פרידה המגעילה יורדת עכשיו על עמיר.. למה לא

shlomit66

New member
פרידה המגעילה יורדת עכשיו על עמיר.. למה לא

מבינים שזאת תוכנית טלויזיה ויש הרבה דברים שעמיר לא רוצה להגיד ולא יכול להגיד, איזה אנשים סתומים אני בטוחה שכל אחד שם לא נפתח עד הסוף ? כל הזמן יורדים על עמיר שהוא לא נפתח.. כנראה שיש סיבה למה הוא לא רוצה לדבר.. וזה לא צריך להיות עניינם

xoxo34

New member
בטח פרידה המטומטמת תשמח כשהיא תשמע

על הפיגוע שהיה הלילה באיתמר. היא מפרגנת לדברים כאלה, זה עושה אותה שמחה.

מי אמר שצריך לחשוף את כל חייך בטלוויזיה

השטויות של פרידה יצאו מכל חור, וזה ברור שהיא שונאת גברים ולכן היא שונאת את הגבריות של עמיר. אז יאללה כל-כך הרבה שטויות בעשר דקות. ולמה היא מפרגנת לעציץ ? בגלל שעציץ היא אישה, אבל האמת שהיא גם מזלזלת בעציץ רק לא בפניה. אישה רעה, חלולה ושונאת גברים שרק חושבת עת עצמה למשהו למרות שמדובר באפס אחד גדול.

אז למה הוא משתתף בריאלטי?

המשפט הזה נהפך למנטרה שלו כבר. ועוד דבר, כשהילה לא רצתה לשתף אמרתם שהיא עצורה ולא מביעה רגשות, וכמובן צריכה לעוף מהתוכנית. אז, כשזה מישהו שאתם אוהבים זה בסדר?

נוקי111

New member
אלירז לדעתי שמח מאוד לשמוע מה דעתה של

פרידה על עמיר. אמרה אמת. כל מילה זהב. זו פרידה, תתחילו להפנים. אתם חושבים שאיכפת לה אם תדיחו אותה? להיפך. היא רוצה לחזור לחייה. היא היחידה בבית הזה שלא משחקת את המשחק כמו אסטרטגית. אין הרבה אנשים כאלה. אין.

gokussj2

New member
איכפת לה כמו כולם

הכל פסיכולוגיה הפוכה , היא הכי רוצה לקחת את הכסף כדי לסגור חובות היא פשוט משתמשת בשיטה שונה , שהיא תגיד שהיא רוצה ללכת אז אנשים יחשבו שהכוונות שלה נקיות , אם היא הייתה רוצה ללכת היא הייתה הולכת מזמן בלי הדחה

מונקו25

New member
נוקי, לענות לך בשלישית?

פרידה היא יצור שטני שבריאתה בחטא. היום מכל הימים עדיף שתצניעי את קיומה וקיומך, לאור אהבתה למחבלים מתאבדים. לא נשכח ולא נסלח!

נוקי

מאד אכפת לה. זו הסיבה לנאומים חוצבי להבות בוקר ולילה. יש לה שיטה - "לא אכפת לי" , אני רוצה לצאת" " תותי מחכה" "הלוואי זה יגמר" אם היא כל כך נאמנה לעצמה, אם תוכה כברה , מדוע היא לא עוזבת? בבקשה בלי להגיד - פרידה לא פורשת! זו אמירה תבוסתנית. אדם חייב לדעת מתי מקום לא טוב לו.

איזו דיעה בדיוק?

הבהמה חיה בסרט חוסר מודעות עצמית ב 3D HD. עמיר חי תחת חסותה של דנה? הוא התעמת עם פרידה ויגאל עוד הרבה לפני שידענו מי זו דנה בכלל ומאז הוא הצהיר שהוא ופרידה לא יהיו חברים. אז מה הקשר בין אוסף השטויות שהבהמה מריצה בראשה למה שקרה במציאות? תוסיפי לזה את הנסיון האינפנטילי של מפרגנת המחבלים להציג את עצמה כיורשת של אמא תרזה דרך הדוגמא הפנטסטית "אני מקבלת באהבה את מי שמתקרב אלי ונפרדת באהבה ממי שהולך ממני" (ט.ל.ח) אני ואני ואני ואני ואני... ומה שם בתוך כל האני הזה? כלום ושום דבר - עוד ועוד סיפורי בדיה על נרקומנית שחלקה מנות מרצונה החופשי עם זונות... חושבת שאפשר לשקר לכולם כל הזמן ואף אחד לא ישים לב. אם זה הטעם של אלירז אז כנראה שהעונה הקודמת לא הייתה כל כך מוצלחת כפי שנדמה...

למעלה