. ניתן להגיש שאלות בפורום עד ה-1/9.
אנחנו שוב מזכירים לכם את שלל התחרויות בפורומים שלנו... קחו לכם כמה דקות, וגשו לאחת מהן- בסוף זה תמיד משתלם

ל א ק י

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifנפתח פורום סדרות מצוירות../images/Emo41.gif

נפתח בתפוז פורום חדש
פורום סדרות מצוירות - 826
פורום זה מיועד להוות מקום מפגש לאוהבי סדרות מצוירות באשר הם, הפורום מהווה בית לסדרות מצוירות שונות ורבות כגון:
סדרות מצוירות ונוסטלגיות שלא ראו אור על המסך זה שנים כגון : ניצי הכסף, שירה נסיכת הכוח ,הימן, החתולים הסמוראים ,גרגולים וכו'
וכן סדרות מצוירות אשר לא מוכרות בישראל כגון:באטמן ביונד ,ספידרמן אולימיטד, פרויקט זיטה ורבים אחרים
ולבסוף כגולת הכותרת אותן סדרות פופולריות המשודרות היום בטלויזה כגון: ליגת הצדק, באטמן , יוגיהו, ביבלייד ארתור ורבים וטובים אחרים מקווים לראותכם, עידו ולאקי
*פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום*

Nulit

New member
עדכון חתימה... ../images/Emo60.gif

אגב- שמתם
כמה ירמי קפלן חתיך בקליפ הזה

Drorrrrrr

New member
../images/Emo178.gif פורום דה קולינג ../images/Emo70.gif

בקרוב פורום דה קולינג חוגג שנה! רוצה להשתתף בחגיגות? Yes רוצה להכיר יותר את הלהקה? Yes רוצה לשמוע חדשות על האלבום שבדרך? Yes Yes Yes פורום דה קולינג- זה המקום בשבילך! למה את/ה עדיין לא שם? האא.... את/ה לא יודע/ת מי אלה דה קולינג...
דה קולינג היא להקת סופט-רוק אשר התפרסמה עם להיט ענק בשם Wherever You Will Go שאחריו יצאו עוד שני סינגלים מצליחים מאלבום הבכורה שלהם: Camino Palmero! אז עכשיו אתם יודעים מי אלה דה קולינג! הגיע הזמן גם לדבר עליהם! פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

fushi e

New member
חן איפה אתה?../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif

נעלמתתת כאילו בלעה אותך האדמה! איפה חן??

DrKasperrrr

New member
התגעגענו המונים ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

טוב, אנ'לא יכול לדבר בשם כולם

Just Adi

New member
התגעגענו ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

יאפהההההה

חי חי חזרתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

מצטער על העלמותי ליומיים.., פשוט אתם יודעים ההורים לא היו כאן אז נסעתי לאחי בב"ש לחברים בחצרים , חברים בעומר.... וחזרי עכשיו ואני שוב איתכם

DrKasperrrr

New member
לא עשית מסיבה פרועה בבית?! ../images/Emo28.gif

;], welcome back, עכשיו רק נשאר לך להודיע שאתה בא לחיפה.

fushi e

New member
אממ ברוכים השאווים../images/Emo140.gif../images/Emo95.gif

דנה התגעגענו!:))))) מה קורה יאפה?? חן התגעגענו!:)))) מה קורה יפה? (מקורית אני,הא?)

הכל פנאןןןן ../images/Emo110.gif

נהרס לי המאורר במחשב או משהו ותיקנו אותו מהר חשבתי שיקח יותר זמן... נו מילא... עשיתי דברים מעניינים בזמן הזה
חןןןן יא לא נצלן! בית ריק ולא עשית כלום?!?!?!?!?!?!? ארררר חחח סתתתתתם

Nulit

New member
וזה מה שנקרא... ../images/Emo60.gif

רציני!!!! חח סתם האהבה חוגגת פהה.... חחח אני אצל חברההה... משעמם לי היא מתקלחת! אבל היא מכינה את האייס קפה הכי טוב בישראלללללללללללללללל

fushi e

New member
ת'שמעו מה קרה ליייייי../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

זה הדבר הכי מצחיק שקרה לי בשנים האחרונות.. היה לי משעמם בלילה אז התחלתי לעשות סדר באיזה מדף של צמידים שרשראות עגילים ושטויות כאלה.. ופתאום מצאתי איזה זוג עגילים שקניתי לא מזמן ובקושי שמתי אותם..אז סתם התחשק לי למדוד אותם אבל לא היה לי כוח להוציא את העגילים שהיו לי..אז תקעתי את העגילים שמצאתי בתוך החור ביחד עם העגיל שכבר היה שם:) ובאוזן אחת אני כזה מכניסה פתאום אני קולטת שזה בכלל חור אחר!!!ואני יודעת שיש לי את החור הזה..אבל חשבתי שהוא נסתם אז יש לי אחד אחר שאני שמה בו עגילים..קיצררררר אמרתי..טוב ננסה להכניס אולי יקרה נס..ופתאום העגיל נכנס לי!!קיצר יש לי חור כבר 6 שנים בערך שאני לא יודעת עליו:)) ועכשיו יש לי 2 חישוקים קטנים וחביבים...:))) יאאא

גם היום צפוף בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

היום ב-19:00 רועי יחזקאל מארח את בועז טביב Live בפורום מוזיקה יוונית. כדאי לקפוץ לשמוע על המוביל בתחום המוסיקה היוונית בארץ!
באותה שעה בצ'ט של פורום פוליטיקה בשרון מגיע עמוס גבריאלי, המתמודד על ראשות עירית כפר סבא. הוא יענה לשאלות הגולשים למשך כשעה קלה.
פורום אופניים מארח את דן בזנר, מנכ"ל צימוק, שמארגנת אירועי אופניים. היום בשעה 21:00.

מושפעת2X

New member
הודעה חשובה לכולם!!!

לכל מי שלא יודע, מידי יום חמישי בשעה 20:30 משודרת התוכנית "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד". בתוכנית שתשודר השבוע (הגמר הגדול) מתחרה בחורה בשם נינט טייב. היא מתמודדת נפלאה, בעלת קול מצמרר ואישיות מדהימה. אם אתם לא מכירים את קולה אתם מוזמנים להוריד את הביצוע שלה לשיר "מקיץ אל חלום" ולשמוע איזה קול מדהים יש לה. אם היא כבשה גם אתכם, אתם מוזמנים להצביע לה ביום חמישי הקרוב. ניתן להצביע בכמה דרכים: אתר קשת,מס' טלפון שיופיע על המסך במהלך התוכנית, או בהודעת sms. לנינט טייב באמת באמת מגיע להיות הכוכב הבא! וזה המקום לציין שבשבוע שעבר, בחצי הגמר שבו נינט התמודדה (וזכתה!) היא קיבלה למעלה מ259 אלף קולות...וזה כבר אומר משהו, לא?.. ביום חמישי הקרוב ההצבעה באתר "קשת" תפתח החל מהשעה 8 בבוקר.. כל משתמש יכול להצביע 250 פעם (אין צורך למלא פרטים) הצביעו בהמוניכם...

למעלה