פרסומות בכניסה למסרים שכול ואובדן

eaz1514

New member
פרסומות בכניסה למסרים שכול ואובדן

הנני נמנית על המשפחה של הורים שכולים וחברה בפורום שכול ואובדן בהנהלת אחשל. לאחרונה מאוד מציקה לי התופעה של פרסומות כל מיני חטיפים שקופצות בכניסה למסרים (איפה שמזינים את הססמא) בתמונות וקולות עליזים, ואני נאלצת לחפש את ה-X כדי לסגור את המטרד. לצערי מי שהיה משחק משחקי מחשב וקולות כאלה היו נשמעים בבית כבר לא איתנו והתזכורת צורבת. לדעתי יש מקום להמנע מפרסומות במיוחד בפורום רגיש כשכול ואובדן כשמצב רוחנו לא לשטויות אלא לדברים רצינים וכואבים באמת, הייתי מצפה לקצת התחשבות ממנהלי פורום תפוז. כמוני עוד חברים בפורום (כולל מנהלו) מתקשים להתמודד עם הדמויות המצויירות שמשתלטות על מסכינו וקריאות המשחה שבוקעות מהרמקול בזמן שלבנו נקרע תוך כדי קריאת ההודעות והמסרים הכואבים. לתשמות ליבכם

תלונה על פרסומת

אנא צרפי צילום מסך של הפרסומת בה נתקלת בכניסה לפורום שכול ואובדן כדי שנוכל להפנות את התלונה למחלקת הפרסום. תודה.

eaz1514

New member
זו לא פרסומת בודדת

פעם פרסומת לחויפים, פעם לטיטולים וכו' אודה להסבר איך ליצור ולשלוח תמונת מסך תודה על ההתייחסות

b0redavid

New member
צודקת, כמה Popup's... מספיק!

קליק על כפתור "Print Screen" במקלדת (צריך להיות ליד ה"Scroll Lock"), תפתחי Paint/צייר, קליק על File/Paste או בעברית קובץ/הדבק, לשמירת הקובץ לכי לקובץ/File ואז ...Save As/שמור כ... ותבחרי בפורמט "JPEG". להוסיף את תפיסת המסך להודעה, תרדי לסוף ההודעה או התגובה ושם יש לך "צירוף קובץ - קבצים שמשקלם גדול מ 500KB או שאינם מהסוגים המותרים לא יתקבלו (מקם/י כאן את הסמן לרשימת הסוגים)", תבחרי ב Browse/סייר תמצאי את תפיסת המסך ששמרת על ההארד דיסק, אז דאבל קליק או Open/פתיחה ואני לא מאמין שכתבתי את כל זה. בהצלחה.

למעלה