פרסומת אגד

מצב
הנושא נעול.

Nola21

New member
פרסומת אגד

פרסומת אגד
שלום בפרסומת של אגד בסוף הפרסומת האוטובוס עובר בגשר האם מישהו יודע איפה הגשר הזה והאם הוא בכלל בארץ?

suprman1

New member
ברומניה

פרסומת אגד
שלום בפרסומת של אגד בסוף הפרסומת האוטובוס עובר בגשר האם מישהו יודע איפה הגשר הזה והאם הוא בכלל בארץ?
ברומניה
הפרסומת צולמה ברומניה מזמן, ואפילו הייתה ביקורת על כך(של שחקנים ישראלים שזקוקים לעבודה) שכל המצולמים בפרסומת דאז הם שחקנים רומנים ולא ישראלים ששיחקו דמויות של ישראלים כגון: רס"ר בצבא וכו'. בפרסומת החדשה הם השתמשו בקטע הנסיעה על הגשר מהפרסומת הקודמת.

אתה יודע היכן היא צולמה ברומניה?

ברומניה
הפרסומת צולמה ברומניה מזמן, ואפילו הייתה ביקורת על כך(של שחקנים ישראלים שזקוקים לעבודה) שכל המצולמים בפרסומת דאז הם שחקנים רומנים ולא ישראלים ששיחקו דמויות של ישראלים כגון: רס"ר בצבא וכו'. בפרסומת החדשה הם השתמשו בקטע הנסיעה על הגשר מהפרסומת הקודמת.
והאם האוטובוס (הסגול) הושתל בסרטון, או שמא הוא הובא לרומניה לצורך הצילומים?

suprman1

New member
לא צריך להיסחף, מסופון יקר../images/Emo6.gif

והאם האוטובוס (הסגול) הושתל בסרטון, או שמא הוא הובא לרומניה לצורך הצילומים?
לא צריך להיסחף, מסופון יקר

אני לא עד כדי כך בקיא בפרטים, אך עד כמה שידוע לי האוטובוס הוא אוטובוס מקומי שנצבע בלוגו של אגד לצורך הפרסומת.

ה דרומי

New member
נצל"ש מתוך פורום ברוטר נט והשני

פרסומת אגד
נצל"ש מתוך פורום ברוטר נט והשני
פרסומות מתוך אתר אגד. 26.asp target=_blank>1. 2.

בּני

New member
הסטוריה

פרסומת אגד
הסטוריה
שלום לכולם סבתא שלי הזכירה סיפור על פיצוץ רכבת בתחנת רחובות ע"י האצ"ל. משהוא מכיר? שמע? יודע עוד פרטים? תודה על כל התייחסות בני

זה לא כל-כך הסטוריה../images/Emo8.gif

הסטוריה
שלום לכולם סבתא שלי הזכירה סיפור על פיצוץ רכבת בתחנת רחובות ע"י האצ"ל. משהוא מכיר? שמע? יודע עוד פרטים? תודה על כל התייחסות בני
זה לא כל-כך הסטוריה

הרי כל בוקר הרכבות היוצאות מרחובות לכיוון תל-אביב "מתפוצצות" מרוב נוסעים הנדחסים אליהן! לא נעים, אבל סימן טוב לבאות, אם מדינת ישראל רק תבין את הענין ותרים את הכפפה....

מצב
הנושא נעול.
למעלה