פרישת מנהלת הפורום

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים ל-Maha Kara milhAma על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

אני שחורה שוב ^__________________^

הו... השלווה... הו... האושר... הו! היכולת לומר לאנשים "לכו לעזאזל" בחופשיות. הו.

Mr MAG

New member
../images/Emo16.gif דקה

דקה של דומיה לזכר הכינוי הכחול שהתנוסס לו בזמ ןהאחרון בפורום. אני שמח שהגעת להחלטה בעצמך, בדרך זו או אחרת. ומקווה שאת שלמה עם ההחלטה. ושתמשיכי להיות העדי שלנו
ו... יום נעים

../images/Emo6.gif

לא הגעתי בעצמי...
יותר מדי אנשים דחפו אותי להגיע לשם. ואז החלטתי שאני לא צריכה את הקקה הזה... ואני תמיד אהיה העדי שלך

אשף

New member
הייתי אומר שהיא קיבלה "תמיכה"

מצד כמה חברי פורום להגיע להחלטה הזאת...

Not The Doctor

New member
עדי, טוב עשית!

ואני לא מדברת על אינטרסים האישיים שלי או משהו חס וחלילה, אני מדברת ל טובתך, מאז שהתחלת לנהל לא הפסיקו לרדת לך לחיים, עדיף בשבילך פשוט לעזוב את זה, כי אם ככה אנשים יודעים להודות לך אז למה להשקיע בהם? אז אני שמחה שפרשת מהניהול, כי אני מאמינה שעכשיו יהיו לך חיים קלים יותר בלי הודעות "בואו נהיה מגעילים אל עדי", סופסוף!!
מבינה שהבנת אותי כי אני גרועה בהבעה... xox NTD.

yoyoyud

New member
לא ידעתי שאת הולכת לפרוש...

אבל מה לעשות. אם זה מה שהחלטת...

זה מה שקורה כשלא מתחברים לאיציק....

ואת ההחלטה הסופית קיבלתי אתמול ב1 וחצי, סליחה, 12 וחצי בלילה.

golani12

New member
הגיע הזמן באמת, גם ככה היית

סתם נשמה וואלה אני שמח בשבילך שיצאת מכל הבלגן הזה. אני יודע שיהונתן ביקש ממך לעזור לו ובאת מכוונה טובה, וחבל שאנשים הסתכלו עלייך רק מהצד השלילי. בכל אופן מברוק על זה שירדת לעם.

Kfitzi

New member
האמת?

בצעד הזה שלך הרווחת הרבה מאוד כבוד בעיניי! כל הכבוד לך, יפה ששמת את הכבוד העצמי שלך בצד ועשית צעד לא פשוט. בעיניי, הראת הרבה יותר בגרות מרוב האנשים שראיתי כאן בזמן האחרון! כל הכבוד

Supra Man

New member
דעתי...

לדעתי חבל שפרשת. לאנשים שיורדים לחיים של המנהלים פה כי הם צעירים מהם ואולי עם פחות פז"מ מהם לא מגיע להיות בפורום הזה בכלל. אלו אנשים מזלזלים שלא רואים מעבר לנתונים. אני אישית כמו שאמרתי לך כבר, אם וכש.. אני אסיים את הקורס, הולך לפקד על אנשים בגיל של אבא שלי, שכל החיים שלהם בצבא. ואני...אחרי שנה בצבא, בחור בן 19-20 אגיד להם מה לעשות. ותמיד, אבל תמיד, יהיה מישהו שיזלזל בדיוק בגלל הגיל והניסיון. צריך ללמוד להתמודד איתם, ולא לברוח! אבל בכל זאת בחרת בזאת, אז אני מאחל לך שתהני מהחזרה ל..."אזרחות" ותתני את כל מה שיש לך לפורום (וכמובן תמשיכי ללמוד, אולי יום אחד תחזרי לניהול ותראי להם מה זה)

yoyoyud

New member
../images/Emo45.gif נכון מאד.

האמת שזה ממש ממש מתסכל. אנשים רק כי אנחנו צעירים באים ושולחים הודעות סתמיות, לא באמת אכפת להם מהפורום, סתם באים ושולחים שאני לא צריך להיות מנהל, ושאני צעיר ואין לי הרבה נסיון... בזמן האחרון זה פסק (אולי כי פשוט זה עבר לעדי
) אבל כן, אני חייב להגיד שזה אחד מהדברים שגרם לי פחות ופחות להכנס לכאן, פעם הייתי נכנס כל שעה ועכשיו פעם או פעמיים ביום. מה לעשות, כשנותנים לך הרגשה כזאת, אני מבין את עדי, פשוט אין כוח לתרום מעצמך.

למעלה