פריסה לאחיינית שלי

the cheriot

New member
פריסה לאחיינית שלי

היי רחליקה והיי כולם,
לפני כמה ימים אחייניתי גילתה כי לאקס המיתולוגי שלה יש חברה רצינית - היא כבר מכירה את המשפחה שלו ואת החברים שלו, אשר היו קרובים מאוד לאחייניתי בעבר. מאז שגילתה זאת היא ממוטטת, ממש אבלה, בוכה הרבה וסובלת. הם אינם בקשר כבר כשנה והפרידה התרחשה כבר לפני שנתיים אבל היא אומרת שהיא עדיין אוהבת אותו ומרגישה שהוא האחד בשבילה.
ביצעתי עבורה את פריסת השיעור הרוחני, בה אינני מעורה במיוחד לצערי אך הרגשתי שזו הפריסה המתאימה, עבור השאלה: מה השיעור הטמון בהתרחשויות האחרונות ובתחושותיי ביחס ל-X:
עד עכשיו - הכוכב - עד כה היא הייתה באיזשהי תפיסה נאיבית וטהורה לגבי היחסים שלהם.
מכאן והלאה - עשר חרבות - נראה שמכאן והלאה העניין מגיע לסיום סופי לחלוטין.
השיעור הרוחני - ארבע המטות - אין לי מושג!! מאוד מאוד קשה, מה השיעור כאן? לחזק את היסודות שלה בבית ולא לתלות את עצמה בו? אני ממש ממש לא יודעת...
הפוטנציאל - אס מטבעות - נראה שיש כאן פוטנציאל להתחיל משהו חדש, אפילו מערכת יחסים חדשה שאולי תיכנס לחייה, עם בסיס מעשי ויציב יותר.
לסיכום אני מרגישה מהפריסה שמה שקרה ומה שהיא גילתה היה אמור לקרות כדי לתת ליחסים האלה איזשהו תו סיום סופי על מנת שהיא תוכל להכניס לחייה משהו חדש שממשמש ובא.

רחליקה אני אודה לך מאוד אם תוכלי להוסיף לי כאן מידע ותובנות (או לכוון אותי כמובן), אני מאוד רוצה לעזור לה ולתת לה איזשהו אות מעודד כי היא ממש במצב קשה...

תודה ושנה טובה כמובן!

idanmeri

New member
היי

מה שהבנתי מהפריסה זה שבעבר ועד עכשיו השואלת (חברתך) הייתה תמימה. היא הייתה נכונה להיות איתו במערכת יחסים.
לחברתך הייתה תקווה ואופטימיות שמה האקס המיתולוגי יחזור אליה והם יהיו ביחד באושר ועושר עד עצם היום הזה.
אבל... כעת היא הבינה שהקשר ביניהם הסתיים לגמרי. אומנם היא חוותה פגיעה רצינית בשל הידיעה הנ"ל, אולם יש לה היכולת והכוח לקום על רגליה ולשקם עצמה מחדש!
קלף אס המטבעות כפוטנציאל מסמל את מימוש הצרכים בעולם החומר. תשאלי את חברתך האם היא הגיעה לתובנה מה נכון לה? זאת אומרת, האם יש טעם בלהמשיך לצפות לאקס המיתולוגי, או להמשיך הלאה לשלב הבא?
זהו שלב בו חברתך עוברת משלב הרצונות והתשוקה, אל שלב העשיה והמימוש. עד כה, בעבר, כנראה שהיו לה תשוקות לאקס המיתולוגי שלה, אך כעת היא עוברת לשלב העשייה. יכול להיות שהתובנה שאליה היא הגיע, היא להישאר מאוהבת באקס, ולבנות איתו יסודות במערכת יחסים, או להמשיך הלאה בחיים, להכיר בן זוג אחר, ואיתו לבנות את היסודות האלה. בכל מקרה היא זקוקה לעשיה ומימוש התשוקות שלה.
קלף המסר/ השיעור הרוחני: לדעתי, השיעור הרוחני הוא להמשיך לחזר אחרי האקס (במידה והיא מרגישה שזה נכון עבורה), אך היא צריכה לצאת למסע הזה עם תשוקה ואמונה עצמית. התוצאות אינן ידועות מראש. המסר הוא להינות מהדרך שהוא עושה, ולא לחכות בקוצר רוח לתוצאה. לפי הקלפים נראה כי התוצאה לא תהיה מיידית, היא דורשת זמן, אך היא תבוא.
שוב, אינני יודע בדיוק אם כדאי לה להמשיך בחייה, או להמשיך לחזר אחרי האקס, כיוון שהשאלה היא מהו השיעור הרוחני, ולא מה כדאי לעשות.

בכל מקרה, מקווה שעזרתי

רחליקה, את מוזמנת גם להביע את עמדתך

לילה טוב,
עידן ♥

the cheriot

New member
היי עידן,

אכן כמו שאתה רואה קלף 4 המטות בלבל גם אותי ואינני יודעת מה המסר שלו... אני מקווה שרחליקה תוכל גם לתרום כאן מהידע שלה

תודה לך על התוספות המעניינות!

רחליקה האחת

Member
מנהל
פריסת השיעור הרוחני

עד עכשיו - הכוכב

עד כה היו החיים רוויי תקווה וחלומות על אהבה כנה, צמיחה, כנות וחשיפה מוחלטת.

