פרטים על כמה אוטובוסים
|בבקש

מצב
הנושא נעול.

line 666

New member
פרטים על כמה אוטובוסים ../images/Emo92.gif|בבקש

פרטים על כמה אוטובוסים
|בבקש
מארס חללית סקאניה צהובה O303 O405 MAN {נכים} וקומותיים

line 666

New member
../images/Emo92.gifרק אם אתם יכולים אז תענו

פרטים על כמה אוטובוסים
|בבקש
מארס חללית סקאניה צהובה O303 O405 MAN {נכים} וקומותיים
רק אם אתם יכולים אז תענו
חשוב מאוד לזכור האוטובוסים מצוינים בבקשה למעלה

oren*

New member
אולי יעזור אם תכתוב אילו נקודות אתה

בבקשה תעזרו לי זה לעבודה
בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!
אולי יעזור אם תכתוב אילו נקודות אתה
מעוניין לדעת כל כל אוטובוס. האם השתמשת במנוע החיפוש של הפורום בכדי לגלות מה כתבו עליהם עד כה? אולי כתבו את כל מה שאתה רוצה לדעת?

line 666

New member
אני רוצה לדעת על המפרט הטכני של

בבקשה תעזרו לי זה לעבודה
בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!
האוטובוסים: מאן נידרפלור {אם זה של נכים,אז את זה} חללית {אני יודע שזה של מאן} מרצדס O303 מרצדס O405 מרצדס O404 רק אם זאת לא טירחה בשבילכם

אורי404

New member
מספר תשובות.

האוטובוסים: מאן נידרפלור {אם זה של נכים,אז את זה} חללית {אני יודע שזה של מאן} מרצדס O303 מרצדס O405 מרצדס O404 רק אם זאת לא טירחה בשבילכם
מספר תשובות.
1). חללית, זהו כינוי של מרכב "אירייזר" בארץ. לאגד וליונייטד טורס יש שילדה ומנוע של מאן, אך יש מרכבים עם שילדות של סקניה, דאף ומרצדס. לאגד יש שניים כאלה עם מנוע ושילדה של מרצדס (מרצדס oc500). 2). מאן נידרפלור. של אגד הוא נקרא NL313, ושל דן NL263. יש להם 310 ו-260 כוחות סוס בהתאמה. הסיפרה שלוש האחרונה, היא בגלל שזו שילדה דור שלישי של מאן (ואת זה אני יודע ממסוף כרמלית). איזה בדיוק מפרט טכני אתה רוצה על שאר האוטובוסים?

line 666

New member
אני רוצה לדעת על המפרט הטכני כגון:

מספר תשובות.
1). חללית, זהו כינוי של מרכב "אירייזר" בארץ. לאגד וליונייטד טורס יש שילדה ומנוע של מאן, אך יש מרכבים עם שילדות של סקניה, דאף ומרצדס. לאגד יש שניים כאלה עם מנוע ושילדה של מרצדס (מרצדס oc500). 2). מאן נידרפלור. של אגד הוא נקרא NL313, ושל דן NL263. יש להם 310 ו-260 כוחות סוס בהתאמה. הסיפרה שלוש האחרונה, היא בגלל שזו שילדה דור שלישי של מאן (ואת זה אני יודע ממסוף כרמלית). איזה בדיוק מפרט טכני אתה רוצה על שאר האוטובוסים?
אני רוצה לדעת על המפרט הטכני כגון:
סמ"ק ,מקומות ישיבה,חברות שקנו את האוטובוס כמובן רק אם זה לא קשה לכם

ארזS

New member
חידה: מי צילם את התמונה הזאת ?

חידה: מי צילם את התמונה הזאת ?
ואיפה היא צולמה ?

ארזS

New member
תשובה לצחקן, איל, אביתר

איפה התמונה ????
תשובה לצחקן, איל, אביתר
קודם כל לאביתר : אני מתכוון לתמונה שהעלה LINE666 . ולשני האחרים: כן... אני צילמתי... לא שאלתי כל כך ברצינות, זה היה רמז למפרסם שכדאי לכתוב מי הצלם אם מפרסמים תמונה של מישהו אחר... וזה לא צולם בירושלים ולא ברעננה. רוצים רמז? בבקשה: מספר הטלפון שייך לאזור מסויים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה