את יכולה להציג כאן את הכרזהפרסומות ברכבת בשנות ה-70
לפני כמה זמן מישהו ביקש תמונות של פירסומות ברכבות של שנות ה-70, היום נתקלתי בתמונה כזאת עם פרסומת של פז'ו. אינני יודעת אם מותר לי לשים אותה, בגלל זכויות יוצרים? אם כן אשים אותה בשמחה
את יכולה להציג כאן את הכרזה
אחחחח... היו ימים !או קיי, היישר הסבנטיז![]()
זאת לא כרזה, זאת תמונה של קרון רכבת משנות ה70, הרכבת שמאוד אהבתי. אבל הן לקו בחסר אחד ענק - חוסר מזגן. אבל החלונות נפתחו כך שאם לא היה חם במיוחד, זה לא היה נורא. הרכבות של התקופה שנסעתי המון המון ברכבת ואהבתי את זה מאוד. אגב אם למישהו יש תמונה יותר ברורה של קרונות כאלה מבפנים או מבחוץ אשמח מאוד.
יאו! אני לא מאמין!או קיי, היישר הסבנטיז![]()
זאת לא כרזה, זאת תמונה של קרון רכבת משנות ה70, הרכבת שמאוד אהבתי. אבל הן לקו בחסר אחד ענק - חוסר מזגן. אבל החלונות נפתחו כך שאם לא היה חם במיוחד, זה לא היה נורא. הרכבות של התקופה שנסעתי המון המון ברכבת ואהבתי את זה מאוד. אגב אם למישהו יש תמונה יותר ברורה של קרונות כאלה מבפנים או מבחוץ אשמח מאוד.
היו ב-1995יאו! אני לא מאמין!
אני חושב שהייתי בן 5 אז, אני זוכר את הכיסאות האלו. אני ממש נזכר בזה! אני חושב שזה היה בשנת 95.... אם אני לא טועה נסענו מת"א מרכז לבנימינה...(אני זוכר שהיה רציף מזפת, ולא מ"אקרשטיין")....
כן, עוד היו מעט קרונות "ענתיקות"היו ב-1995![]()
רכבות כאלה בפעילות![]()
זה לא היה מישהופרסומות ברכבת בשנות ה-70
לפני כמה זמן מישהו ביקש תמונות של פירסומות ברכבות של שנות ה-70, היום נתקלתי בתמונה כזאת עם פרסומת של פז'ו. אינני יודעת אם מותר לי לשים אותה, בגלל זכויות יוצרים? אם כן אשים אותה בשמחה
זה לא היה מישהו
זה הייתי אני (הערב יענקלה, לאן ?). ולמיטב ידיעתי, תמונה מרגע שפורסמה באינטרנט, מותר להמשיך ולפרסמה כל עוד זה נעשה שלא למטרת רווח. ופרסום פה בפורום ברור בעליל שאינו למטרת רווח.
אני מקווה שזה אכן כך![]()
בקשר לזכויות היוצרים ואני מקווה שזה באמת תמונה מהסוג שרצית. ושזה עזר לך.
אני לא פגשתי בתמונה הזו קודם לכןעל התמונה וקבלי
במתנה![]()
אבל, תמונה זו כבר פורסמה וראיתיה. אני מחפש תמונות נוספות. בכל מקרה תודה. ובקשר לזכויות יוצרים, אם הצלם המקורי שגלש פה בפורום ינסה לתבוע אותך, הרי כל מה שיש לי להגיד לו הוא שילך לאלף עז...ים. ברצינות. הרי הוא פרסם זאת פה בחינם ולא בקש רווח כספי ובנוסף הוא לא כתב בשום מקום שאסור לפרסם זאת הלאה, הלא כן?
אז מהיכן התמונה ?אני לא פגשתי בתמונה הזו קודם לכן
אם היתה, ניסיתי.
התמונה לקוחה מ...אז מהיכן התמונה ?
לא מאוד מדוייק,זה לא היה מישהו
זה הייתי אני (הערב יענקלה, לאן ?). ולמיטב ידיעתי, תמונה מרגע שפורסמה באינטרנט, מותר להמשיך ולפרסמה כל עוד זה נעשה שלא למטרת רווח. ופרסום פה בפורום ברור בעליל שאינו למטרת רווח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.