הללו התבססו על נאיביות רבה.

האינטואיציות לחשו אבל היתה התעלמות מהם. שכנוע עצמי שלה מנקודת מבט של

"הכל יהיה בסדר כשהבחור יבין מי אני

ויחליט שאני האחת עבורו".

למעשה, ההתעלמות מהאינטואיציות הובילה למצב הזה.

הקלף בישר על סימנים מוקדמים לשינוי בדפוס החיים.

הציע מראש שחרור פנימי על רקע רעיונות חכמים ומלאי השראה.

הציע החלמה וריפוי,בריאות נפשית ופיזית.כניסה אל מקום סודי ומקודש.

כעת היא נדרשת להתבוננות פנימה למציאת כיוון.

זה הזמן לחדות הבחנה ולראיה לטווח ארוך.

עם זאת מסתמנת נטייה לנקיטת צעדים להתקדמות מתוך

חוסר רצון להכנע למצב.

אולם, השיעור מאלץ אותה לצמוח מחדש וכדי לעשות זאת עליה

"להתפרק" ולהשתמש רק בחלקים שיעצימו אותה.

קלפים הנושאים את המספר 10 מצביעים על שיאו של תהליך לקראת תהליך חדש.

מכאן והלאה - עשר חרבות

התקוות התגלו כאשליות-שווא. נוצר משבר חריף כאילו הבחור "תקע לה סכין בגב".

ההתפכחות הזו הובילה לקריסה פנימית הבקשת ממנה להבנות מחדש.

לאחר תקופת קיפאון מסויימת על רקע התלבטויות והיסוסים מתקבלת ההחלטה

ואז ישנה יציאה לחופשי בכל המובנים.

העלבון, הכאב ותחושת היגון הכרחיים להחלמה.

מכאן מתרחש תהליך ריפוי הכולל

הרס הישן לטובת החדש!

השיעור הרוחני - ארבע המטות

בעומקו-הקלף מייצג איזון והשגת איזון,

שלווה, שביעות רצון לאחר ניסיון קשה/חוויה קשה.

הודיה/הכרת תודה.

בעטיו מתגלה אדם שפועל ממקום רגשי ופסיכולוגי והוא בעל בריאות נפשית.

זה כואב לברזל?

כדי להפוך את הברזל לפלדה יש להרחיק ממנו את הפחמן שנותר בו.

תהליך זה מתבצע ע"י הבאת הברזל למצב נוזלי והרחקת הפחמן שבו בדרכים מגוונות.

רק אחרי חימום והסרת הפחמן ניתן לחזק אותו ולהפוך אותו לפלדה.

הפוטנציאל - אס מטבעות

קלף הפוטנציאל משמש גם כקלף מסכם הריסה. הוא מדגיש,מאיר ומוסיף לה.

אס המטבעות כמסכם הפריסה מייצג נושאים הקשורים ליסוד האדמה.

יסוד האדמה הוא יסוד איטי וכבד. הוא נע לאט, סובלני, השינויים בו מתרחשים בפנים

ומתגלים בחוץ רק עם בוא האביב, הוא מפרה ומצמיח מתחת לפני השטח,

מהווה מקור לתמיכה לכלך היצורים והצמחייה ובונה חיים חדשים מתוך ההריסות

כשהוא מתמיר זבל לזהב (זבל אורגני משמש כדשן)

אכן, ההמתנה הממושכת שלה לבחור מלמדת על סובלנות-יתר,התמדה,תקווה ואמונה.

אס המטבעות מצביע על הזדמנות המובילה להצלחה.

עליה להשתמש במקור זה בתבונה ולהיות אסירת תודה על מזלה הטוב

גם אם כעת פני הדברים נראים אחרת.

סיכום על פי אס המטבעות של הפריסה כולה:

בריאות, עושר ונוחות יכולים להיות שלה, כי היקום מציע דרך לרעיונותיה לבוא לידי ביטוי מעשי.

מומלץ לה לקרקע את שאיפותיה לדרכים מעשיות ולהתכונן לשפע כבחירה של ביטחון מצד היקום כלפיה.

אם מופיעות הזדמנות עסקית או עבודה מובטחת הצלחה!

הקלפים מזמינים אותה לשקול את הבסיס של השיעור האישי,

כלומר מה שהכי סודי , מקודש וקסום יכול להמצא בתוכנו פנימה ובכל חפץ על פני האדמה.

היא נקראת כעת לזהות את ההשגחה האלוהית בחיי היום-יום .

בסיומו של תהליך זה היא תזכה לא רק בשפע חומרי אלא גם בעושר פנימי—שגשוג אמיתי של הנשמה

אמן.

גמר חתימה טובה

רחליקה

the cheriot

New member
רחליקה,

הפירוש שלך מרהיב איך תמיד את מצליחה להוסיף כל כך הרבה מידע כשכל מה שאני מצליחה זה לחשוב על משפט וחצי לכל קלף

אבקש ממנה בין השאר להיכנס לכאן ולהסתכל, לראות האם זה מתאים לתחושתה. תודה רבה לך על הפירוש וכמובן גם על החוכמה הרבה שתרמת!

באותה הזדמנות אני מעלה בעוד כמה דקות פריסה שביצעתי לעצמי (זהו מאורע נדיר עבורי!) ואשמח לשמוע את דעתך ואת דעתו של עידן גם כן!

למעלה