פרישה מעבודה

מצב
הנושא נעול.

mikaraz

New member
פרישה מעבודה

פרישה מעבודה
מוצעת לנו עתה, פרישה מרצון מהעבודה. משום כך, עלי לחתום כי ברגע שאקבל את פיצויי הפיטורין מהעבודה, לא אוכל להגיש תביעה , מכל סוג שהוא, ממקום העבודה.סעיף זה חוזר על עצמו, בכל מיני וריאציות ומדגיש את המשפט הזה שוב ושוב. מה קורה, אם חלילה גיליתי שלא קיבלתי סכום מסויים או שנעשתה טעות בחישוב. כתוב בחוזה כי לא אוכל לדרוש זאת. ומה קורה אם נוצרה לי בעיה בריאותית, עקב עבודתי, שלא ידעתי על קיומה או , האם בעצם החתימה הזו, אני כבר לא אקבל פיצוי כלשהוא, במידה ואחתום עתה על החוזה???

פרישה מעבודה

פרישה מעבודה
מוצעת לנו עתה, פרישה מרצון מהעבודה. משום כך, עלי לחתום כי ברגע שאקבל את פיצויי הפיטורין מהעבודה, לא אוכל להגיש תביעה , מכל סוג שהוא, ממקום העבודה.סעיף זה חוזר על עצמו, בכל מיני וריאציות ומדגיש את המשפט הזה שוב ושוב. מה קורה, אם חלילה גיליתי שלא קיבלתי סכום מסויים או שנעשתה טעות בחישוב. כתוב בחוזה כי לא אוכל לדרוש זאת. ומה קורה אם נוצרה לי בעיה בריאותית, עקב עבודתי, שלא ידעתי על קיומה או , האם בעצם החתימה הזו, אני כבר לא אקבל פיצוי כלשהוא, במידה ואחתום עתה על החוזה???
פרישה מעבודה
עליך לפנותלבעל מקצוע כדי לברר את זכויותיך ץ אפשר גם במועצת הפועלים. אם נוצרה לך בעיה בריאותית עקב עבודתך הינך יכול לפנות לביטוח לאומי לדרוש דמי פגיעה. אם יתברר כי הבעיה נוצרה עקב רשלנותמצד המעביד לא נראה לי כי חתימתך תמנע ממך להגיש תביעה

שיר ורד

New member
בהנחה שאתה מקבל תנאי פרישה מועדפים

פרישה מעבודה
בהנחה שאתה מקבל תנאי פרישה מועדפים
אזי אם תגל בעתיד שלא שולם לך כל המגיע לך בעבר, יוכל המעסיק לטעון שתנאי הפרישה המועדפים וחתימתך על הסכם הפרישה מכסים על אותם סכומים שלא קיבלת. אם מדובר בפצויים רגילים, אזי סכומים המגיעים לך על פי חוק או הסכם קיבוצי, תוכל לתבוע למרות מכתב הויתור, לגבי זכויות המגיעות על פי חוזה אישי, יתכן וכתב הויתור מאפשר להם להתחמק מתשלומם בעתיד. לגבי טעות בחישוב, סביר שתוכל לדרוש את הסכום ישירות מהחברה ולקבלו. אם לא תקבל ותאלץ לתבוע את החברה, ובאם מדובר בסכום המגיע על פי חוק (או הסכם קיבוצי) ותוכיח לבית הדין שאכן נעשה טעות , תהיה כנראה זכאי לזכות הנ"ל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה