פרסומות ברכבת בשנות ה-70

מצב
הנושא נעול.

ליילנד

New member
פרסומות ברכבת בשנות ה-70

פרסומות ברכבת בשנות ה-70
לפני כמה זמן מישהו ביקש תמונות של פירסומות ברכבות של שנות ה-70, היום נתקלתי בתמונה כזאת עם פרסומת של פז'ו. אינני יודעת אם מותר לי לשים אותה, בגלל זכויות יוצרים? אם כן אשים אותה בשמחה

oren*

New member
את יכולה להציג כאן את הכרזה

פרסומות ברכבת בשנות ה-70
לפני כמה זמן מישהו ביקש תמונות של פירסומות ברכבות של שנות ה-70, היום נתקלתי בתמונה כזאת עם פרסומת של פז'ו. אינני יודעת אם מותר לי לשים אותה, בגלל זכויות יוצרים? אם כן אשים אותה בשמחה

ליילנד

New member
../images/Emo66.gifאו קיי, היישר הסבנטיז

או קיי, היישר הסבנטיז
זאת לא כרזה, זאת תמונה של קרון רכבת משנות ה70, הרכבת שמאוד אהבתי. אבל הן לקו בחסר אחד ענק - חוסר מזגן. אבל החלונות נפתחו כך שאם לא היה חם במיוחד, זה לא היה נורא. הרכבות של התקופה שנסעתי המון המון ברכבת ואהבתי את זה מאוד. אגב אם למישהו יש תמונה יותר ברורה של קרונות כאלה מבפנים או מבחוץ אשמח מאוד.

ארזS

New member
אחחחח... היו ימים !

או קיי, היישר הסבנטיז
זאת לא כרזה, זאת תמונה של קרון רכבת משנות ה70, הרכבת שמאוד אהבתי. אבל הן לקו בחסר אחד ענק - חוסר מזגן. אבל החלונות נפתחו כך שאם לא היה חם במיוחד, זה לא היה נורא. הרכבות של התקופה שנסעתי המון המון ברכבת ואהבתי את זה מאוד. אגב אם למישהו יש תמונה יותר ברורה של קרונות כאלה מבפנים או מבחוץ אשמח מאוד.
אחחחח... היו ימים !

יאו! אני לא מאמין!

או קיי, היישר הסבנטיז
יאו! אני לא מאמין!
אני חושב שהייתי בן 5 אז, אני זוכר את הכיסאות האלו. אני ממש נזכר בזה! אני חושב שזה היה בשנת 95.... אם אני לא טועה נסענו מת"א מרכז לבנימינה...(אני זוכר שהיה רציף מזפת, ולא מ"אקרשטיין")....

ליילנד

New member
היו ב-1995../images/Emo35.gif

יאו! אני לא מאמין!
אני חושב שהייתי בן 5 אז, אני זוכר את הכיסאות האלו. אני ממש נזכר בזה! אני חושב שזה היה בשנת 95.... אם אני לא טועה נסענו מת"א מרכז לבנימינה...(אני זוכר שהיה רציף מזפת, ולא מ"אקרשטיין")....
היו ב-1995

רכבות כאלה בפעילות

זה לא היה מישהו

פרסומות ברכבת בשנות ה-70
זה לא היה מישהו
זה הייתי אני (הערב יענקלה, לאן ?). ולמיטב ידיעתי, תמונה מרגע שפורסמה באינטרנט, מותר להמשיך ולפרסמה כל עוד זה נעשה שלא למטרת רווח. ופרסום פה בפורום ברור בעליל שאינו למטרת רווח.

ליילנד

New member
../images/Emo141.gifאני מקווה שזה אכן כך

זה לא היה מישהו
זה הייתי אני (הערב יענקלה, לאן ?). ולמיטב ידיעתי, תמונה מרגע שפורסמה באינטרנט, מותר להמשיך ולפרסמה כל עוד זה נעשה שלא למטרת רווח. ופרסום פה בפורום ברור בעליל שאינו למטרת רווח.
אני מקווה שזה אכן כך
בקשר לזכויות היוצרים ואני מקווה שזה באמת תמונה מהסוג שרצית. ושזה עזר לך.

../images/Emo51.gifעל התמונה וקבלי ../images/Emo39.gif במתנה

אני מקווה שזה אכן כך
בקשר לזכויות היוצרים ואני מקווה שזה באמת תמונה מהסוג שרצית. ושזה עזר לך.
על התמונה וקבלי
במתנה
אבל, תמונה זו כבר פורסמה וראיתיה. אני מחפש תמונות נוספות. בכל מקרה תודה. ובקשר לזכויות יוצרים, אם הצלם המקורי שגלש פה בפורום ינסה לתבוע אותך, הרי כל מה שיש לי להגיד לו הוא שילך לאלף עז...ים. ברצינות. הרי הוא פרסם זאת פה בחינם ולא בקש רווח כספי ובנוסף הוא לא כתב בשום מקום שאסור לפרסם זאת הלאה, הלא כן?

ליילנד

New member
אני לא פגשתי בתמונה הזו קודם לכן

על התמונה וקבלי
במתנה
אבל, תמונה זו כבר פורסמה וראיתיה. אני מחפש תמונות נוספות. בכל מקרה תודה. ובקשר לזכויות יוצרים, אם הצלם המקורי שגלש פה בפורום ינסה לתבוע אותך, הרי כל מה שיש לי להגיד לו הוא שילך לאלף עז...ים. ברצינות. הרי הוא פרסם זאת פה בחינם ולא בקש רווח כספי ובנוסף הוא לא כתב בשום מקום שאסור לפרסם זאת הלאה, הלא כן?
אני לא פגשתי בתמונה הזו קודם לכן
אם היתה, ניסיתי.

oren*

New member
לא מאוד מדוייק,

זה לא היה מישהו
לא מאוד מדוייק,
האינטרנט היא מדיה פרוצה, אנשים יכולים לפרסם קבצים המוגנים בזכויות יוצרים, בקלות ומבלי שתחשף זהותם (לפני שמערבים משטרה). גם אם תמונה מסויימת פורסמה באתר או בפורום, לא בטוח שהמפרסם הוא בעל הזכויות על התמונה וקיבל אישור להפיצה ברבים (גם כשלא מדובר במטרות רווח). כשמדובר בתמונות המציגות חברה מסחרית (אגד, דן, רכבת, מודעות פרסומת), מעלימים עין יחסית כי יש פה ערך מוסף לחברה המופיעה בתמונה (כמובן שרצוי לציין את מקור התמונה ובעלי הזכויות המקוריים). במקרים מסויימים מתקבלות בקשות להסרת תמונה מהפורום, והמנהלים מחוייבים לעשות זאת. אתם מוזמנים להמשיך ולהציג פריטים בעלי ערך ארכיוני בפורום, ובמידה ומציגים תמונה מאתר חיצוני (אפילו האתר הרשמי של מרצדס), לתת קישור לאתר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה