פרלבו פורנסא ? ברי ברי ברי

Master Stav

New member
פרלבו פורנסא ? ברי ברי ברי ../images/Emo71.gif

מתכון חביב שניתן להכין לאורחים ולקצור מחמאות ....בגדול החומרים הדרושים : - - - - - - - - - - - - - - 2 "כיכרות" גבינת ברי 1 שקית פירורי לחם מתובלים 1 כפית פפריקה חריפה שמן זית משובח 2 ביצים חיות 2 עלי חסה גדולים אופן ההכנה - - - - - - - מקפיאים לשעה ומחצה את גבינות הברי מחממים מחבת ויוצקים לתוכה את השמן זית בקערה מערבבים את פירורי הלחם עם הפפריקה החריפה מוציאים מהמקפיא את הגבינה וחותכים אותה כל אחת ל4 פרוסות לרוחב לוקחים את הביצים וטרופים אותן טובלים את הגבינה בביצה ומכסי בפירורי לחם כמו בשניצלים ...ומטגנים .... להגיש על מצע עלי החסות חם לוהט וריחני ..... לעניני הטעם .....ניתן להוסיף ליד סירופ גרנדין ביתי ... בתיאבון
 

MAGIG

New member
לא מדברת צרפתית אבל אוהבת את המתכון. יש

בחנויות למוצרי המזרח או בסופרים מסויימים פירורי פנקו שהם גסים יותר במרקם, נראה לי שיתאימו בצורה מושלמת לברי, ברי, ברי. מגי
 
למעלה