פרלינים בקערת שוקולד.

מני.ת

New member
אחרונה חביבה

לא ידעתי אילו לבחור, ולכן התמונות דומות. בפרלינים המרובעים יש שתי שכבות מילוי, מריר ולבן אחת על השניה. בלב המילוי חצוי בצדדים.
 
מני- כרגיל תענוג לעין!!!

אולי תשלח פעם דוגמית שיהיה גם תענוג ללשון...
 

מני.ת

New member
גר בחול

ניו ג'רסי. בפעם האחרונה שביקרתי בארץ (ינואר), לקחתי איתי כמה קילוגרמים של פרלינים. לתדהמתי, למרות שהטמפרטורה מחוץ לאולם הנוסעים בשדה התעופה בניו יורק היתה מתחת לאפס, הטמפרטורה בפנים היתה כמעט שלושים מעל !. נורא פחדתי על השוקולד מאחר ולקחתי את השוקולד בתיק היד ובאמת השוקולד איבד מהברק שלו עד שהגענו לארץ. ממש חלמאות, הון טועפות עלה לחמם את אולם הנוסעים , שהיו מאד קצרי סבלנות ועצבניים בגלל החום. קשה לי להבין למה מחממים כל כך את אולמות הנוסעים בחורף.
 
אז זכרתי נכון../images/Emo6.gif

בפעם הבאה קח אתך צידנית...ידוע שבארצות הקור מחממים בטירוף (שזה די נעים בסה"כ...זוכרת מחודשי מחייה בפראג המושלגת בשיא החורף, הכל היה מחומם להפליא ויצא שסבלתי מהקור הרבה פחות מבחורף בארץ שלנו שבה יודעים יותר למזג בקיץ מלחמם בחורף) ולעניינו מני- בביקורך הבא אתה מוזמן לביקור ! ובכלל- מנהלות הפורום המתוק - מה דעתכן על מפגש פורום שוקולדי ? יום נפלא לכולם מיה
 

מני.ת

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

 

BaByGuRrRl

New member
אני בעד מפגש פורום!

נוכל להביא כל אחד משהו מעשה ידיו..יכול להיות נחמד!
 

durp

New member
נצל"ש אורח

שלום.. פעם ראשונה שלי בפורום הזה.. נראה מצוין!.. שאלה ראשונה למני, איך הכנת את קערת השוקולד? שאלה נוספת באותו נושא ראיתי לא מזמן במבט חטוף בטלוויזיה הכנת קערות שוקולד באמצעות בלונים. התעניינתי, ואני שואל.. לפי מה שהסקתי מנפחים את הבלון, ממיסים שוקולד כך שבקירור הוא יתקשה (לא יודע אם מטומפרר או לא), מורחים על הבלונים את השוקולד כשהוא הגיע לטמפ' החדר , מקררים היטב ואז מפוצצים את הבלון ונשארת קערה.. עכשיו כל אלה השערות ששיערתי אחרי שראיתי בלון נטבל בשוקולד. האם יש למישהו איזה מדריך\ מתכון יותר רשמי. או רעיון לאיך כדאי לעשות את זה: איך צריך להיות השוקולד (עם חמאה, מטומפרר, עם שמנת...) כדי שיתקרר וישמור צורה, האם טעם הבלון עובר לשוקולד?... תודה מראש.
 
למעלה