פרידה

MeshiShamay

New member
פרידה

אני מתביישת.. אני מתביישת שיש אנשים מהסוג הזה במדינה שלנו. אני יושבת מתחילת העונה וצופה בך. בהתחלה חבבתי אותך, חשבתי לעצמי שהפעם ההפקה הצליחה להכניס לתוכנית מישהי אינטליגנטית, חכמה, רגישה מישהי שאכפת לה מהאנשים, מהסביבה ומהאנושות כולה. לצערי, ככל שעבר הזמן הצלחת לגרום לאנשים לעזוב את הבית באמצעות הרוע הבלתי נסלח שבך. העלבת, נזפת, צעקת, הרבצת ומה לא.. אני חושבת לעצמי אם ההתנהגות הנוראית שלך קשורה קשר ישיר לחוויות החיים שלך. אבל אז מה זה אומר? שצריך לרחם על פרידה הכט? לא, ולא! ההתנהגות שלך מבישה כל כך... את צועקת כמו משוגעת על אנשים שיכולים להיות הילדים שלך... את יורדת לרמות קשות עם הדירים בבית.. אני לא רוצה לדמיין איך את במציאות. אני יודעת שאם הייתי הילדה שלך הייתי מתביישת שיש לי אמא כמוך. אני יושבת תוכנית תוכנית ואני חושבת לעצמי מה אני הייתי עושה לו הייתי רואה אותך מתנהגת כך? קשה לי לראות את זה. באמת. אמרת שהגעת עם מסר לשנות דברים לגרום לאנשים להיות טובים יותר.. אבל איך? שאת בעצמך מתנהגת בצורה נוראית!! אנשים מפחדים ממך... ידעת את זה?? האם טוב לך לחיות במחשבה שמפחדים ממך?? אני בטוחה שלא! אני לא הייתי רוצה שאנשים יפחדו ממני. זה נורא. ואת יודעת מה הכי נורא כאן פרידה? שזה רק משחק. ממני נועה

למעלה