פרסומת אחת בשבוע, בדפורד החסכונית פרסומת אחת בשבוע, בדפורד החסכונית המודעה היא משנת 1935
ב בני הספל New member 12/8/04 #1 פרסומת אחת בשבוע, בדפורד החסכונית פרסומת אחת בשבוע, בדפורד החסכונית המודעה היא משנת 1935
ש שפירא מאיר New member 12/8/04 #2 נחמד, הגה ימני ובכתובת קודם מספר הב נכתב ע"י בני הספל: פרסומת אחת בשבוע, בדפורד החסכונית המודעה היא משנת 1935 לחץ כדי להרחיב... נחמד, הגה ימני ובכתובת קודם מספר הב
נחמד, הגה ימני ובכתובת קודם מספר הב נכתב ע"י בני הספל: פרסומת אחת בשבוע, בדפורד החסכונית המודעה היא משנת 1935 לחץ כדי להרחיב... נחמד, הגה ימני ובכתובת קודם מספר הב
ב בני הספל New member 13/8/04 #3 אהמממ נכתב ע"י שפירא מאיר: נחמד, הגה ימני ובכתובת קודם מספר הב לחץ כדי להרחיב... אהמממ מה הוא אומייר?...
אהמממ נכתב ע"י שפירא מאיר: נחמד, הגה ימני ובכתובת קודם מספר הב לחץ כדי להרחיב... אהמממ מה הוא אומייר?...
ש שפירא מאיר New member 13/8/04 #4 הכתובת נכתבת כמו באנגלית נכתב ע"י בני הספל: אהמממ מה הוא אומייר?... לחץ כדי להרחיב... הכתובת נכתבת כמו באנגלית קודם מספר הבית
הכתובת נכתבת כמו באנגלית נכתב ע"י בני הספל: אהמממ מה הוא אומייר?... לחץ כדי להרחיב... הכתובת נכתבת כמו באנגלית קודם מספר הבית
צ צביקוש23 New member 13/8/04 #5 מחר אני אזמין אחת אצל קראסו.. נכתב ע"י בני הספל: פרסומת אחת בשבוע, בדפורד החסכונית המודעה היא משנת 1935 לחץ כדי להרחיב... מחר אני אזמין אחת אצל קראסו.. רגע.. זה בא עם מערכת סטריאו מקורית? ואיזה צבע הריפוד?..
מחר אני אזמין אחת אצל קראסו.. נכתב ע"י בני הספל: פרסומת אחת בשבוע, בדפורד החסכונית המודעה היא משנת 1935 לחץ כדי להרחיב... מחר אני אזמין אחת אצל קראסו.. רגע.. זה בא עם מערכת סטריאו מקורית? ואיזה צבע הריפוד?..
F fireman New member 13/8/04 #6 המכונה הזו נסעה על בנזין או סולר? נכתב ע"י בני הספל: פרסומת אחת בשבוע, בדפורד החסכונית המודעה היא משנת 1935 לחץ כדי להרחיב... המכונה הזו נסעה על בנזין או סולר?
המכונה הזו נסעה על בנזין או סולר? נכתב ע"י בני הספל: פרסומת אחת בשבוע, בדפורד החסכונית המודעה היא משנת 1935 לחץ כדי להרחיב... המכונה הזו נסעה על בנזין או סולר?
ב בני הספל New member 13/8/04 #7 למיטב ידיעתי נכתב ע"י fireman: המכונה הזו נסעה על בנזין או סולר? לחץ כדי להרחיב... למיטב ידיעתי אלו היו משאיות המונעות בבנזין
למיטב ידיעתי נכתב ע"י fireman: המכונה הזו נסעה על בנזין או סולר? לחץ כדי להרחיב... למיטב ידיעתי אלו היו משאיות המונעות בבנזין