נצל"ש אורח
שלום.. פעם ראשונה שלי בפורום הזה.. נראה מצוין!.. שאלה ראשונה למני, איך הכנת את קערת השוקולד? שאלה נוספת באותו נושא ראיתי לא מזמן במבט חטוף בטלוויזיה הכנת קערות שוקולד באמצעות בלונים. התעניינתי, ואני שואל.. לפי מה שהסקתי מנפחים את הבלון, ממיסים שוקולד כך שבקירור הוא יתקשה (לא יודע אם מטומפרר או לא), מורחים על הבלונים את השוקולד כשהוא הגיע לטמפ' החדר , מקררים היטב ואז מפוצצים את הבלון ונשארת קערה.. עכשיו כל אלה השערות ששיערתי אחרי שראיתי בלון נטבל בשוקולד. האם יש למישהו איזה מדריך\ מתכון יותר רשמי. או רעיון לאיך כדאי לעשות את זה: איך צריך להיות השוקולד (עם חמאה, מטומפרר, עם שמנת...) כדי שיתקרר וישמור צורה, האם טעם הבלון עובר לשוקולד?... תודה מראש.