פרסומות

דש1דש

New member
פרסומות

הפרסומת של ישראל היום. לא נכנסת לנושא העיתון, סיבת הוצאתו או תכנו - הפרסומת שעושים לו - מעולה. עושה נעים בלב, חיוך על השפתיים וכיף בעיניים. לא?

יולי 7

New member
אז את מאוהבי ה'ביחדנס'?

במקרה ראיתי היום מקבץ פרסומות דווקא אהבתי את זו עם המונה שקופץ תוך כדי שיחת הטלפון. האמת שמוזר לי שעושים פרסומת למוצר חינמי. לא?

ג e ש e ם

New member
זה בגלל כל הסיבות שהיא לא רוצה לדבר עליהן

את הפרסומת דווקא ראיתי במקרה אתמול, ומעבר לזה שהייתה יעילה (עובדה שאני זוכרת שראיתי), לא זוכרת בכלל מה היה בה...

וואו, קטע. מאחר שאני לא נוגעת בערוצי הפרסומות

עם מקל באורך כפול, אני לא מכירה פרסומות בכלל. למרות זאת, בהתחשב בכך שהתותחון חושק בסדרות ריאליטי מסוג השרדות וכוכב נולד לאחרונה (את הספתח עשינו עם מאסטר
שאפילו אני נהניתי ממנו), אני מקליטה ביס-מקס ומדלגת על הפרסומות עם השלט. למרות זאת, איכשהו יצא לי להתקל לאחרונה במקבץ (כנראה שזה קרה תוך כדי דילוג), בפרסומת של "ישראל היום" וגם בזו של מרגול לאבקת כביסה וובניגוד לאחרות, אני זוכרת את שתיהן, האחת (ישראל היום) לטובה והאחרת (מרגול) להגעלה.

דש1דש

New member
כנ"ל

מה שכן - אני מקשיבה לתכניות המוקלטות לפעמים מחדר עבודה ולא בא לי ללכת להעביר פרסומות אז נחשפת - בעיקר לשמיעה שלהן. בדיוק כשהלכתי להעביר את הפרסומות ראיתי את זו (תפס אותי האיש שקורא את העיתון עומד על הראש) ונהנתי. את של מרגול יצא לי בעיקר לשמוע - והיא מזעזעת

דש1דש

New member
גם אני התפלאתי

בעיקר שבחינמיות הם הצליחו להכניס את העיתון חזק חזק והמון קוראים אותו. למה? לאלוהים פתרונים, אבל הפרסומת עצמה עושה את העבודה. ה
הוא למפרסמים. יש כל כך הרבה אלימות וסקס בפרסומות בימינו, ראה מרגול שמפרסמת בצורה כל כך כוחנית את הפרסיל או מה עוד יצא לי לראות לאחרונה. נעים לראות גם דברים אחרים.

למעלה